koulouri Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δε χρησιμοποιω τον εκτυπωτη συχνα & επειδη ολοι λενε οτι εξατμιζονται σχετικα γρηγορα υπαρχει κανας τροπος να το αποτρεψω;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εάν κάνεις πολύ καιρό να χρησιμοποιήσεις τον εκτυπωτή,βάζεις τα μελάνια στο ψυγείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εγω θα ελεγα να τα χρησιμοποιει πιο συχνα! τι το πιο λογικο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Με το ζόρι δηλαδή να βγάλει κάτι που δε χρειάζεται :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μπορεί να εκτυπώνει μία μόνο σελίδα μία φορά την εβδομάδα για να διατηρούνται τα μελάνια ζωντανά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Έχετε έναν πόντο, θα κάθεται να το κάνει όμως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εγώ παντός της HP που έχω εκτυπωτή και για 2 μήνες να το αφήσω δεν έχω πρόβλημα τυπώνω μια χαρά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftihios1986 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εγω εχω παρατηρησει στον epson μου οτι τελειωνουν πολυ γρηγορα τα μελανια (κανω σπανια εκτυπωσεις) Δεν ειχα ιδεα οτι παιζει τετοιο προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Εάν κάνεις πολύ καιρό να χρησιμοποιήσεις τον εκτυπωτή,βάζεις τα μελάνια στο ψυγείο. το χω σκεφτει αλλα φοβομουν μην χαλασει η μεβρανη με το κυκλωμα που εχει.. (: το χεις δοκιμασει εσυ ή το λες απλα σαν σκεψη;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν το λέω σαν σκέψη,έτσι κάνω κάμποσα χρόνια τώρα. Τα βάζω στο πλαστικό κουτί τους μέσα σε μια σακουλίτσα και αυτό είναι...μετά από 5 μήνες που τα βγάζω είναι μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δεν το λέω σαν σκέψη,έτσι κάνω κάμποσα χρόνια τώρα. Τα βάζω στο πλαστικό κουτί τους μέσα σε μια σακουλίτσα και αυτό είναι...μετά από 5 μήνες που τα βγάζω είναι μια χαρά.. Ευχαριστω πολυ dude..παω σπιτι και τα βαζω κατευθειαν!! Εγω εχω canon παντως!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω πολυ dude..παω σπιτι και τα βαζω κατευθειαν!! Εγω εχω canon παντως!! Sent from my iPhone using Insomnia Παρακαλώ ,και συμπτωματικά cannon έχω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spynick Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Τα μελανια δεν εξατμιζονται απλά εξαντλούνται κάθε φορά που ανέβουμε τον εκτυπωτη λόγω του καθαρισμού κεφαλής που κάνει. Δεν μπορούμε να αποτρεψουμε κάτι τέτοιο. Επίσης καλο να κάνουμε μια εκτύπωση κάθε 20 μέρες έστω και μια λέξη για να μην ξεραινονται και βουλωσουν οι κεφαλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Roger Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Ξεχασες να βαλεις την διαφημιση σου απο κατω 125refill και τα ρεστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.