Προς το περιεχόμενο

ConvertX και formatfactory

guppy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πια η διαφορά σε αυτά τα προγράμματα;;;; Και τα δύο μετατρέπουν αρχεία;; Ποιό είναι καλύτερο;;;

Δημοσ.

αλλο το ενα αλλο το αλλο.

το convert x ( ειναι μονο για video )

θα σου μετατρεψει μεν το βιντεο-ταινια σου και θα εινα ιετοιμη να παιξει σε οποιοδηποτε dvd player ή θα στα ενωσει παραλληλα αν ειναι 2 αρχεια,επισης θα σου προσθεσει τους υποτιτλους αν τα εχεις σε ξεχωριστα αρχειακια στ οιδι οφακελο με την ιδια ονομασια,και θα στα βαλει απευθειας σε dvd-r

το format factory ειναι γενικως προγραμμα μετατροπων και ενωσεων ηχου και εικονας και φωτο νομιζω μικρα αρχειακια,ελαφρυ προγραμμα απλο και γρηγορο,ενα απο τα καλυτερα! αν οχι το καλυτερο για τετοιες δουλειες...

και τα δυο αξιολογα προγραμματα!!!!!!

Δημοσ.
Παιδιά πια η διαφορά σε αυτά τα προγράμματα;;;;

Το convertX μετατρέπει τα πάντα(σχεδόν) σε DVD και μόνο,το formatfactory μετατρέπει τα πάντα στα πάντα(πάλι σχεδόν).

Και τα δύο μετατρέπουν αρχεία;;

Ναι

Ποιό είναι καλύτερο;;;

Αναλόγως.

Εσύ τι θες να κάνεις;

Δημοσ.

Εγώ έχω avi αρχεία και θέλω να μπορώ να τα γραψω σε dvd...να τα κανω vod αρχεία, γιατί τώρα τα έγραψα σαν δεδομένα και παίζουν μόνο στο home cinema και όχι στο dvd player.

Δημοσ.

Εγώ έχω avi αρχεία και θέλω να μπορώ να τα γραψω σε dvd...να τα κανω vod αρχεία, γιατί τώρα τα έγραψα σαν δεδομένα και παίζουν μόνο στο home cinema και όχι στο dvd player.

Αν έχεις πρόσβαση στο ConvertX,είναι το καλλίτερο και ποιο απλό για την περίπτωσή σου.

Δημοσ.

Φίλε TheELF και το formatfactory το είδα λίγο, κάνει μετατροπή αρχείων;;; Αυτό που θέλω εγώ;;; Το προτίμησα αυτό γιατί έχει ελληνικό μενού, ενώ το άλλο δεν έχει..

Στο dvd flick βάζω απλώς τα αρχεία μου μέσα και τα μετατρέπει αυτόματα;;;

Δεν μου δέχεται τα αρχεία avi........

Ξέρεις πως να το κάνω;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...