scordp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 έχω την έκδοση 5.1 (ε3σωτερική έκδοση 2600 sp3 και θέλω να βάλω τα 7 home premium που έχω και στο laptop δεν μου προχωρά και μου λέει ότι ο δίσκος εγκατάστασης δεν είναι συμβατός με την έκδοση που έχω, χρειάζομαι λέει σωστό δίσκο για να γίνει αναβάθμιση? καμιά βοήθεια ?ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση με το συγκεκριμένο δισκάκι,εγκατάσταση μέσα από τα windows δηλαδή,πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση ξεκινώντας τον Η/Υ από το δισκάκι τον windows 7.
scordp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση με το συγκεκριμένο δισκάκι,εγκατάσταση μέσα από τα windows δηλαδή,πρέπει να κάνεις την εγκατάσταση ξεκινώντας τον Η/Υ από το δισκάκι τον windows 7. δηλαδή f2 kai boot από cd? γιατί μου ξεκινούν πάλι τα xp
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 δηλαδή f2 kai boot από cd? γιατί μου ξεκινούν πάλι τα xp Αν έτσι σου ξεκινάει εσένα από το dvd τότε ναι,εμένα θέλει f8 για να ξεκινήσει από cd/dvd.
scordp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν έτσι σου ξεκινάει εσένα από το dvd τότε ναι,εμένα θέλει f8 για να ξεκινήσει από cd/dvd. Για να δω και επανέρχομαι Για να δω και επανέρχομαι Λοιπόν μου λέει πάτα όποιο κλειδί για boot ap;o cd αλλά αυτό προχωρά στα xp
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πατάς οποιοδήποτε κουμπί όταν σου το λέει;;; Αν πατάς αλλά αυτό συνεχίζει για XP τότε πες μας τι πληκτρολόγιο έχεις;USB;ασύρματο;;
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Απλό πληκτρολόγιο έχεις;;Η έστω σε αφήνει να μπεις στης ρυθμίσεις του BIOS;Πολλές φορές αυτά τα πληκτρολόγια δεν δουλεύουν αν δεν φορτώσουν πρώτα τα windows.
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τότε όρισε από εκεί μέσα το cd σαν πρώτη συσκευή εκκίνησης,θα είναι στο boot order ή κάτι παρόμοιο. Σίγουρα όταν σου λέει να πατήσεις κάποιο κουμπί και πατάς κάποιο δεν φορτώνει από το dvd;
scordp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 καλά εγώ έχω λάθος αργούσα λίγο στο πάτημα του κουμπιού απο φ8 τώρα φορτώνει να ρωτήσω κάνει φάκελο πάντα gia oldwindows?
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 oldwindows κάνει μόνο όταν είναι να κάνει αναβάθμιση για να μην χάσεις τα αρχεία που είχες στην προηγούμενη έκδοση,αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση δεν θα κάνει τέτοιο φάκελο και θα χάσεις όλα τα αρχεία σου,εκτός και αν περάσεις τα νέα windows σε άλλο διαμέρισμα του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.