polakis21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παιδιά δεν ξέρω να παίξατε το ντέμο που βγήκε χθες αλλά το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικά ρεαλιστικό! Διορθώθηκαν όλες οι μούφες του 3 και νομίζω ότι έχουμε μπροστά μας το καλύτερο tennis game ever!!! Ορίστε και κάποια βιντεο από το ντέμο Σας περιμένω Online...
polakis21 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Λίγες μέρες έμειναν...Άντε δεν αντέχω! Βγάλτε το!!!
aliakas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 με το move το έπαιξε κανείς το demo ? παίζει καλά ? μήπως έχει lag ? γενικά λέει ο χειρισμός του με το move ?
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Ω ναι κυκλοφορησε!!! Σε λιγη ωρα ξεκιναει το λιωσιμο!!! Το πιο ρεαλιστικο τεννις game ειναι εδω!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
fearwhatnow Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 To θεμα ειναι να μην γινεται το παιχνιδι βαρετο και κουραστικο μετα απο λιγο καιρο.Ολα τα παιχνιδια τεννις εχουν αποτυχει (ισως εκτος του Grand Slam) στον τομεα του ball placing randomness.Θα πρεπει να υπαρχει μεγαλη ποικιλια στο που θα χτυπησει η μπαλα στο τερεν ωστε να βγαινουν νεες φασεις.Αλλιως βλεπουμε διαρκως τα ιδια και τα ιδια χτυπηματα.Το ντεμο δεν το επαιξα.Σε κανα δεκαλεπτο θα δοκιμασω το full game και θα πω εντυπωσεις.
polakis21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Και ομως η μπαλα παει οπου ναναι στο top spin 4! Το παιζω τωρα και γινονται τα παντα! Μακραν το καλυτερο tennis game ever... Sent from my iPhone using Insomnia
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 ***,fixed μπαλιες εχει παλι,λογικα μετα απο λιγο θα καταντα κουταστικο.Θα το δουμε.
polakis21 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Στις 13/3/2011 στις 12:52 ΠΜ, SOCRATIS1000 είπε fixed μπαλιες εχει παλι,λογικα μετα απο λιγο θα καταντα κουταστικο.Θα το δουμε. Ποιές fixed μπαλιές ρε φίλε πλάκα κάνεις? Όπου θέλεις στέλνεις την μπάλα! Βαθιά, ρηχά, σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, ανάλογα με την στιγμή και την δύναμη που χτυπάς την μπάλα. Δοκίμασε drop shot να δεις ότι η μπάλα πηγαίνει σε όλο το πλάτος μπροστά στο φιλε και θα καταλάβεις. Σερβίς πάλι τεράστια ποικιλία, slice, top spin, flat κλπ με γωνίες απίστευτες αν το κάνεις καλά... Αν αυτό είναι προβλέψιμο, τι να πουν και τα αλλα παιχνίδια τέννις.... Μακραν ότι κορυφαίο έχει βγει εύκολα... Δεν το έπαιξες και πολύ απότι κατάλαβα. Εγώ το έχω λιώσει από το πρωί και γίνονται παπαδες, φάσεις βγαλμένες από παιχνίδια τέννις, αν έχεις παρακολουθήσει...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ποιές fixed μπαλιές ρε φίλε πλάκα κάνεις? Όπου θέλεις στέλνεις την μπάλα! Βαθιά, ρηχά, σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, ανάλογα με την στιγμή και την δύναμη που χτυπάς την μπάλα. Δοκίμασε drop shot να δεις ότι η μπάλα πηγαίνει σε όλο το πλάτος μπροστά στο φιλε και θα καταλάβεις. Σερβίς πάλι τεράστια ποικιλία, slice, top spin, flat κλπ με γωνίες απίστευτες αν το κάνεις καλά... Αν αυτό είναι προβλέψιμο, τι να πουν και τα αλλα παιχνίδια τέννις.... Μακραν ότι κορυφαίο έχει βγει εύκολα... Δεν το έπαιξες και πολύ απότι κατάλαβα. Εγώ το έχω λιώσει από το πρωί και γίνονται παπαδες, φάσεις βγαλμένες από παιχνίδια τέννις, αν έχεις παρακολουθήσει... Ok,εχεις δικιο,την διαφορα απο το προηγουμενο δεν πολυβρηκα αλλα οκ[οσον αφορα την ποικιλια στις μπαλιες κτλ].Αλλα μαλλον δεν ξερω.
