Προς το περιεχόμενο

Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2010

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα να μπω στον κόπο να δώ την νέα ταινία μιας και έψαχνα κάτι ανάλαφρο να δω το βράδυ.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Πιο χάλια δε πιστέυω ότι γινόταν.Ο Βουτσάς πρέπει να τα φαγε όλα στις γυναίκες για να δεχτεί να παίξει σ αυτή την ταινία.Χάλια ερμηνείες και σκηνοθεσία,πολύ βρισίδι το οποίο κατήντησε κουραστικό και ανούσιο.Οι μόνες ωραίες σκηνές ήταν τα flashbacks στην πρώτη ταινία.

Το έχει δει κανείς άλλος;

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είπα να μπω στον κόπο να δώ την νέα ταινία μιας και έψαχνα κάτι ανάλαφρο να δω το βράδυ.

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.

Πιο χάλια δε πιστέυω ότι γινόταν.Ο Βουτσάς πρέπει να τα φαγε όλα στις γυναίκες για να δεχτεί να παίξει σ αυτή την ταινία.Χάλια ερμηνείες και σκηνοθεσία,πολύ βρισίδι το οποίο κατήντησε κουραστικό και ανούσιο.Οι μόνες ωραίες σκηνές ήταν τα flashbacks στην πρώτη ταινία.

Το έχει δει κανείς άλλος;

Δεν το έχω δει γιατί κρίνοντας από όσα είχαμε δει από εκείνες τις απαίσιες ταινίες του παρελθόντος και μιας και ο γενικός κανόνας είναι ότι το sequel είναι χειρότερο της 1ης ταινίας... ήμουν σίγουρη για όλα αυτά που μόλις έγραψες!Είπαμε ελαφρύ, όχι κι έτσι!! ^_^

Μακάρι να μπορούσες να ξανακερδίσεις αυτές τις 2 χαμένες ώρες... Και όσο σκέφτομαι ότι όταν βγήκε ο νέος Clint και ήθελα να το δω, η απάντηση της κολλητής μου ήταν "γιατί δε βλέπουμε ρε συ τη ρόδα;", μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι (και ευτυχώς δεν την άκουσα!!!)!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επρεπε να επεμβει εισαγγελεας. Ειναι τοσο κακο που επρεπε η βουλη να το κηρυξει παρανομο. Επιβαλλεται να ξεσηκωθει πληθος με τσουγγρανες και πυρσους και σαν οχλος να κυνηγησει και διωξει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ συνδεεται με αυτην την ταινια εξω απο την χωρα. οσα περισσοτερα θυματα-συντελεστες τοσο καλυτερο

ΑΙΣΧΟΣ!!!

ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΙΚΕ ΠΟΤΕ.

Στορυ

Διαλογοι

Σκηνοθεσια

Ερμηνειες

ΜΟΝΤΑΖ

διακρητικοτητα χορηγων/product placement

ΕΞΙ ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ. Σε καμια κατηγορια δεν παιρνει εστω 0.5/10

Επιμενω δεν υπερβαλω ουτε αστειευομαι. Να μαζευτουνε υπογραφες, να κρεμαστουν ολοι τους αφου πρωτα τους περιχυσουνε βενζινη και να μην μπορουνε να ουρλιαξουνε καιομενοι, απ το πνιξιμο. Τα κουφαρια στους καρχαριες.

Το λεω κι αυτο ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ (ναι! των παρατραγουδων) ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ/ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙ ΕΤΩΝ ΟΜΗΡΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑΔΗ - προφανως ειδε το σεναριο.

Ο Παπακαλιατης οσο ζει ο Ομηρος Ευστρατιαδης πρεπει να στεκεται διπλα του να φαινεται τουλαχιστον Στανλευ Κιουμπρικ και βαλε!

EDIT: ακολουθουνε σκορπιες copy paste κριτικες

----------------------

Καμία σχέση με οποιαδήποτε νέα ελληνική ταινία! Είναι χωρίς σενάριο, χωρίς χιούμορ, χωρίς φαντασία, χωρίς αρχή μέση και τέλος, σαν να γυρίστηκε με μια κάμερα. Ακόμα με βρίζουν οι υπόλοιποι από την παρέα!

