Προς το περιεχόμενο

Top Spin 4 [Xbox 360][PS3][Wii]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά βλέπω και NFL, και NBA, οπότε πήγε άπατο το επιχείρημα σου. Κλασσικός ελληνάρας είσαι εσύ όταν μπαίνεις και trollάρεις στο topic του PES κάθε χρόνο. Ατομικά σπόρ δεν αξίζει να γίνονται παιχνίδια.

Οκ ότι πεις φίλε. Μετά το ποδοσφαιρο και το μπάσκετ, το τέννις είναι το πιο διάσημο άθλημα στον πλανήτη που το παίζουν όλες οι χώρες, αν αυτό σου λέει κάτι...Δες λοιπόν NFL που βλέπουν μόνο οι Αμερικανοί και άσε το τέννις στην ησυχία του...

Όσο για το trolling που λες, όταν ένα παιχνίδι είναι Η ΜΟΥΦΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ, ναι θα βγω και θα το κράζω συνέχεια όποτε θέλω...Όταν το προ γίνει και πάλι κορυφαίο θα είμαι ο πρώτος που θα το αποθεώσω όπως έκανα χρόνια πριν. Κλασικός ελληνάρας είναι αυτός που επειδή έμαθε στο προ, όσο και μούφα και αν είναι το ακολουθεί τυφλά, έστω και αν η άλλη πλευρά είναι έτη φωτός μπροστά πλέον...

Και όπως ξέρουμε, πίνω μπάφους και παίζω προ...Καλημέρα, κι άσε το τέννις για τους σχετικούς...

Άκου εκει τα ατομικά σπορ δεν αξίζει να γίνονται παιχνίδια...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως οι μπαλιες ειναι fixed και μαλιστα σε 11 περιπου σημεια του τερεν.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι αλλα οταν κανω drop shot δεν μπορω συνεχεια να βλεπω τη μπαλα να σκαει στο ιδιο σημειο(σε 3 δηλαδη, μετα το φιλε κεντρικα,αριστερα και δεξια.Στα ιδια spots).Επισης το cross σκαει στο ιδιο σημειο.

Ειναι πιο ευκολο βεβαια απο το 3 αλλα οταν παιζω παλι μου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι ολοκληρωμενη δουλεια.Επισης τα Tournaments εκαναν φτερα και δεν βλεπω ο υπολογιστης να κανει πολλα unforced errors.

Δημοσ.

Παντως οι μπαλιες ειναι fixed και μαλιστα σε 11 περιπου σημεια του τερεν.Αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο το παιχνιδι αλλα οταν κανω drop shot δεν μπορω συνεχεια να βλεπω τη μπαλα να σκαει στο ιδιο σημειο(σε 3 δηλαδη, μετα το φιλε κεντρικα,αριστερα και δεξια.Στα ιδια spots).Επισης το cross σκαει στο ιδιο σημειο.

Ειναι πιο ευκολο βεβαια απο το 3 αλλα οταν παιζω παλι μου δινει την αισθηση οτι δεν ειναι ολοκληρωμενη δουλεια.Επισης τα Tournaments εκαναν φτερα και δεν βλεπω ο υπολογιστης να κανει πολλα unforced errors.

Κανεις λαθος.To drop shot μπορει να παει παντου, αναλογα με την δυναμη που θα βαλεις και τον συγχρονισμο που θα αφησεις το κουμπι. Μπορει να παει γωνιες, κεντρο, ενδιαμεσα. Που αλλου θελεις να πηγαινει δηλαδη;

Σε διπλο ειναι μαγευτικο...Σημερα λιωνουμε ηδη 4 ωρες και γινονται καταπληκτικα ματς με φοβερη ποικιλια...

Μακραν το κορυφαιο τεννις που εχει βγει ποτε...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

^^ Εννοω τα dropshots μπροστα στο φιλε.Τα πετυχημενα δηλαδη, διοτι dropshot στο δευτερο μισο θεωρειται αποτυχημενο.Μαλλον αδικως το κακολογησα το παιχνιδι διοτι ξεκινησα carreer με real tennis rules και βλεπω και unforced errors απο ΑΙ και αρκετες random καταστασεις.Παιζουν επιτελους τεραστιο ρολο και τα rallies σε συνδυασμο με fatigue και υπαρχει ποικιλια χτυπηματων και καταστασεων.Οπως παντα το Τop Spin ειναι εξαιρετικο ειδικα οταν δεν παιζεις με τους κορυφαιους τενιστες και παιρνεις μετριους οπου πραγματικα πρεπει να εχεις στρατηγικη.Μπραβο στην 2k.Ελπιζω να μην κατανταει βαρετο το carreer mode μετα απο λιγο διοτι δεν εχει και αλλα modes το παιχνιδι!

Δημοσ.

