1ronma1den Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ξερει κανεις τις "μπογιες" που θα χρειαστω ωστε να γινω περιπου ετσι??(αποκριες εχουμε αλλωστε ) :fear:
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι πτωμα θες να πεις τωρα; λοιπον εχουμε και λεμε για ενα φυσικο πεθαμενο λουκ γυρω απο τα ματια μαυρη σκια η μπλε σκουρα. στομα σκουρο μωβ κραγιον μουτρα αλευρι κοκκινο κραγιον για να ζωγραφισουμε αιμα γυρω απο το στομα αυτο ειμαι εγω με το εν λογο βαψιμο.
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν ιδρώσεις? βρεχεις τα μουτρα σου πρωτα με νερο για κατσει το αλευρι αλλιως φευγει, ερχεται και κανει μια κρουστα αλλο πραμα. ασε που οταν το βγαζεις μετα απο μερικες ωρες εχεις δερμα φραπα σαν κωλαρακι μωρου.
freedubus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δεν του είπες όμως οτι εσύ είσαι γκοθού και βάφεσαι έτσι κάθε μέρα οπότε δεν σε συμφέρει να αγοράζεις το ειδικό makeup και βάζεις αλεύρι που είναι φτηνό.
apd453 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν δε σου βγει γκοθάδικο βάλε σαλαμάκι κασσεράκι και γύρνα το σε pizza
MsquitoPrincess Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι πτωμα θες να πεις τωρα; λοιπον εχουμε και λεμε για ενα φυσικο πεθαμενο λουκ γυρω απο τα ματια μαυρη σκια η μπλε σκουρα. στομα σκουρο μωβ κραγιον μουτρα αλευρι κοκκινο κραγιον για να ζωγραφισουμε αιμα γυρω απο το στομα αυτο ειμαι εγω με το εν λογο βαψιμο. Αλεύρι;! Ακόμα και με το νερό, δεν έπεφτε;
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αλεύρι;! Ακόμα και με το νερό, δεν έπεφτε; πετρα λεμε... μου πηρε χρονια να το τελειοποιησω αυτο το βαψιμο. σε αντιθεση με το τελειως ασπρο μεικ απ το αλευρι δινει μια φυσικη χλωμαδα. αντιρησεις δεν δεχομαι. εχει τρελο σουξε. Δεν του είπες όμως οτι εσύ είσαι γκοθού και βάφεσαι έτσι κάθε μέρα οπότε δεν σε συμφέρει να αγοράζεις το ειδικό makeup και βάζεις αλεύρι που είναι φτηνό. δεν ειμαι γκοθου. :mad:
1ronma1den Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αυτο ειναι πτωμα θες να πεις τωρα; λοιπον εχουμε και λεμε για ενα φυσικο πεθαμενο λουκ γυρω απο τα ματια μαυρη σκια η μπλε σκουρα. στομα σκουρο μωβ κραγιον μουτρα αλευρι κοκκινο κραγιον για να ζωγραφισουμε αιμα γυρω απο το στομα αυτο ειμαι εγω με το εν λογο βαψιμο. ναι ,corpse paint βασικα.. ευχαριστω πολυ!! επισης λογικα θα ιδρωσω , δεν υπαρχει κατι πιο απαλο που να φενετε π.χ. σαν πουδρα ?? ας πουμε αυτη η κοπελια εδω τι ακριβως βαζει ?? Corpse paint
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το γραφει μανα μου. spirit grease paint κοιτα στα μαγαζια με αποκριατικα θα εχει σιγουρα,
freedubus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ας πουμε αυτη η κοπελια εδω τι ακριβως βαζει ??[/size][/color] Corpse paint πουτηβρηκεςαυτητημουναρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.