ritakos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αναβάθμιση σε laptop Acer Aspire 1414WLMi Γεια σας. Θέλω να αναβαθμίσω το παραπανω laptop αρχικα με μνημη RAM, έχω την εντύπωση οτι παιρνει DDR SODIMM PC2700 333MHz, και θέλω να αναβαθμισω αρχικα το ένα socket με 1GB ωστε να εχω στο συνολο 1256MB (απο 512MB που εχω τωρα). Ηθελα να ρωτησω αν παιρνει αυτον τον τυπο RAM η καποιον αλλο. Θα δω καμια αλλαγη στην ταχυτητα αν αναβαθμισω την RAM? Και επειδη εχω βρει επεξεργαστη Pentium M CPU Centrino 1.7GHz/400/2MB 735 SL7EP (τωρα φοραει Celeron M 1.5GHz/400/1MB) σε πολυ καλη τιμη (25 euro) σκέφτομαι να το αναβαθμισω. Θα υπάρξει εμφανης διαφορα αν το κάνω? Ή καλυτερα να το αφησω οπως είναι? Αν αλλάξω επεξεργαστή, θα πρέπει να αλλάξω και BIOS, ή παραμένει ως έχει? Αυτά τα λιγα.
LeoNaXe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αν αλλάξεις επεξεργαστή δεν χρειάζεται τίποτα άλλο να κάνεις. δεν μας είπεσ απλα για τη χρήση το θέλεις το λαπτοπ ωστε να δεις διαφορά. δική μου άποψη είναι να μην κάνεις αναβάθμιση σε λαπτοπ. τωρα για να βάλεις μια μνήμη οκ αλλα για επεξεργαστή δεν ξέρω :fear:
ritakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Κυριως windows, office, ταινιες, internet, matlab, eviews, αλλα και κανενα photoshop ερασιτεχνικα για να περναω την ωρα μου. Απλα, δεν θελω 3-4 μηνες μετα το format να σερνεται ο υπολογιστης μου. Επισης, τελευταια πειραματιζομαι λιγο με ubuntu, ένω θα ηθελα να εγκαταστησω και mac os τα οποια ομως οπως ειναι δεν τα σηκωνει (οχι οτι τα χρειαζομαι σε κατι, αλλα βαρεθηκα τα windows και λεω να πειραματιστω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.