manolaskakis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Αύριο θα πάω να αγοράσω ένα modem router γιατί το Belkin F5D8232-4 που είχα έχει χαλάσει.. (σταματάει να λειτουργει μετά από 10 λεπτά και πρέπει να το βγάλω και να το ξαναβάλω στο ρεύμα για να ανοίξει και μετά από λίγο πάλι τα ίδια.. Εγγύηση δεν έχει οπότε πάω για καινούριο..) Σήμερα όλη μέρα ψάχνω στο ιντερνετ να βρω κάποιο καλό modem router.. Έχω forthnet 24αρα (τις καλές μερες έχω το πολύ 15 αλλά τέσπα) και με το modem router τηα συνδέσω τον υπολογιστή μου με ethernet και το wifi το χρειάζομαι για τον υπολογιστή που έχω στο κάτω διαμέρισμα.. Οπότε με ενδιαφέρει κυρίως να έχει καλή εμβέλεια.. Επειδή διάβασα πολλά και τα περισσότερα δεν τα κατάλαβα δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω από το router πέρα από το να είναι σταθερό, να μην έχει αποσυνδέσεις και να πιάνει στον κάτω όροφο..(θα το βάλω και σε καλύτερο σημείο ώστε να είναι πιο ''κοντα'' με το κάτω pc.. Για παράδειγμα πιστεύετε οτι χρειάζομαι dual band και να το βάλω στα 5ghz θα πιάνει καλύτερα στον κάτω όροφο? Θα χρειστώ βέβαια και άλλο στικάκι που να μπορει να υποστηρίξει τα 5ghz.. Το ipad θα μπορεί να συνδεθει σε αυτήν την συχνότητα? Αν δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο δεν είναι απαραίτητο να αγοράσω dual band.. Απο το ψάξιμο που έκανα έχω ακούσει καλά λόγια για 2 : 1)WIRELESS ROUTER DRAYTEK VIGOR 2710n-A (ακριβό όμως και δεν ξέρω αν χρειάζομαι αυτά που προσφέρει..) 2)WIRELESS ROUTER NETGEAR DGN3500-100PES (όχι οτι τα 100 δεν είναι πολλά αλλα είναι πιο οικονομικό από το πρώτο τουλάχιστον..) Πιο απο τα 2 λέτε να πάρω και γιατί? Δεκτές προτάσεις και για κάποιο άλλο..
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αν εχεις τα λεφτα για το vigor τοτε αγορασε το vigor.αλλιως μετα πας σε zyxel,netgear σε πιο φτηνες λυσεις.τα περισσοτερα παιζουν b,g,n οποτε το Ipad θα παιξει.δεν ξερω αν εχει n αλλα και g να ειναι θα παιξει.τωρα για να εκμεταλευτεις το N που εχει καλυτερη ταχυτητα και θεωρητικα μεγαλυτερη εμβελεια θες και αντιστοιχο stick
poulinos Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 sta 5ghz εχεις λιγοτερες παρεμβολες απο αλλα δικτυα αλλα απο την αλλη. α.πρεπει να εισαι σιγουρος οτι παιζει και στα 2,4 και στα 5 ταυτοχρονα. β.καποιοι λενε οτι στα 5 ghz χανεις λιγο σε range. απλα αυτα ξερω χωρις να βαζω το χερι στην φωτια. και βεβαια και Stick που να παιζει στα 5. εχω χρησιμοποιησει 5 ghz σε 802.11a οχι σε 802.11n. οποτε δεν μπορω να πω αποψεις.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Ξέρεις ποίο είναι το πρόβλημά μου... Το ρούτερ που έχω τώρα (Baudtec του ΟΤΕ 802.11g-2.4ghz) είναι στο γραφείο μου και πιάνω σήμα και στο σπίτι μου που είναι 2 ορόφους πάνω, αλλά έχω πάρα πολλές παρεμβολές από άλλα δίκτυα σε ΟΛΑ τα κανάλια!!! Πιάνω καμια 25αριά δίκτυα,με αποτέλεσμα ενώ έχω αρκετά καλό σήμα να μην μπορώ να συνδεθώ πολλές φορές, για αυτό ψάχνω κάτι σε 5ghz για να μην πέφτω πάνω σε άλλους!
