Προς το περιεχόμενο

format

Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας εχω ενα λαπτοπ με vista και μου εβγαλε μπλε οθονη τεσπα πηγα να το κανω φορματ και μου λεει οτι δεν εχει τους οδηγους εγω που θα βρω τους οδηγους...παιδια δωστε τα φωτα σας!

Δημοσ.

Βλέπω με την μαγική μου κρυστάλλινη σφαίρα

crystalballb.jpg

το τη laptop έχεις και το τη driver χρειάζεσαι,αλλά δεν σου το λέω από κακία.

Δημοσ.

πήγες να του κάνεις φορμάτ και δεν έκανες;

Ή το έκανες και δεν βρίσκει τους drivers τώρα;

Ποιο είναι το λαπτοπ;

@TheELF xaxaxaxaxaxa έλιωσααααααααααααααααααααααα

@cernic βάλε ένα πιο περιγραφικό τίτλο στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον ειναι ενα hp και παταω εγκατασταση των windows και μου λεει αναζητηση οδηγων και δεν το βρισκει και μετα εχω και την επιλογη να το κανω χειροκινιτα εβαλα εγω το cd των drivers αλλα εχει πολλους φακελους και δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

Βρε cernic απλά πράματα

1)Τα Windows τα εγκατέστησες και απλά σου λείπουν οι drivers;

2)Ποιο είναι το λαπτοπ; Το ένα hp δε λέει κάτι. Είναι σαν να σου δώσω ραντεβού και να σου πω κάπου στην Ελλάδα, ψάξε με.

Δημοσ.

Βρε cernic απλά πράματα

2)Ποιο είναι το λαπτοπ; Το ένα hp δε λέει κάτι. Είναι σαν να σου δώσω ραντεβού και να σου πω κάπου στην Ελλάδα, ψάξε με.

Όπως λέμε: Κάπου γύρω από την ακρόπολη!

Δημοσ.

λοιπον ειναι ενα hp και παταω εγκατασταση των windows και μου λεει αναζητηση οδηγων και δεν το βρισκει και μετα εχω και την επιλογη να το κανω χειροκινιτα εβαλα εγω το cd των drivers αλλα εχει πολλους φακελους και δεν ξερω τι να κανω...

ειναι πολυ πιθανο το laptop σου να εχει recovery partition ωστε να ερθει στην κατασταση που ηταν οπως το αγορασες. Στην HP παλια γινοταν νομιζω με το F11. Εσυ πως ακριβως επιχειρησες να κανεις format. Και φυσικα μια μπλε οθονη δε σημαινει οτι κανουμε format αμεσως (αυτη η συμβουλη για μελλοντικη χρηση).

Απλα βαλε επιλογη να ψαξει τους drivers βαζοντας ως πηγη το CD. Αν καταλαβαινω καλα εκανες format Και τωρα καποια συσκευη σου εβγαλε παραθυρο αναζητησης drivers.

Πες περιγραφικα τι εχεις κανει και τι λειτουργικο επιχειρησες να βαλεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια παω να κανω εγκατασταση τα windows και μου λεει οτι χρειαζομε οδηγο....παταω αναζητηση στο cd με τα drivers και μου λεει οτι μετα να ψαξω χειροκινητα...τι να κανω?

Δημοσ.

Βρε cernic απλά πράματα

Δώσε μου εσύ ραντεβού, κάπου στην Ελλάδα, και θα σε βρω!!!

Δημοσ.

λοιπον παιδια παω να κανω εγκατασταση τα windows και μου λεει οτι χρειαζομε οδηγο....παταω αναζητηση στο cd με τα drivers και μου λεει οτι μετα να ψαξω χειροκινητα...τι να κανω?

Λοιπών κατά 99% θέλεις τα driver για των σκληρό δίσκο,δηλαδή του SATA controller,ενδέχεται να υπάρχει και στο cd που λες,αλλά εμείς που να ξέρουμε σε ποιόν φάκελο ή το πως μπορεί να ονομάζεται;Δεν ξέρουμε καν ακόμα για ποιο laptop μιλάς,αλλά αφού είναι hp ... πάλι δεν ξέρουμε.

Αν θες βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να βγάλεις και άκρη από την ίδια την HP.

Δημοσ.

ακριβως οπως ειπε ο elf θελεις sata drivers. Λογικα δεν εχεις κανει ακομα format και μπαινεις στην παλια εγκατασταση σου. Μπες απο το control panel στο administrative tools και στη σνεχεια και στη συνεχεια στο computer management. Κανε κλικ πανω στο disk management και δες αν υπαρχει καποιο partition που να ονομαζεται recovery

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...