naruto14 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σκέφτομαι το καλοκαίρι να αρχίσω μαθήματα κιθάρας... Το πρόβλημα είναι ότι τελείωνω την 3 γυμνασίου και είμαι ήδη σε μια μεγάλη ηλικία για να μάθω να παίζω. Το θέλω απλά για hobby. Πιστεύετε πως έχω ελπίδες? Αν ναι με τι είδος κιθάρας θα πρέπει να ασχοληθω? Να τονίσω ότι δεν ξέρω τίποτε από μουσική και θα χρειαστούν και τα βασικά. Ευχαριστώ!
yannis27gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Κοίτα, να μάθεις κιθάρα είναι σχετικά απλό. Με 5-6 μαθήματα θα παίζεις το 90% των τραγουδιών τύπου Πυξ-Λαξ. Να μάθεις μουσική είναι γιγαντιαίο κι υποθέτω ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σου, οπότε το αφήνουμε στην άκρη. Για την ηλικία μην αγχώνεσαι, κι εγώ στα 30 το ξεκίνησα και δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Από κει και πέρα, είνα θέμα εξάσκησης. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις, τόσο καλύτερος θα γίνεσαι. Απλά πράγματα. Αλλά μην περιμένεις να παίξεις Σατριάνι, έτσι;
TH_boy_20 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αλλά μην περιμένεις να παίξεις Σατριάνι, έτσι; Satriani was inspired to play guitar at age fourteen soon after learning of the death of Jimi Hendrix ενημερωτικά άπλα είπα να δω πότε ξεκίνησε ο "δασκαλός" να παίζει κιθάρα!
yannis27gr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Υπάρχουν 1.000.000 άνθρωποι που ξεκίνησαν στα 14 και δεν κατάφεραν να παίξουν σαν τον Σαντριάνι, κι ένας που τα κατάφερε: Ο Σατριάνι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.