tritonas00 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσε σε μερικους? Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα. Λιγο σεβας :lol: :lol:
vasioula1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ήμουν με παρέα και δε γινόταν να σηκωθώ να φύγω αλλά ειλικρινά ήθελα να πάρω ένα τσεκούρι και να κόψω το κεφάλι μου! Δεν πίστευα την τύχη μου όταν τελείωσε!!!
norita Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Λυπάμαι αυτούς τους δυσμοιρους που πλήρωσαν στο σινεμα για να την δούνε. Είδαμε μόνο τα 20 πρώτα λεπτά.... Δεν αντέχεται άλλο!!!
Sellers Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ρε σεις, μην λέτε τόσο κακά λόγια. Με κάνετε να θέλω να την δω.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Eχω μια γνησια κοπια στη πουλάω, ακριβα.. Πσησου.
marantonis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Χωρις πλακα, με τοσα υπεραρνητικα σχολια, δε παιζει να μην τη δω.
ApSiMan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Λυπάμαι αυτούς τους δυσμοιρους που πλήρωσαν στο σινεμα για να την δούνε. Είδαμε μόνο τα 20 πρώτα λεπτά.... Δεν αντέχεται άλλο!!! Same here.... Την βάλαμε προχτές να δούμε κάτι κ καλά την ώρα του (healthy-delivery) φαγητού.... Τελικά καταλήξαμε να βλέπουμε διαφημίσεις σε διάφορα κανάλια. Περισσότερο ενδιαφέρον είχαν!!!
labman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 καμοια σχεση με τις παλιες ροδες.ειναι και η εποχη που αλλαξε
kage Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/392507-show-bitch-2010/page__view__findpost__p__3948506
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 +1 απο τις χειροτερες ταινιες.καμια σχεση δυστυχως με τις παλιες.
dimitris_1924 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έιχα την ατυχία να δω και γώ αυτό το αίσχος.Πήγα να δώ το hereafter και δεν είχε εισιτήρια,έτσι κάποιος απο την παρέα πρότεινε να δούμε το Ρόδα τσάντα και κοπάνα.Αν και μυριζόμουνα πως θα ναι λίγο τραγική επειδή είμαι λάτρης των παλιών ταινιών και είχα την περιέργεια να την δώ,δέχτηκα.Περιττό να σας πω πώς οταν βγήκα απο την αίθουσα έκλαιγα τα λεφτά και τον χρόνο που έχασα για να δώ αυτό το πράγμα. :angry: Τα λεφτά μας πίσω κύριε Ευστρατιάδη!!!! :angry:
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Έιχα την ατυχία να δω και γώ αυτό το αίσχος.Πήγα να δώ το hereafter και δεν είχε εισιτήρια,έτσι κάποιος απο την παρέα πρότεινε να δούμε το Ρόδα τσάντα και κοπάνα.Αν και μυριζόμουνα πως θα ναι λίγο τραγική επειδή είμαι λάτρης των παλιών ταινιών και είχα την περιέργεια να την δώ,δέχτηκα.Περιττό να σας πω πώς οταν βγήκα απο την αίθουσα έκλαιγα τα λεφτά και τον χρόνο που έχασα για να δώ αυτό το πράγμα. :angry: Τα λεφτά μας πίσω κύριε Ευστρατιάδη!!!! :angry: επειδη εγραφε και ειχε πχ για το facebook νομιζε οτι θα πουμε οτι η ταινια ειναι ωραια.οπως ειπες χαμενα λεφτα.
dimitris_1924 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 επειδη εγραφε και ειχε πχ για το facebook νομιζε οτι θα πουμε οτι η ταινια ειναι ωραια.οπως ειπες χαμενα λεφτα. Δυστυχώς μια χαρά τα κονομήσανε αυτοί...Εμάς πιάσανε μ@λ@κες που πήγαμε και την είδαμε... :angry:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.