bluesattack Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Κατα την γνώμη μου θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... βασικα είχε πιο πολλά βυζιά απ τις τουμπανιάρες-πλαστικο-milf-ηθοποιούς παρά αστείες ατάκες.. Βασικα κανα feedback για αυτα θα δωσετε να ξερουμε στο περιπου ? Εκτος αν περιμενατε και υποθεση
tsifotis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Δες το teaser. 40 δευτεροπλεπτα κρατα . Περιλαμβανει τα 100 μιλισεκοντ με πλανο του καινουριου σιλικονατου ντεκολτε της Νενας Χρονοπουλου και ειναι ολο το sexy(?) κομματι της ταινιας. http://www.youtube.com/watch?v=jq2qlfgfHqo
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Την έβαλα και εγώ σε fast forward.Την είδα σε 5 λεπτά.Τρελή μούφα.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Απαισια ταινια.Δεν γελασα ουτε μια στιγμη Εγω γέλασα οταν τελειωσε, απο ανακουφιση μαλλον.. Επισης μερικές φορές κατα τη διαρκεια της προβολης, απο τα νευρα μαλλον
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τζόνη Βαβούρας ρε μνιά! Υ.Γ: Πάντως η ταινία είναι αρκετά αστεία και cult, όσοι την θάβετε είστε haters!
pappous_soulis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τζόνη Βαβούρας ρε μνιά! Υ.Γ: Πάντως η ταινία είναι αρκετά αστεία και cult, όσοι την θάβετε είστε haters!
chill Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό blu ray, με σχόλιο σκηνοθέτη, deleted scences κλπ? Ξέρει κανένας?
Tilemaxx Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Άσε ρε, εδώ μιλάμε για αριστούργημα επιπέδου Avatar! Θα κυκλοφορήσει σε συλλεκτικό blu ray, με σχόλιο σκηνοθέτη, deleted scences κλπ? Ξέρει κανένας? Επιβάλλεται!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσε σε μερικους? Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα. Λιγο σεβας
slygeo87 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγώ πάντως θα την δω. Τουλάχιστον για την ερμηνεία του Βουτσά.
Onoufrios31 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μου άρεσαν οι παλιοί ηθοποιοί , δυστυχώς οι νέοι δεν είχαν να μου προσφέρουν τίποτα εμένα προσωπικά. Το σενάριο μου φάνηκε πρόχειρο εντελώς. Μπορούσαν να περάσουν πολλά μηνύματα όμως αν δεν γίνονταν τόσο βιαστικά το γύρισμα της ταινίας.
tsifotis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσε σε μερικους? Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα. Λιγο σεβας Η ροδα ητανε μαπα, αλλα για τα οσκαρ ανετα (πια) :devil: :devil:
Darky Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Ειδα την αρχη και πραγματικα δεν την περιμενα ΤΟΣΟ χαλια.Νομιζα πως γενικα υπαρχει μια υπερβολή και απλα χανει απο την συγκριση με την παλια αλλα μαλλον θα επρεπε να καψουνε τα φιλμ.Το χειροτερο(LOL) που παρατηρησα ηταν η σκηνοθεσια,στησαμε δυο καμερες και γυρισαμε την ταινια. Οσο για το σεναριο αναρωτιεμαι πραγματικα αν τους φανηκε αστειο οταν το γυριζανε,παιζει ολα τα λεφτα να τα δωσανε για θερμανση γιαυτο και οι ηθοποιοι ηταν τοσο χαλια και μαλλον δεν τους μεινανε λεφτα για κανα εξτρα πλανο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Η ταινια παρακαλω θα ειναι η επισημη συμμετοχη της Ελλαδας στα Οσκαρ του χρονου κ αυτη την φορα η Ελλαδα θα το σηκωσει.Οι ερμηνιες δωσμενες με απιστευτο λυρισμο ,μια σπουδη στην κωμωδια στην Ελλαδα.Ηδη οι Καννες μιλανε για το ροδοτσαντοκοπανο απο τωρα. Έτσι. Ειδικά αν κρίνουμε από την πορεία του Κυνόδοντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.