Χαλια μαυρα μονταζ δεν υπηρχε απο τη μια σκηνη στην αλλη αρχη τελος δεν υπηρχε σεναριο για γελια οπως κ το νεο καστ !!τραγελαφικοι!!!τραγωδια !!!

Θα επρεπε σε αυτη την εφαρμογη να επιτρεπεται η υποβολη μηδεν αστεριων! Για κατι τετοιες ταινιες! ΧΑΛΙΑ!!!!

Μη το πάρετε ούτε σε DVD !!! Απαίσιο!!!!!

Σκεφτομαι σοβαρα να μυνησω το σκηνοθετη και τη παραγωγη...

Ασελγυσατε πάνω στην ταινεια που μεγαλώσαμε. Ρόδα τσάντα και ντομάτα έπρεπε να το πείτε. Ευτυχώς δεν μοιράζουν ντομάτες στα σινεμά να σας πετάξω. Ούτε μισό αστέρι με την μαλακια...

Τέλεια μεν, φόλα δε!

Η ταινία είναι ένα μαυρο χαλί κατά το γνώμη μου! Καμία σχέση με το παλιό και θα συμφωνήσω ότι όλοι ήταν αταλantoi Οι χορηγοί ήταν απίστευτα κουραστικοί και εκνευριστικοί. Το να πω? Χάλια σκηνοθεσία, χάλια ατάκες χάλια γενικός!

δεν νομίζω να έγινε casting για να τους πάρουν!!!

Χαλια!! Ξεπετα, προχειραδα, αρπαχτη!! Ανυπαρκτο σεναριο, αταλαντοι ηθοποιοι και δεν σωζεται ουτε το μονταζ!!

Χάλια,χάλια,χάλια,χάλια,χάλια.

Δε ξέρω αν έχω δει χειρότερη

Χάλια παραγωγή, χάλια ταινία . Έχουν βάλει όλους τους ξεχασμενους ηθοποιούς κ παντού φαίνονται οι χορηγοί. Μάλλον ήθελαν να βγάλουν γρήγορο χρήμα, καμία φαντασία! Πεταμένα τα λεφτά μου κ ο χρόνος μου!

απαρεδεχτο ΜΗ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ DVD NA TO PAREIS ALLA OUTE ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣς!! ΚΛΕΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ

Καραφολα του κέρατα......τ πιο σπαστικο ήταν οι χορηγοί....μας σκοτισαν τα @@.....>$£¥><~#$**$£**$....!!!μν παει κανειΣ άλλος να τ δει.....ότι έβγαλαν εβγαλαν......!!!

Πολύ μεγάλη πατάτα ομολογουμενος... Τσάμπα τα λεφτά ένας φίλος από την παρέα σηκώθηκε κ έφυγε ούτε καν στη μέση της ταινίας. Χάλια σενάριο κακογυρισμενο κ οι πιτσιρικάδες περισσότερο ψεύτικοι δεν θα μπορούσαν να είναι...

Τραγωδία.......τα πιο τζάμπα 20euro

Που έδωσα ποτέ. Η απόλυτη παρακμή. Μόνο τα βίντεο απο παλιά που μου θύμισαν τα νιάτα μου(40ρης).διαδώστε το, είναι κρίμα τα λεφτά σας να Πάνε χαμένα.

Μην τολμήση να πληρώσει κανείς για να δει αυτήν την ταινία!!!!!!

Οι καλύτερες ερμηνείες μακράν ήταν του κατέλη και του κατσουράνη.

Όποτε καταλάβατε για την ταινία την γνώμη μου

Δημοσ.

Πραγματι είναι η χειρότερη ταινία που είδα ποτε στη ζωη μου... Χειρότερη ακόμα και απο teenage american movie με γιγαντιο κροκόδειλο που σκοτώνει κοσμο..

