salazar1991 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Γεια σας.Διαβαζοντας ενα αρθρο σε καποια ιστοσελιδα,μου ηρθε η "φλασια" να μαθω περισσοτερα για την κβαντομηχανικη.Εχετε να προτεινετε καποιο καλο εισαγωγικο βιβλιο?(στα ελληνικα εννοειται).Κανοντας μια αναζητηση βρηκα διαφορα,αλλα θα ηθελα προσωπικες γνωμες απο δικη σας εμπειρια.
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Γεια σας.Διαβαζοντας ενα αρθρο σε καποια ιστοσελιδα,μου ηρθε η "φλασια" να μαθω περισσοτερα για την κβαντομηχανικη.Εχετε να προτεινετε καποιο καλο εισαγωγικο βιβλιο?(στα ελληνικα εννοειται).Κανοντας μια αναζητηση βρηκα διαφορα,αλλα θα ηθελα προσωπικες γνωμες απο δικη σας εμπειρια. Κι εγώ θέλω αλλά όχι κανένα ψαγμένο. Κάτι για άσχετους με σεβασμό στην ασχετοσύνη τους.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 κοιταξε τον αντιστοιχο τόμο του serway. αν είναι το ίδιο καλός και εύκολος με του άλλους τόμους (που άνοιξα ) τότε οκ. εκεί που είσαι εσύ λογικά θα το έχεις παρει...
Ather Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ο παράξενος κόσμος της κβαντική μηχανικής. Σπέρνει απλά!
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παντως μην διαβασεις σχολικο βιβλιο, εχει τρομερες ανακριβειες.
sugarvampire Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Το κοριτσακι με τα κβαντα. Camejo, Silvia Arroyo
salazar1991 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!Θα τα κοιταξω και ισως παρω καποιο απο αυτα. @ andreapaog32:Καλη ιδεα..Θα το κοιταξω το απογευματακι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.