Προς το περιεχόμενο

Toshiba 32'' fullhd mpeg4 329€ Carrefour 3-5 Μαρτιου

DeareN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

τα 287 αφορούν HD Ready μοντέλο ενώ η διαφήμιση αναφέρει Full HD.

Ελα ομως που η μονη (στο skroutz τουλαχιστον) FullHD ειναι αυτη η οποια δεν μοιαζει με την φωτο του καρφουρ...

43574567456756.jpg

Edit: υπαρχει και η 32LV733 που μοιαζει...

http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/32LV733

• Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι θα ειναι στα 50Ηz ε?

Αναλυτικα χαρακτηριστικα που μπορουμε να βρουμε?

Στο λινκ που εχω ακριβως απο πανω

(ναι 50Hz, 100Hz ειναι η XV733 - στη φωτο που εχω ποσταρει http://eu.consumer.toshiba.eu/en/products/tv/32XV733)

Δημοσ.

Ναι είναι στα 50hz, αλλά είναι αξιοπρεπής. Εχει αρκετά καλή εικόνα, το δε panel της σίγουρα δεν είναι ΤΝ (ips μάλλον) γιατί έχει αρκετά καλές γωνίες θέασης. Δηλαδή την βάζεις ψηλότερα από τα μάτια σου, την κοιτάζεις από χαμηλότερα και δεν σκοτεινιάζει ή αλλοιώνει τα χρώματά της.

Ανταγωνιστική της, για μένα λίγο καλύτερη, και στα ίδια σχεδόν λεφτά είναι η LG 32LD420@350€ η οποία έχει σίγουρα panel ips, με καλές γωνίες θέασης και ένα κλικ καλύτερη εικόνα.

Σημειωτέον ότι αμφότερες κάνουν επεξεργασία σήματος στα 8bit.

Αν βάλει κανείς πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, πάει στην LG 32LD550, που έχει panel με άριστες γωνίες θέασης, επεξεργασία 10bit και σάρωση στα 100hz όπου πλέον η εικόνα περνάει σε άλλη κατηγορία.

Δημοσ.

Αν βάλει κανείς πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, πάει στην LG 32LD550, που έχει panel με άριστες γωνίες θέασης, επεξεργασία 10bit και σάρωση στα 100hz όπου πλέον η εικόνα περνάει σε άλλη κατηγορία.

Ξεφευγουμε λιγο, αλλα αν ειναι να παει καποιος στην LG 32LD550, δεν ειναι καλυτερα να παει σε μια Samsung C630?

Δημοσ.

Ξεφευγουμε λιγο, αλλα αν ειναι να παει καποιος στην LG 32LD550, δεν ειναι καλυτερα να παει σε μια Samsung C630?

Εξίσου άριστη επιλογή αγαπητέ μου, καλύτερη από την LG 550 και φυσικά άλλη τιμή. LG 32LD450@350€ , LG 32LD550@440€ , SAMSUNG 32C630@500€ . Εδώ ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...