Προς το περιεχόμενο

Επιλογή νέου κινητού

Luciddream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα bb ειναι πολυ καλα κινητα, αλλα στον τομεα των media θα ελεγα οτι δεν τα πανε και τοσο καλα...

αν θες παντως τετοιο στυλ δες και το nokia e72, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, κορυφαια αυτονομια μερες ολοκληρες, δεν υστερει πουθενα εκτος ισως απο e-mails-προτυπα επικοινωνιας κτλ και τις υπηρεσιες bb που προσφερονται και φυσικα αρκετα φθηνοτερο

εγω προσωπικα παντως θα το προτιμουσα ευκολα

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To Desire Z δεν σου αρέσει;

To Desire Z το πασπάτεψα πριν καιρό σε ένα Public και ο μεντεσές που εν΄ψωνει τα δύο κομμάτια μου φάνηκε επιεικώς απράδεκτος. Κάποιοι θα πουν ποιός ξέρει πόσοι το είχαν ανοιγοκλείσει ως τότε, αλλά σημειωτέον ότι τότε το κινητό ήταν ολοκαίνουριο, να ήταν 2-3 εβδομάδες στο ράφι.

Δημοσ.

τα bb ειναι μονοδρομος τοτε αν λεει ο arxaggwlos πως το z ειναι μαπα αν δεν σε χαλαει η μικρη οθονη το bb τσιμπατο εχουνε 3 γνωστοι μου διαφορετικα μοντελα μονο καλα λογια μου λενε + υπερεσια bb να μιλας τζαμπα μεταξυ οσων εχουν bb σπερνει :)

το Nokia e72 επησης + o vasilisga ξερει τι λεει εχω δει να προτινει πολλα μοντελα για αγορες παντα το εχει ψαξει...

Δημοσ.

τα bb ειναι μονοδρομος τοτε αν λεει ο arxaggwlos πως το z ειναι μαπα αν δεν σε χαλαει η μικρη οθονη το bb τσιμπατο εχουνε 3 γνωστοι μου διαφορετικα μοντελα μονο καλα λογια μου λενε + υπερεσια bb να μιλας τζαμπα μεταξυ οσων εχουν bb σπερνει :)

το Nokia e72 επησης + o vasilisga ξερει τι λεει εχω δει να προτινει πολλα μοντελα για αγορες παντα το εχει ψαξει...

Μάλλον έχεις μπλέξεις τα εταιρικά BB με τις συσκευές BB.

Δημοσ.

Τα Touch κινητά είναι πολύ καλά για πληκτρολόγηση. Απορώ πως το iPhone δεν σε βόλεψε σε αυτό το κομμάτι.

Για μένα (που έχουν περάσει άπειρα Smartphones από τα χέρια μου) δεν αξίζουν τα Samsung. Η Εταιρία αυτή

δεν ξέρει να γράφει Software/Drivers με αποτέλεσμα όλα τα κινητά της με Android να κολλάνε. Ακόμα και το

Galaxy 2 έχει κάποιο βαθμό Lag. Επίσης η LG είναι λίγο χλωμό να υποστηριχθεί από XDA κτλπ ,

οπότε με το Optimus 2x ίσως ξεμείνεις στην Original και δεν θα έχεις άμεσα updates.

Μονο η HTC αξίζει , δεν έχει τόοοοοσο δυνατό Hardware αλλά από Software είναι μπροστά.

Τα κινητά της δεν κολλάνε ποτέ και είναι η πιο αξιόπιστη Εταιρία σε Android και αναβαθμίσεις.

Δημοσ.

Το μόνο πληκρολόγιο που αξίζει για touch είναι το Swype.

Από εκεί και μετά, το χάος.

Ακόμα και σε μικρές οθόνες αφής, το Swype πληκτρολογεί πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε keyboard

σε οποιοδήποτε λειτουργικό.

Δημοσ.