Chupacabra Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Το έπαιξα χθες το βράδυ, με το Move. Κατ'αρχήν, πρέπει να χρησιμοποιείς είτε Navigation Controller, είτε Dualshock για την κίνηση του παίκτη. Δυστυχώς, η χρήση του Move για τα χτυπήματα δεν είναι 1:1 , δηλαδή να υπάρχει πλήρης αντιστοιχιση της κίνησης του χρήστη με την κίνηση του παίκτη στην οθόνη. Απ'οτι είδα, αρκούσε να κουνήσεις με οποιονδήποτε τρόπο το χειριστήριο και ο παίκτης χτυπούσε το μπαλάκι. Υπήρχε βέβαια αντιστοιχία στην δύναμη και (κάπως) στην κατεύθυνση, αλλά συνολικά δεν ένιωθες ότι "είσαι" ο παίκτης. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πιο intuitive τον χειρισμό με το Move...ίσως μόνο με το dualshock να είναι καλύτερο τελικά. Όχι ότι είναι άσχημο, αλλά δεν του χαρίζει και το "κάτι παραπάνω" που θα μπορούσε με το Move.
The_Sheep Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Mου αρεσει αρκετα το παιχνιδι . Το 3 δεν μου ειχε αρεσει τοσο , αλλα οσο επαιξα το mode academy , το εχω ευχαριστηθει και εξηγει πολλα για το παιχνιδι. Να δουμε τωρα αν αυτα γινονται πραξη και μεσα στο court
aliakas Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 όντως το move φενετε να έχει και μικρή καθυστέρηση ίσως πρέπει να συνηθίσουμε το χειρισμό με το dualshock και μετά να πάμε στο move εγώ δεν μπόρεσα ούτε για αστείο να στείλω την μπάλα εκεί που ήθελα με το move
Tilemaxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Βαρετό και αδιάφορο άθλημα όταν το βλέπεις. Πόσο μάλλον να το παίζεις σε κονσόλα...
polakis21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Βαρετό και αδιάφορο άθλημα όταν το βλέπεις. Πόσο μάλλον να το παίζεις σε κονσόλα... Βαρετο κι αδιαφορο για σενα φιλε! Το τεννις ειναι το πιο διασημο ατομικο αθλημα στον κοσμο. Επειδη στην Ελλαδα ειμαστε κουλοι κολλημενοι οπαδοι και περα απο την μπαλα δεν βλεπουμε τιποτα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι φοβερο εκει εξω... Κλασικοι Ελληναρες... Sent from my iPhone using Insomnia
Tilemaxx Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Βαρετο κι αδιαφορο για σενα φιλε! Το τεννις ειναι το πιο διασημο ατομικο αθλημα στον κοσμο. Επειδη στην Ελλαδα ειμαστε κουλοι κολλημενοι οπαδοι και περα απο την μπαλα δεν βλεπουμε τιποτα, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει κατι φοβερο εκει εξω... Κλασικοι Ελληναρες... Sent from my iPhone using Insomnia Προσωπικά βλέπω και NFL, και NBA, οπότε πήγε άπατο το επιχείρημα σου. Κλασσικός ελληνάρας είσαι εσύ όταν μπαίνεις και trollάρεις στο topic του PES κάθε χρόνο. Ατομικά σπόρ δεν αξίζει να γίνονται παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα