tyxodioktis100 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Εχω μια ψηφιακη φωτογραφικη που γυριζει απλα βιντεακια 320x240 format Mpeg1. Μηπως ξερετε ενα απλο προγραμμα ωστε να ενωσω δυο η περισσοτερα βιντεο μεταξυ τους και να τα κανω ενα?Εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι σχετικο. Ευχαριστω...
SoTiRiS Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 mporeis kai me to easy cd creator na enoseis video,i me to windows movies maker...kai ta dio poli apla stin xrisi ,me drag and drop einai...kai i diadikasia oloklironete me elaxista klik...bebaia den sigkrinete me to premiere alla auto einai diskolo.
Badge Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 AVI Joiner does the job easy, fast and hassle-free http://doeasier.org/joiner/
3DViRuS Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 mazi me tin mixanii den sou dosane kana programmataki?pantos ena poly kalo kai epagelmatiko programa einai to premiere i to vegas ama to psaxeis ligo tha deis oti einai eykolo gia aytin tin douleia
tyxodioktis100 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 To θεμα εχει ως εξης. Η μηχανη ειχε ενα προγραμμα που λεγετε PIXELA ImageMixer Ver.1.0 for Sony αλλα οταν ενωνω 3 βιντεο που συνολικα ειναι 50ΜΒ αυτο μου τα βγαζει 100ΜΒ. Ειναι που ειναι δηλαδη τεραστια, τα κανει διπλασια. Το AVI Joiner ηταν τελειο για αυτο που ηθελα, αλλα δημιουργει βιντεο που οταν τα ανοιγω με Media player 9.0 ενα στα δυο βιντεο δεν ανοιγει,κολαει και κρασαρει και το PC. (Εχω ME) Το MOVIE MAKER οταν ενωνω βιντεο μου τα κανει 10 φορες μικροτερα και χαλαει και αξιωσημειωτα η ποιοτητα. Δεν ειμαι εμπειρος αλλα αυτο καταλαβα μετα απο καποια ωρα ψαξιμο. Τι να πω. Αν ξερετε κατι παραπανω πειτε! Αλλα αν δεν κανω τιποτα με βλεπω να κατεβαζω κανενα premiere. Ευχαριστω ξανα!
3DViRuS Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 to an megalonei i mikrainei to megethos ofeilete ston kompresora pou xreisimopoieiskai exei na kanei sxesi me tin analisi pou to bgazeis psaxta ligo ayta kai tha breis pos na to megaloseis i na to mikraineis se megethos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.