Προς το περιεχόμενο

Λίγο πριν την παραγγελία

tinapo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Maximum budget τα ~670€ λοιπόν;

Θα άλλαζα το δίσκο κατ' αρχάς, 70€ για 640GB είναι πολλά πλέον και δεν πρόκειται να επωφεληθείς τίποτα απ' το Sata3 πρότυπο.

Δημοσ.

αν θέλεις αποκλειστικά απο pc1 θα έβαζα αυτόν τον σκληρό SEAGATE ST31000524AS 1TB BARRACUDA 7200.12 SATA3 54,34€

Επίσης τσέκαρε OCZ 600W StealthXStream 2 απο eworld ή multirama(αν υπάρχει αυτη η δυνατότητα)

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση,

Θέλω να είναι από ένα κατάστημα όπως το pc1, για να μου κάνουν και την συναρμολόγηση.

Για το μέγεθος του σκληρού δεν καίγομαι γιατί έχω και 2 εξωτερικούς,

θέλω απλώς να είναι αξιόπιστος γι'αυτό τον επέλεξα (χωρίς να έχω ιδιαίτερη γνώση)

Επίσης θα ήθελα μια άποψη/πρόταση για έξτρα cooler (αν χρειάζεται) γιατί δεν θα κάνω OC αλλά θέλω ήσυχο σύστημα

Το budget μπορεί να αυξηθεί ~50€

Δημοσ.

Έχω έναν hitachi στον server από την γενιά των ide και ακόμη δεν έχει πάθει τίποτε λειτουργεί άψογα .Άλλα τον τελευταίο καιρό που πήρα δυο laptop και μέσα σε 2 μήνες που είχαν hitachi σκληρό δίσκο χτύπησαν .Δεν ξέρω αν έριξαν την ποιότητα σταδιακά και έφτασε σε αυτό το σημείο παντός εγώ hitachi ξανά σε laptop δεν βάζω .

Δημοσ.

Κι εγώ θα προτιμούσα τον Seagate που προτάθηκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε γίνεται να την πάθεις από παντού.

tinapo,απ'όλα, αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα ,όλα τα άλλα είναι προσωπικές προτιμήσεις και συμβάντα(εμένα πρίν δυο βδομάδες μου χάλασε ένας seagate,δεν είναι σωστό όμως να αφορίσω τους seagate γιατί αυτά συμβαίνουν),γι'αυτό,άποψή μου, πάρε τον πιο φθηνό και να κρατάς πάντα back up.

Δημοσ.

tinapo,απ'όλα, αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα ,όλα τα άλλα είναι προσωπικές προτιμήσεις και συμβάντα(εμένα πρίν δυο βδομάδες μου χάλασε ένας seagate,δεν είναι σωστό όμως να αφορίσω τους seagate γιατί αυτά συμβαίνουν),γι'αυτό,άποψή μου, πάρε τον πιο φθηνό και να κρατάς πάντα back up.

Συμφωνω.Ενας 7200.11 απο το 2008 με 1700 κατι ωρες δουλευει ακομα αψογα με 1 bad sector.Ενας Spinpoint που πηρα προ 4 μηνων με καμια 300ωρες μου εβγαλε 2 bad sectors.Τριχες θα μου πεις αλλα γεγονος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...