Προς το περιεχόμενο

Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2010

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... βασικα είχε πιο πολλά βυζιά απ τις τουμπανιάρες-πλαστικο-milf-ηθοποιούς παρά αστείες ατάκες..

Βασικα κανα feedback για αυτα θα δωσετε να ξερουμε στο περιπου ? :-D Εκτος αν περιμενατε και υποθεση ^_^

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απαισια ταινια.Δεν γελασα ουτε μια στιγμη

Εγω γέλασα οταν τελειωσε, απο ανακουφιση μαλλον.. Επισης μερικές φορές κατα τη διαρκεια της προβολης, απο τα νευρα μαλλον :P

Δημοσ.

1262023659279.jpg

Άσε ρε, εδώ μιλάμε για αριστούργημα επιπέδου Avatar!

Θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό blu ray, με σχόλιο σκηνοθέτη, deleted scences κλπ? Ξέρει κανένας?

:P

Επιβάλλεται!

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσε σε μερικους?

Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα.

Λιγο σεβας

Δημοσ.

Μου άρεσαν οι παλιοί ηθοποιοί , δυστυχώς οι νέοι δεν είχαν να μου προσφέρουν τίποτα εμένα προσωπικά. Το σενάριο μου φάνηκε πρόχειρο εντελώς. Μπορούσαν να περάσουν πολλά μηνύματα όμως αν δεν γίνονταν τόσο βιαστικά το γύρισμα της ταινίας.

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσε σε μερικους?

Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα.

Λιγο σεβας

Η ροδα ητανε μαπα, αλλα για τα οσκαρ ανετα (πια)

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

Ειδα την αρχη και πραγματικα δεν την περιμενα ΤΟΣΟ χαλια.Νομιζα πως γενικα υπαρχει μια υπερβολή και απλα χανει απο την συγκριση με την παλια αλλα μαλλον θα επρεπε να καψουνε τα φιλμ.Το χειροτερο(LOL) που παρατηρησα ηταν η σκηνοθεσια,στησαμε δυο καμερες και γυρισαμε την ταινια.

Οσο για το σεναριο αναρωτιεμαι πραγματικα αν τους φανηκε αστειο οταν το γυριζανε,παιζει ολα τα λεφτα να τα δωσανε για θερμανση γιαυτο και οι ηθοποιοι ηταν τοσο χαλια και μαλλον δεν τους μεινανε λεφτα για κανα εξτρα πλανο.

• Moderators
Δημοσ.

Έτσι. Ειδικά αν κρίνουμε από την πορεία του Κυνόδοντα... :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...