Προς το περιεχόμενο

Διευκρίνιση αποφυγής σύνδεσης με WAP

nthanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα Samsung Galaxy 3 με Cosmote i-35. Στα APN που εμφανίζονται στα mobile networks, στις ρθυμίσεις του τηλεφώνου, υπάρχουν μόνο το Cosmote Internet (το οποίο μάλιστα είναι επιλεγμένο πράσινο) και το MMS. Είναι ποτέ δυνατόν κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί internet να συνδεθεί μέσω WAP χωρίς αυτό να περιλαμβάνεται στα APN με αποτέλεσμα τις γνωστές υψηλές χρεώσεις του WAP;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω ένα Samsung Galaxy 3 με Cosmote i-35. Στα APN που εμφανίζονται στα mobile networks, στις ρθυμίσεις του τηλεφώνου, υπάρχουν μόνο το Cosmote Internet (το οποίο μάλιστα είναι επιλεγμένο πράσινο) και το MMS. Είναι ποτέ δυνατόν κάποιο πρόγραμμα που απαιτεί internet να συνδεθεί μέσω WAP χωρίς αυτό να περιλαμβάνεται στα APN με αποτέλεσμα τις γνωστές υψηλές χρεώσεις του WAP;

Καλησπερα φιλε μου,

Αν δεν κανω λαθος το i35 και γενικα τα προγραμματα i σου επιτρεπουν να συνδεθεις με οποιοδηποτε προφιλ και να καταναλωσεις τα Δωρεαν MB που σου δεινει το προγραμμα σου.

Θα σου ελεγα να μιλησεις με cosmote 13838 και μετα απο λιγο πατας την επιλογη 9 για να συνδεθεις κατευθειαν με καποιο υπαλληλο, μην πατησεις αμεσως το 9 γιατι θα μπει στα Αγγλικα.

Το πιο καλο που θα μπορουσες να κανεις για να μην εχεις ποτε προβλημα με οποιαδηποτε συσκευη θα ηταν να πας σε ενα καταστημα στην γειτονια σου με την ταυτοτητα σου και να ζητησεις απο τον υπαλληλο να σου αφαιρεσει απο την ΓΡΑΜΜΗ σου την υπηρεσια WAP ADVANCED (τονισε τους γιατι το πιο πιθανο ειναι να παρει την συσκευη και να ψαχνει το προφιλ wap για να στο σβησει).

Παντως εφοσων η συσκευη σου δεν εχει μεσα το προφιλ του wap δεν γινεται να μπει με wap.

Ελπιζω να βοηθησα.

Δημοσ.

Από τη στιγμή που έχεις συσκευή Android, αν πας στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήσεις τη σύνδεση στο internet (Menou -> Settings -> Wireless & Networks -> Δεν έχεις επιλεγμένο το Mobile networjk) ή βάλεις κάποιο third party app από το Market (πχ. Data Mobile Controller, APNdroid) τότε δεν πρόoκειται να καταναλωθεί ούτε Kb από τo data plan που έχεις.

Για μεγαλύτερη βέβαια ασφάλεια (αν και με τα παραπάνω που σου έγραψα δεν χρειάζεται) μπορείς να κάνεις ό,τι σου πρότεινε ο mindspeedx.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...