poulinos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 μονο ο οτε κοβει ports αν εχεις ανοιχτη την αυξημενη ασφαλεια.το Thomson 784 εχω εγω και εχω κανει κανονικα Port forward.
captainrodos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 poulinos μετα απο πααρα πολυ ψαξιμο ειδα οτι ειχα ανοιξη μιαχαρα τις πορτες και οτι τις "εβλεπε" ανοιχτες μονο σε safe mode. ετσι αρχισα να τσεκερνω μια μια τις υπηρεσιες και ειδα οτι μου τις ωλεπει ανοιχτες οταν απενεργοποιω απο το msconfig υπηρεσιες την υπηρεσια "μηχανισμός βασικού φιλτραρίσματος" και μετα η πορτες ειναι μια χαρα. . . αλλα οταν το απενεργοποιω αυτο που δεν ξερω καν τι ειναι μου απενεργοποιητε το Nod και το τείχος προστασιας. . . μηπως ξερει κανεις τελικα τι γινετε? κ γιατη οταν απενεργοποιω αυτο μονο τοτε μου τις βλεπει ανοιχτες?? εχω δοκιμασει να απενεργοποιησω το τοιχος προστασιας χειροκινητα και οταν το εκανα παλι κλειστες τισ εβλεπε. . . καμια ιδεα?? παραξενο δεν ειναι? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Οπως λεω και σε αλλους κανε μια χαρη στον ευατο σου με την καλη εννοια.σβησε το Nod μαζι με το firewall και περνα απλα ενα antivirus.ολοι περνανε firewall και στο τελος γινονται χειροτερα τα πραγματα για τους περισσοτερους και προβληματα εχουν.αλλιως αντε να βρεις στο firewall τι εχει γινει και blockarei καποια πορτς.αλλιως δες στο firewall απο που μπορεις να αφησεις να περασουν τα Ports Που θες.
captainrodos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 το εχω απενεργοποιησει το firewall των win και για δοκιμη εβγαλα το nod με απενεργοποιησει απο την διαχειριση εφαρμογων αλλα τιποτα. . . αυτο που ειπα πιο πανω τι κανει απενεργοποιηει ολα τα firewall?
poulinos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 γραψτο στα αγγλικα μηπως βρουμε τιποτα στο google γιατι στα ελληνικα δεν βρηκα κατι.για να κλεινει το Nod Ισως κατι εχει σχεση με αυτο.το εσβησες τελειως το Nod η απλα το εκλεισες?σε βλεπω να μην το γλυτωνεις το format
captainrodos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ειχα δοκιμασει να το κλεισω αλλα τιποτα. . . δοκιμασα να το διεγραψω εντελως και τελικα ηταν αυτο. . . δεν μπορω να καταλαβω πως σταματουσε τις πορτες απο την στιγμη που το απενεργοποιουσα κ το ειχα βαλει να μην ξεκιναει καν με τα windows. . . αλλα κ αλλα. . . σ ευχαριστω πααρα πολυ για την βοηθεια σου και εσενα και ολουσ. . .
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 απειρες φορες εχω δει ατομα να λενε οτι κλεινουν firewall κτλ και οτι δεν πετυχαινει και τελικα σβηνουν το προγραμμα και παιζει ετσι μονο.βαλε ενα σκετο antivirus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.