^^ Εννοω τα dropshots μπροστα στο φιλε.Τα πετυχημενα δηλαδη, διοτι dropshot στο δευτερο μισο θεωρειται αποτυχημενο.Μαλλον αδικως το κακολογησα το παιχνιδι διοτι ξεκινησα carreer με real tennis rules και βλεπω και unforced errors απο ΑΙ και αρκετες random καταστασεις.Παιζουν επιτελους τεραστιο ρολο και τα rallies σε συνδυασμο με fatigue και υπαρχει ποικιλια χτυπηματων και καταστασεων.Οπως παντα το Τop Spin ειναι εξαιρετικο ειδικα οταν δεν παιζεις με τους κορυφαιους τενιστες και παιρνεις μετριους οπου πραγματικα πρεπει να εχεις στρατηγικη.Μπραβο στην 2k.Ελπιζω να μην κατανταει βαρετο το carreer mode μετα απο λιγο διοτι δεν εχει και αλλα modes το παιχνιδι!

Μα αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ. Ότι και στα drop shot όπως και σε όλα τα άλλα χτυπήματα μπορεί να πάνε παντού. Ποτέ δεν κάνεις perfect χτύπημα συνέχεια κι έτσι η μπάλα πάει σχεδόν παντού. Είναι λογικό, αν κάνεις τέλειο drop shot η μπάλα να πάει πολύ κοντά στο φιλέ είτε στο κέντρο είτε στις δεξιές ή αριστερές γωνίες. Αυτό άλλωστε είναι και το κλασικό τέλειο drop shot στην πραγματικότητα. Αν δεν το κάνεις τέλειο δεν πάει γωνίες ή πολύ κοντά στο φιλέ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα...

Όσο για το career mode, εγώ είμαι ήδη level 14 μέσα σε 2 μέρες και το ανώτερο είναι level 20, που σημαίνει ότι τιγκάρεις πολύ γρήγορα τον παίκτη σου. Ψιλομούφα αυτό αλλά το κάνουν για να μπεις δυνατά και γρήγορα στο Online κομμάτι του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Ρε παιδια αγορασα το τοπ σπιν 4 αλλα οταν μπαινω online με αφηνει να παιξω μονο player match! Oταν παω να βαλω world tour ή 2k open μου λεει top spin 4 server is not available at this time.Please try again later...

Ειναι δυνατον; Τι παιζεται;

Δημοσ.

Ολα οκ με τους servers, ανοιξαν...Και γινεται πανικος! Ξεκινησα online world tour οπου καθε εβδομαδα ειναι διαφορετικη σεζον και παιζεις διαφορετικα τουρνουα, εχει season ranking και overall rankings! Εχει πολυ λαο μεσα...

Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο Tennis game που υπάρχει.Σε 1.5 ώρα τον πήγα 8 lvl τον παίχτη και το παίζω στο νορμαλ γιατί πρώτη φορά έπαιζα τεννις σε κονσόλα.Θα πέσει πολύ κάψιμο.

Δημοσ.

ειναι το καλυτερο τενις παιχνιδι που υπαρχει.εχω παιξει ολα τα topspin και V.tennis.Εχει περαν απο τρομερα γραφικα και φοβερα ρεαλιστικο ηχο, τρομερο playability ,μπορεις να κανεις "τα παντα" (στο βαθμο που μπορει ενα παιχνιδι) μεσα στο παιχνιδι και παιζει παρα πολυ ωραια ακομα και vs cpu ,νιωθεις σαν να παιζεις vs human.φοβερη προσπαθεια απο την 2κ

Δημοσ.

Είναι πραγματικά ότι κορυφαίο έχει βγει. Και απορώ με κάποια προηγούμενα σχόλια περί συγκεκριμένων σημείων που χτυπάει η μπάλα, ότι το παιχνίδι είναι μούφα κλπ. Όποιος ξέρει τέννις μπορεί να δει πόσο καλά δουλεμένο είναι το παιχνίδι...

Τελείωσε η 1η σαιζόν χθες βράδυ και με βρήκε νούμερο 200 στον κόσμο γιατί δεν έπαιξα πολύ. Αλλά θα ξαναφτιάξω χαρακτήρα γιατί ο all rounder παίκτης που έφτιαξα δεν κάνει. Με νικάνε οι καλοί παίκτες λόγω λάθος στατιστικών. Όπως κατάλαβα το stamina,volley,reflexes δεν παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο όσο τα υπόλοιπα. Άρα πάμε για ενδυνάμωση forehand, backhand, service, power, speed. Αυτά χρειάζονται για μένα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια γιατι στο top spin 4 με δειχνει σαν αγγλικο gamertag ενω εχω ελληνικο πλεον;

No20 στον κόσμο και συνεχίζω...

Επεξ/σία από polakis21
Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί δεν βουτάει να πιάσει τις μπαλιές?

Δεν έχω δεί κανέναν να βουτάει. Εσείς?

Εγω εχω δει μια φορα να βουταει απο την μερα που βγηκε...

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.
Στις 5/4/2011 στις 4:47 ΜΜ, polakis21 είπε

Εγω εχω δει μια φορα να βουταει απο την μερα που βγηκε...

Sent from my iPad using Insomnia

*** αυτό. :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...