johnnyrooke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Kαλησπέρα φίλοι πολύ χαίρομαι που στέλνω αυτό το post. Αγόρασα πριν μερικές μέρες από το flashmint.com ένα photo template το οποίο όμως σε κάθε εικόνα του gallery εμφανίζει tabs για print και save.Οι άνθρωποι βέβαια μου έστειλαν και το fla file στο οποίο με την βοήθεια tutorials από το site τους μπόρεσα να γράψω και ελληνικά.Αφαίρεσα τη δυνατότητα του save μέσω notepad αλλά δεν μπορώ να αφαιρέσω το print πράγμα που πρέπει να γίνει μέσω fla,αλλά οι γνώσεις μου δεν επαρκούν για αυτό. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Ένα μέρος του κώδικα είναι function printImage():void { var myPrintJob:PrintJob = new PrintJob(); myPrintJob.start(); myPrintJob.addPage(_imgHolder); myPrintJob.send(); και το site βρίσκεται εδώ http://www.flashmint.com/show-template-3053.html Πως λοιπόν ακυρώνεις την εντολή Print? H Bοήθειά σας ευπρόσδεκτη Ευχαριστώ Δημήτρης
dewn735 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλωσήλθες στο insomnia Δημήτρη. Για να σου πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να σου πούμε... Θέλεις να αφαιρέσεις εντελώς την επιλογή, ή απλώς να υπάρχει αλλά να μην κάνει τίποτα; Σε κάθε περίπτωση, όπως είπες κι εσύ, θα πρέπει να επέμβεις στο fla αρχείο που σου δώσανε και να κάνεις τις αλλαγές. Σα μια γρήγορη λύση, μπορείς να κάνεις σχόλιο τις γραμμές που δίνουν την εντολή εκτύπωσης με διπλή κάθετο, ως εξής: >function printImage():void { //var myPrintJob:PrintJob = new PrintJob(); //myPrintJob.start(); //myPrintJob.addPage(_imgHolder); //myPrintJob.send(); }
johnnyrooke Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Eυχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση η οποία και δούλεψε.Υπάρχει το print αλλά anyway δεν τυπώνει επιτέλους. Η βοήθεια ήταν μέγιστη μιας και το site το έχω σχεδόν έτοιμο για ανέβασμα με τις δικές μου φωτογραφίες από το studio και όλα αυτά με τα οποία καταπιάνομαι Πάλι ευχαριστώ και καλό βράδυ Δημήτρης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.