Προς το περιεχόμενο

προβλημα με παιχνιδι στο thomson tg585 v7

captainrodos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. . . οπως εγραψα και πιο πανω εχω ενα προβλημα με το thomson tg585 v7 συγκεκριμενα με ενα παιχνιδι το pro evolution 2011. . . οταν παω να παιξω on line με συνδεει με περιορισμους μου βγαζει ενα σφαλα και δεν μπορω να μπω σε ολο το μενου του on line. . . δοκιμασα αλλο router και παιζει μια χαρα. .. εχω απενεργοποιηση ολα τα firewall του router εχω ενεργοποιηση το upnp τι αλλο να κανω?? το αλλο που παιζει μια χαρα ειναι ενα linksys. . .

καμια ιδεα?

Δημοσ.

μου βγαζει αυτο "I could not see your service on 77.49.108.15 on port (5739)" αλλα το εκανα συμφωνα με τις οδηγιες του wwww.portfordward.com αλλα και στο αλλο ρουτερ που βαζω δεν χρειαζετε κανενα ανοιγμα η θυρα. . . δουλευει με την μια. . .

Δημοσ.

δεν εχω το ιδιο ρουτερ με αυτό που λέει στο σαϊτ και δεν έχει εμενα αυτές τισ ρυθμήσεισ που λέει και έχω δοκιμασει και καρφωτή ip

Δημοσ.

μηπως στο αλλο ρουτερ εχεις κανει dmz και για αυτο παιζει?β.στο Pc θα δωσεις καρφωτα Ip και μετα θα κανεις Port forward σε αυτην την Ip που εδωσες.εφοσον το τεστ σου βγαζει οτι could not see σημαινει οτι κατι εχεις κανει λαθος στο Port forward η οτι πολυ απλα σε κοβει καποιο firewall .του ρουτερ συνηθως δεν σε κοβει αλλα μπορεις να το κανεις disable ετσι και αλλιως.to ids επισης δεν σε κοβει.το v7 υπαρχει μεσα στο www.portforward.com αν και ολα τα thomson ειναι ακριβως ιδια στο port forward.

Δημοσ.

αυτα μπορει να τα κλεισει τελειως.ακομα μπορει να δοκιμασει να μπει safe mode me networking και να δει αν μετα θα περναει το τεστ του Port forward.

Δημοσ.

poulinos: εχω δωσει καρφωτη ip και το εκανα με τον τροπο που μου λεει το σαιτ το portfordward.com αλλα τιποτα. . .

στο σαιτ που μου εδωσες να μπω εκει που εχει το κενο για να γραψεις ποια θυρα θελεις να δεις αν ειναι ανοιχτη απο πανω που γραφει την ip δεν ειναι αυτη που εβαλα να ειναι στανταρ μια αλλη μου βγαζει ασχετη,δοκιμασα να ανοιξω την θυρα και με αυτη που μου βγαζει και παλι τιποτα. . .ετσι πρεπει να ειναι?και δοκιμασα να μπω και με ασφαλει λειρουτγια με δικτυο και παλι δεν την βρισκει ανοιχτη. . .

το εχω απενεργοποιηση το firewall του ρουτερ, αυτο το ρουτερ δεν μπορω να το κανω dmz?? thx

isay: εχω το nod32 και το spy bot αλλα δεν πιστευω να παιζουν ρολο αυτα γιατη με το αλλο ρουτερ δουλευει μια χαρα με αυτο εχω το προβλημα και εχω δοκιμασει να τα απενεργοποιησω και τελειος. . .

Δημοσ.

αυτη που σου βγαζει απο πανω το site Που σου δωσα σου βγαζει την wan ip οχι την Lan.την lan κανεις port forward.αν πχ κανεις Port forward την 192.168.1.64 αυτην θα δωσεις και στο Tcp ip.to dmz Ξεχνα το στο thomson.ειναι μεγαλη ιστορια και ειναι λιγο χαλια το dmz του.τωρα αν θες soni και καλα να δοκιμασεις dmz θα σου κανω copy paste πως γινεται και ο θεος βοηθος.αλλα επειδη εχω αλλαξει αρκετα thomson 585,780,784,787 σε ολα το Port forward επαιζε μια χαρα.αν εχεις οτενετ μην ξεχασεις να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια αλλιως μην περιμενεις να παιξει ποτε το port forward.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...