Προς το περιεχόμενο

Αγορά Laptop Dell 480M

gpap13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω παραγγείλει αυτό τον υπολογιστή και λογικά τον παραλαμβάνω μεθαύριο.

http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=11735

Έχω δει ότι υπάρχει ένα σχετικό θέμα ήδη απλά θα ήθελα να μάθω ορισμένα πράγματα παραπάνω.

Το θέμα μου είναι ότι ψάρωσα και γω με τον επεξεργαστή (i5 2,66) και μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι τελικά αν και είναι i5 είναι δυπήρυνος!!!

http://ark.intel.com/Product.aspx?id=52952&processor=i5-480M&am...codes=SLC26,SLC27

Σωστά δεν κατάλαβα??? Μπορεί να κου πει κάποιος αν έχει μεγάλη διαφορά??? Αν είναι ΄ποντως δυπήρυνος αξίζει να τον πάρω ή όχι???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Σου έχω απαντήσει σε και άλλο Thread.

Όχι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σαν επεξεργαστής είναι φανταστικός. Θα τον ευχαριστηθείς για πολύ καιρό. Έχω το ίδιο μηχάνημα με τον Pentium 6100 (Κομμένος i3) και δεν έχω δει τίποτε που να τον γονατίζει!

Μερικές γνώμες προσωπικές:

1). Πάρε μια καλή βάση. Έβαλα την AEOLUS πάνω και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

2). Λιώστο. Αλύπητα. Έχεις DELL και η εγγύησή αυτής της εταιρείας ξεκινά από το όνομα.

3). Αν θες να αγοράσεις επέκταση εγγύησης μπορείς να το κάνεις και τη τελευταία μέρα της διετίας. Από το τηλέφωνο μου είπαν και να έχουν περάσει τα δύο χρόνια δεν τρέχει μία.

Δώσε μας πληροφορίες σχετικά με θερμοκρασίες μόλις το αγοράσεις!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.

Με ειδοπποιήσανε και μου είπαν ότι αύριο θα το έχω.

Εγω βασικά το θέλω για προγραμματιστική δουλειά. Οπότε το μόνο που θέλω είναι πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα και όχι θόρυβο... :) Και γω πιστεύω πως δεν θα έχω πρόβλημα απλά κάποιες άλλες γνώμες με τρόμαξαν λίγο....

Όσο για την κάρτα γραφικών που λέγανε ορισμένα παιδιά, τελικά έχει την 5650 1GB...

Δημοσ.

υπάρχει κάποιος αξιόλογος ανταγωνιστής του συγκεκριμένου laptop?

Για το Dell μιλάω.

Για αυτά που προσφέρει δεν υπάρχει σε αυτή την τιμή κάτι ανάλογο και συνχρόνως αξιόπιστο !! :X

Δημοσ.

Το dell νομίζω είναι φοβερή περίπτωση...μετράω τις ώρες μέχρι να το πάρω στα χέρια μου!!! :) νομίζω οτι δεν υπολείπεται σε τίποτα...τα έχει όλα...

Δημοσ.

Αμαν ρε Χριστόφορε...ένα μείον έχει, εσύ αμέσως να χτυπήσεις εκεί..χαχαχα...Ο δίσκος όμως δεν αλλάζει???? :P

Δημοσ.

Αμαν ρε Χριστόφορε...ένα μείον έχει, εσύ αμέσως να χτυπήσεις εκεί..χαχαχα...Ο δίσκος όμως δεν αλλάζει???? :P

Μωρε αλλαζει, αλλα θελει ολοκληρη.. εγχειρηση για να τον βγαλεις.

Κυριολεκτικα ομως!!

Χα χα το λέει γιατί τα δικά μας τελικά έχουν 7200άρη μέσα!!!!!!!!

Μα φυσικα!

Θα εχω να το λεω αυτο! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

το μείον είναι ότι δεν έχει gigabit lan, ο δίσκος αλλάζει έτσι κι αλλιώς άρα δεν μας ανησυχεί το συγκεκριμένο θέμα...

Δημοσ.

Ο δίσκος στο συγκεκριμένο αλλάζει δύσκολα. Δεν είναι για κάποιον που δεν έχει μάθει να σκαλίζει και δεν ξέρει να πιάσει κατσαβίδι!!!!!!

Όσο για το gigabit lan, συμφωνώ ότι είναι στα μείον του, αλλά για όποιον το χρειάζεται πραγματικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...