Προς το περιεχόμενο

Top Spin 4 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Το γράφω πιο πανω, στο 360 το παιζω. Και ειχε χιλιάδες παίκτες online. Τωρα εχουν πέσει 1000 την μερα περιπου...

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια. Το γράφω πιο πανω, στο 360 το παιζω. Και ειχε χιλιάδες παίκτες online. Τωρα εχουν πέσει 1000 την μερα περιπου...

Καλός αριθμός πάλι για παιχνίδι ενός χρόνου & tennis. Keep up the good work! :)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω σαν Νο1 του κοσμου στο 360 παιζω σαφως...Αν εισαι στο 360 μπες να παιξουμε κανα ματσακι!

Δημοσ.

Εγω σαν Νο1 του κοσμου στο 360 παιζω σαφως...Αν εισαι στο 360 μπες να παιξουμε κανα ματσακι!

Δεν έχω 360 δυστυχώς. Ούτε ps3 με online έχω. Αλλά άμα έπαιρνα ps3 για online στο top spin 4 θα ήθελα πολύ να παίξω online. Πως τους βλέπεις τους servers έχουν κόσμο?

Δημοσ.

Λίγα πράγματα πλέον. Στο 360 500 ατομα μαξιμουμ τα βραδια...

500 άτομα online? :confused: Και το λες αυτό λίγο? Μια χαρά είναι! :P

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω το τοπικ για να πω οτι πλεον ειμαι ο βασιλιας του online στο 360 με 635000 ποντους πολυ μακραν απο τον 2ο που εχει 350000. Πλεον σκεφτομαι να σταματησω την 360 εκδοση και να ξεκινησω την ps3 εκδοση για να γινω κι εκει βασιλιας, αν και θα ειναι δυσκολο γιατι εκει ο πρωτος εχει 420000 ποντους κι εγω θα αρχισω απο το μηδεν. Εχει κανεις ps3 με το τοπ σπιν 4 να το ανταλλαξει με το xbox360 μου συν καποια παιχνιδια; Ή αν οχι, πουλαει κανεις το μτχ του top spin4 για ps3 σε λογικη τιμη της εποχης (πχ 10€); thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...