Εχω πραγματικά συγκλονιστεί με αυτη την αηδία που αν υπήρχε νομικο παράθυρο να ζητήσω πισω τα 700ΜΒ που σπατάλησα για να την αγοράσω θα το κυνηγουσα με ολες μου τις δυναμεις..

Κανονικά ολοι οι συντελεστες της ταινιας θα επρεπε να απιτησουν να μη βγει ποτέ στις αίθουσες.. Αλλά ποιοι συντελεστες; Ολοι οι αποτυχημένοι ελληνες ηθοποιοι μαζί σε μια ταινια.. Δεν έχουν αδικο αυτοι που λένε ότι ο κατέλης ξεχώρισε για την ερμηνεια του..

Θέλω να πατησω αποστολή αλλά δεν μπορώ να χωνέψω το πόσο χαλια ταινια ηταν.. Θέλω να μάθω το λόγο που αποφάσισαν να τη βγάλουν στις αιθουσες αφού είχε ολοκληρωθει η τανια.. Ειλικρινά μείνετε μακρια!!

Δημοσ.

Κατα την γνώμη μου θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες... βασικα είχε πιο πολλά βυζιά απ τις τουμπανιάρες-πλαστικο-milf-ηθοποιούς παρά αστείες ατάκες..

Δημοσ.

Το 2.3 είναι μέγιστη υπερβολή γι'αυτή τη πατατα.. 2 θα έπρεπε να είναι ο μέγιστος βαθμός που επιτρέπεται να πάρει. Όσοι ψηφισαν πάνω απο 2 έστω γιατι ήταν συγγενείς των συντελεστών ή οι ιδιοι οι συντελεστές θα πρέπει να βρεθουν και αν εξοριστούν από τη χωρα.

Δημοσ.

Τοσο χαλια?Ισως αξιζει μονο και μονο για να την δείχνεις με το δαχτυλο :P Με κανετε να θελω να το δω... :/

Δημοσ.

Τοσο χαλια?Ισως αξιζει μονο και μονο για να την δείχνεις με το δαχτυλο :P Με κανετε να θελω να το δω... :/

Και μένα με έκαναν να την δω και την έβγαλα στο 10λεπτο. Η μόνη αξιόλογη σκηνή είναι με τον Παπά-Σούζα. Συνήθως αντέχω και τις βλέπω τις ταινίες μέχρι τέλους (κι ας είναι πατάτες). Στο Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα δεν άντεξα :P

Δημοσ.

Το 2.3 είναι μέγιστη υπερβολή γι'αυτή τη πατατα.. 2 θα έπρεπε να είναι ο μέγιστος βαθμός που επιτρέπεται να πάρει. Όσοι ψηφισαν πάνω απο 2 έστω γιατι ήταν συγγενείς των συντελεστών ή οι ιδιοι οι συντελεστές θα πρέπει να βρεθουν και αν εξοριστούν από τη χωρα.

http://www.imdb.com/title/tt1740539/ratings

δες εδω ποιοι ψηφισαν τι.

τα ανηλικα μογγολα που ψηφισαν 10 για τα τρανσμουφες ψηφισαν 10 και σε αυτο

εγω το χω ξαναπει.

οσοι βλεπουν ταινιες SD πρεπει να εκτελουνται με ηλεκτροσοκ απο usb port

τωρα προσθεσες και τους ψηφοφορους της ροδας2010.

κανας αλλος? :devil:

Δημοσ.

γι αυτες τις ταινιες εχει βγει η φραση "θελω τα λεφτα μου πισω".

η ταινια ειναι η ντροπη του σινεμα βγηκε με μονοκαμερο και τουλ.10 χορηγους μεσα στην ταινια.επιπλεον ειμαι σιγουρος οτι οσοι συμμετειχαν παιζει να παιξαν για ψιχουλα ή τσαμπε(τουλ.2 ατομα ειναι παιδια τραγουδιστων και επιχειρηματιων).

αν εχει δωσει λεφτα το κρατικο κεντρο ελληνικου κινηματογραφου πρεπει να μπει εισαγγελεας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...