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 καταλαβα.ισως θα βοηθουσε το Pc Να ειχε μια καρτα της alfa Που ειναι 500 mw.απο την αλλη υπαρχουν και καποια φιλτρα που κοβουν συχνοτητες αλλα το κοστος ειναι out of home use.καποιες φορες βοηθαει να μεινει το σημα πιο σταθερο οταν βαλεις την καρτα δικτυου σε b αντι για g. κατα τα αλλα για N το Linksys νομιζω βγαινει σε dual band αλλα δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε για να πω αποψεις.σε 5ghz εχω χρησιμοποιησει μονο για να φτιαξω Link γιατι ειναι σταθερο απλα δεν ειναι για να παιξει το pc γιατι οι περισσοτερες καρτες δεν παιζουν σε a.
onty Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπερα .. Πηρα πριν 6 μηνες το Baudtec TW263R4-Α2 το ειχα παρει 70 Ε απο το οτε σοπ , το δουλεψα 2 μερες και πολυ σου λεω. Το δινω 35 Ε φυσικα σε τελεια κατασταση με την συσκευασια του και την αποδειξη του .
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Καλησπερα .. Πηρα πριν 6 μηνες το Baudtec TW263R4-Α2 το ειχα παρει 70 Ε απο το οτε σοπ , το δουλεψα 2 μερες και πολυ σου λεω. Το δινω 35 Ε φυσικα σε τελεια κατασταση με την συσκευασια του και την αποδειξη του . θα παρακαλουσα οι αγγελιες να πανε στις αγγελιες και οχι μεσα στα θεματα που ανοιγονται.ευχαριστω.
onty Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 ok... Φιλε μπορεις να δεις αυτο... Baudtec TW263R4-Α2
antbyron Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Πριν κάποιες μέρες έψαχνα και εγώ. Τελικά κατέληξα σε Linksys wag320. Είναι ακόμα νωρίς για να εκφράσω άποψη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις ήταν καλές εώς σήμερα που ξαφνικά χάθηκε η ip του και αναγκάστηκα να κάνω restart! Δύο χρόνια με την "μούφα" του οτε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Κατα τ 'άλλα, N,dual band, gigabit, 2,4-5gh και άλλα πολλά. Ακόμα δεν το έχω ψάξει.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Πριν κάποιες μέρες έψαχνα και εγώ. Τελικά κατέληξα σε Linksys wag320. Είναι ακόμα νωρίς για να εκφράσω άποψη, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις ήταν καλές εώς σήμερα που ξαφνικά χάθηκε η ip του και αναγκάστηκα να κάνω restart! Δύο χρόνια με την "μούφα" του οτε δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Κατα τ 'άλλα, N,dual band, gigabit, 2,4-5gh και άλλα πολλά. Ακόμα δεν το έχω ψάξει. το Linksys και γενικα τα linksys πολυ καλα ρουτερακια αλλα σε χαλια γραμμες δεν τα πανε και τοσο καλα.
antbyron Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 το Linksys και γενικα τα linksys πολυ καλα ρουτερακια αλλα σε χαλια γραμμες δεν τα πανε και τοσο καλα. Το συγκεκριμένο βγήκε ως αντικατάσταση του wag120 το οποίο δεν τα πήγε και πολύ καλά.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 Δημοσ. 23 Απριλίου 2011 το Wag160 δεν ηταν N οσο θυμαμαι.το wag300 και wag320 kai wag120n ειναι και n.τωρα πολλοι λενε οτι μετα το wag200 ολα ειναι ....
Mr_Terror Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Καλο μηνα παιδια. Το Siemens CL-110 παρεδωσε πνευμα.Μπορειτε να μου προτεινετε modem/router για γραμμη wind μεχρι 60 ευρω. Ευχαριστω προκαταβολικα.
poulinos Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 Δημοσ. 1 Μαΐου 2011 αν βρεις αυτο και εχει αποθεματα κανεις τον σταυρο σου και λες και ευχαριστω. http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7631/DrayTek-Router-Annex-A-Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF-router-firewall-VoIP-Gateway-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Wireless-Access-Po
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.