Jastonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Αύριο έρχεται το Advent Vega στα χέρια μου και θα παίξω λίγο. Αν κάποιος έχει οτιδήποτε να προτείνει και να συμβουλέψει, είμαι όλος αυτιά! Processor: Nvidia T20 Tegra 2 Processor speed: 1GHz RAM: 512MB ROM: 512MB Included microSD Card: 4GB Screen resolution: 1024 x 600 Widescreen: yes LED Screen: yes WiFi: 802.11bg Bluetooth: 2.1 +EDR Memory card Reader: microSD card Webcam: 1.3 Megapixels Touch screen technology: Projective Capacitive Multi-touch: 4 fingers Battery life : Play Audio (LCD off) : 16hr Play 1080p Video : 6.5hr Stand by : 4 days [*]Operating System: Android 2.2 Froyo[*]Microphone: yes[*]Dimensions: 275mm / 178mm / 13.6mm[*]Weight: 700~750g[*]Colour: Black Advent Vega on Wikipedia
forgotten Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ελπιζω τα παιδια στο modaco να του βαλουν καμια εκδοση honeycomb απο τα χαρακτηριστικα που βλεπω του αξιζει μια ευκαιρια στο σπιτι
Jastonas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Απο που το παρηγγειλες ; link ? Από μια φίλη μου που πήγε αγγλία για μια βδομάδα :Ρ ελπιζω τα παιδια στο modaco να του βαλουν καμια εκδοση honeycomb απο τα χαρακτηριστικα που βλεπω του αξιζει μια ευκαιρια στο σπιτι Ναι, χρειάζεται... το λειτουργικό για κινητά, όπως και στο iPad το θεωρώ απαράδεκτο και κουραστικό. Μισή μέρα μαζί του είναι από τα κύρια προβλήματα του! Ίσως κάνω ένα review αύριο και hands on στα ελληνικά να σας το δείξω. Απλά να πω ότι είδα εν δράση τον NVIDIA Tegra 2 και είμαι πολύ χαρούμενος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.