Προς το περιεχόμενο

Android GPS συστημα πλοηγησης!

Dimitris362

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ποιο ειναι το καλυτερο δωρεαν συστημα πλοηγησης που λειτουργει και χωρις ιντερνετ στο αντροιντ κινιτο?

Δημοσ.

Navigon

Co-Pilot

Sygic Aura

με σειρά προτίμησης.

Αλλά ρε 'σεις παίδες έχετε κινητά Android που είναι προσανατολισμένα για χρήση Internet,

και τα λειτουργείτε χωρίς Internet.

Αν έχετε συμβόλαιο ομιλίας με ένα τάληρο το μήνα μπορείτε να έχετε αρκετά Megabytes για να χρησιμοποιούν

τα προγράμματα πλοήγησής σας αλλά και να σερφάρετε περιστασιακά στο Internet.

Για τους καρτοκινητούς ΟΚ, δεν λέω κάτι.

Δημοσ.

Navigon

Co-Pilot

Sygic Aura

με σειρά προτίμησης.

Αλλά ρε 'σεις παίδες έχετε κινητά Android που είναι προσανατολισμένα για χρήση Internet,

Αν έχετε συμβόλαιο ομιλίας με ένα τάληρο το μήνα μπορείτε να έχετε αρκετά Megabytes για να χρησιμοποιούν

τα προγράμματα πλοήγησής σας αλλά και να σερφάρετε περιστασιακά στο Internet.

Για τους καρτοκινητούς ΟΚ, δεν λέω κάτι.

δεν ειναι δωρεαν ομως ;)

φιλε dimitris362 δεν υπαρχουν δωρεαν προγραμματα πλοηγησης, πρεπει να τα αγορασεις

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιώ το gps μέσω internet, αφού λειτουργεί και χωρίς αυτό;

Εγώ έχω data plan στο Desire, αλλά όταν έχω ανοιχτό το nDrive ή οποιδήποτε άλλο πλοηγό, δεν αφήνω να κάνει χρήση του internet.

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να χρησιμοποιώ το gps μέσω internet, αφού λειτουργεί και χωρίς αυτό;

Εγώ έχω data plan στο Desire, αλλά όταν έχω ανοιχτό το nDrive ή οποιδήποτε άλλο πλοηγό, δεν αφήνω να κάνει χρήση του internet.

A-GPS και γενικότερα "Υπηρεσίες τοποθεσίας" χρησιμοποιούν δεδομένα κινητού δικτύου.

Αν δεν θες να χρησιμοποιείς τις τεχνολογίες που μπορεί να σου παρέχει η συσκευή σου μέσω κινητού δικτύου,

είναι δικαίωμα σου.

Αλλά για ένα καφέ το μήνα δε νομίζω πως τίθεται θέμα.

Αλλά να δίνουμε 300+€ για κινητά Android και να προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να αποφεύγουμε την χρήση κινητού δικτύου δεδομένων στην συσκευή, είναι αν μη τι άλλω παράλογο.

Δημοσ.

A-GPS και γενικότερα "Υπηρεσίες τοποθεσίας" χρησιμοποιούν δεδομένα κινητού δικτύου.

Αν δεν θες να χρησιμοποιείς τις τεχνολογίες που μπορεί να σου παρέχει η συσκευή σου μέσω κινητού δικτύου,

είναι δικαίωμα σου.

Αλλά για ένα καφέ το μήνα δε νομίζω πως τίθεται θέμα.

Αλλά να δίνουμε 300+€ για κινητά Android και να προσπαθούμε να βρίσκουμε τρόπους να αποφεύγουμε την χρήση κινητού δικτύου δεδομένων στην συσκευή, είναι αν μη τι άλλω παράλογο.

Ως ένα σημείο θα συμφωνήσω μαζί σου.

Αλλά, να ξοδέψω το data plan μου ή αν δεν έχω, να χρεώσω την σύνδεσή μου για να κλειδώσω γρηγορότερα τους δορυφόρους από το ένα λεπτό που κάνω με το GPS ή για να μην χάσω τον δρόμο μου σε περίπτωση που βρεθώ κάτω από δέντρα ή ψηλές πολυκατοικίες (γιατί σ' αυτό βοηθάει το A-GPS σε σχέση με το GPS), τότε δεν μου χρειάζεται και ας υπάρχει στο κινητό μου. Με κακό καιρό δεν έχω χάσει ποτέ σήμα και ας ήμουν σταματημένος εγώ και άλλα 100 αυτοκίνητα στον δρόμο, επειδή έριχνε καρεκλοπόδαρα και δεν βλεπάμε μπροστά μας.

Δεν χάθηκε κανείς χρησιμοποιώντας στο αυτοκίνητό του PNA, όπου δεν υπάρχει υποστήριξη A-GPS :P

Δεκτή πάντως η λογική με την οποία έγραψες το παραπάνω μήνυμα.

Δημοσ.

Τα δεδομένα που καταναλώνει το A-GPS είναι μεγέθους KB, ούτε καν MB.

Επομένως δεν τίθεται θέμα.

Με το μικρότερο data plan της αγοράς μπορείς να κάνεις χρήση της τεχνολογίας A-GPS και να σου μένει

ο υπόλοιπος όγκος για ό,τι άλλο θες να κάνεις στο Internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...