xaotikos Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Παιδιά θα ήθελα την βοήθειά σας!!!!! Ασχολούμε με Borland C/C++ και θέλω να περάσω στη Visual C++. Προτείνετε κάποιο βίβλίο, e-book, site για αρχή???? Διαβάζω το msdn (και το Petzolt) αλλά έχω μπερδέψει τα μπούτια μου... Πχ δεν μπορώ να βρώ πια ρουτίνα αντιστοιχεί στο κουμπί Open (σε ένα menu File-->Open) με απότέλεσμα να μην μπορώ να φτιάξω αυτο το menu...αλλά και πολλά άλλα Περιμένω ιδέες
bandito Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Υπάρχουν ένα κάρο e-books. Έχω αρκετά και μερικά είναι μικρά. ΑΝ θέλεις κάποιο μου λές. Για να γράψεις κώδικα για ένα event (όπως π.χ το click ενός menu item), πρέπει να ορίσεις ένα event handler για το member variable του menu. Είναι λίγο χαοτική η c++ της microsoft. Δεν δοκιμάζεις .net, που έχουν βελτιωθεί τα πράγματα?
Γηρυόνης Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Εδώ κοίταξες για e-book: http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB8&Number=153346&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1
xaotikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δυστυχώς πρέπει να παω σε Visual C++. Ευχαριστώ πολύ πάντως both
md_agis Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Δημοσ. 9 Απριλίου 2003 Dystyxws den yparxei kapoio biblio gia oles tis pi8anes diafores Visual C++ kai turbo C. An 8es omws kati sygekrimeno rwta. Genika pantws h Visual C einai poio eukolh sth xrhsh, p.x. to makefile to ftiaxnei monh ths, alla einai einai poio periorismenh se dynatothtes eidika an 8es na doulepseis me interupts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.