Προς το περιεχόμενο

μπαταρια για νετμπουκ g-note turbo x

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες την βοήθεια σας. Φίλος έχει το νετμπουκ του τίτλου και ψάχνει μπαταρία 6 κελιών η 9. Ρώτησε στο πλαίσιο αλλά του είπαν πως δεν υπάρχει. Βέβαια επειδή είναι οτιναναι αυτοί είπα να ποσταρω εδώ. Αν θέλετε άλλα στοιχεία πείτε μου. Ο φίλος είναι φαντάρος και καίγεται...

Y.G. το νετμπουκ ειναι αυτό

Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο στο ακατονόμαστο μαγαζί και πες τους πως θέλεις εγγράφως την απάντηση ότι δεν υπάρχει γιατί θέλεις να προσφύγεις στο Υπουργείο Εμπορίου.

Μετά από λίγο να δεις που θα σου βρουν ότι χρειαστείς. Τώρα αν θέλεις να ψάξουμε και κάπου πιο οικονομικά, πρέπει να σιγουρευτούμε για το μοντέλο. Μερικές φωτογραφίες από το κάτω μέρος και πληροφορίες για το hardware από cpu-z θα ήταν πολύ θετικές. Ακόμη, αυτά που γράφει πάνω στη μπαταρία μπορείς να τα βάλεις στον γούγλη.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο να προσφύγεις,θα μου πουν;

Και θα έχουν δίκιο διότι,τον κωδικό της εργοστασιακής μπαταρίας μπορουν να μου τον δώσουν,ως ανταλλακτικό δηλαδή.

Αλλά σου λεει δεν ειναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν περι αφτερμαρκετ μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας...

Ετσι το βλέπω εγώ δηλαδή.

Πάντως,θα δω τα στοιχεία του...

Δεν μπορούμε να βρούμε τινος νετμπουκ ειναι αντιγραφή το συγκεκριμμένο; πχ των αντιστοιχων της μουλτιραμα,ολοι γνωρίζαν πως ειναι το μσι u100.

Δημοσ.

Για ποιό λόγο να προσφύγεις,θα μου πουν;

Και θα έχουν δίκιο διότι,τον κωδικό της εργοστασιακής μπαταρίας μπορουν να μου τον δώσουν,ως ανταλλακτικό δηλαδή.

Αλλά σου λεει δεν ειναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν περι αφτερμαρκετ μπαταριών μεγαλύτερης χωρητικότητας...

A! ψάχνεις μεγαλύτερη.... όχι ίδια. Συγνώμη τότε, λάθος.

Πάντως,θα δω τα στοιχεία του...

Αν τα δεις μόνος σου, βρες το μετά και μόνος σου...

Δεν μπορούμε να βρούμε τινος νετμπουκ ειναι αντιγραφή το συγκεκριμμένο; πχ των αντιστοιχων της μουλτιραμα,ολοι γνωρίζαν πως ειναι το μσι u100.

Αφού στο ξαναείπα, δεν είναι κανένας μας η Πυθία!

Με το cpu-z θα μάθουμε την μητρική, εσύ τι λες; Αν ξέρεις τη μητρική του λάπτοπ, θα βρεις τον κατασκευαστή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...