Το swipe δεν το έχω δοκιμάσει για να ειμαι ηλικρινης, (για την ακρίβεια μια δοκιμή το έκανα αλλα δεν μπορώ να έχω άποψη χωρις να το έχω συνηθίσει). Πάντως το iPhone σιγουρα έχει απο τα καλύτερα on screen πληκτρολογια εγγυημένα. Δεν έχω δοκιμάσει καλύτερο μέχρι σημερα. Να δούμε τη νέα γενιά android βέβαια που πιθανον να το ξεπερνούν.

Δημοσ.

Μετά το Swype, έρχεται του iPhone και τρίτο το Gingerbread stock.

Βασικά το Swype είναι μια κατηγορία μόνο του λόγω του τρόπου γραφής.

Δημοσ.

το nexus s εχει το καλυτερο πληκτρολογιο που εχω δει μεχρει στιμγης,εχω περασει απο htc desire-hd2-desire hd,iphone 4 ,galaxy s k nexus one κ nexus s .Nexus s κ μετα iphone 4 ολα τα αλα μου φενοντε το ιδιο.το nexus s δεν κολαει κ το galaxy s αμα το κανεις root παλι δεν κολαει κ γινετε σφαιρα ποιο γρηγορο απο iphone 4 αμα το αφησεις οπως το παρεις ειναι για κλωτσιες δεν εχει ενα βαθμο lag εινα αργο κ στο rotate κολαει.η htc εχει τραγικη αυτονομια,nexus s θα περνει ολα τα upgrade Πρωτο. το lg optimous x2 ειδα δειγματικο κοματι το πειραξαμε αρκετη ωρα ολα καλα εκτος τα χρωματα της οθονης (φτωχα τα θεωρω εγω σε σχεση με s-amoled) κ μεχρει να παει στην 2.4 μου ειπε ο φιλος μου που το φερε δεν θα το ευχαρηστηθει κανεις γιατι απο 2.4 κ μετα θα υποστιριζετε οπως πρεπει για τα 2πυρηνα στην 2.2 που το δα ειχε lag.

Δημοσ.

marvelakias τα έχεις συγχύσει τα πράγματα με το root.

Το root δεν βελτιώνει απολύτως τίποτα στο τηλέφωνο.

Απλά είναι η προϋπόθεση ώστε να λειτουργήσουν κάποια apps, που εκείνα βελτιώνουν σε κάποιους τομείς τις Android συσκευές.

Το ποστ σου για τη σύγκριση του Nexus S με το Galaxy S(στο άλλο thread) συμβαδίζει απόλυτα με το παρόν ποστ σου.

Πρόσεξε το γιατί το φόρουμ είναι αντικειμενικό και συνάμα εργαλείο βοήθειας όταν οι πληροφορίες που παρέχονται διακρίνονται από ένα μεγάλο ποσοστό αντικειμενικότητας.

Με καλή πρόθεση στα γράφω.

Για την ιστορία το πληκτρολόγιο του iOS είναι το μοναδικό ίσως με το οποίο μπορείς, κρατώντας το iPhone με τα 2 χέρια, να γράψεις εξαιρετικά γρήγορα κείμενο,

χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τους 2 αντίχειρές σου για την πληκτρολόγηση.

Δημοσ.

ελευθερα Nikoslon ουτε παρεξηγω ουτε το παιζω πως ξερω οταν κανεις root το κινητο κ κανεις k lag fix ελα δεν γινετε ποιο γρηγορο?

εγω προσωπικα βρησκω το nexus s στο πληκτρολογιο ακομα καλυτερο απο του iphone 4, 6 Μηνες το χα Κ ειμαι poweruser...απλα ειπα πως το nexus ειναι για μενα το καλυτερο μεχρει στιγμης κ μετα το iphone 4 αν κ με κενενα desire-nexus one-galaxy s-n8-htc hd2 δεν ειχα ποτε προβλημα

Δημοσ.

ελευθερα Nikoslon ουτε παρεξηγω ουτε το παιζω πως ξερω οταν κανεις root το κινητο κ κανεις k lag fix ελα δεν γινετε ποιο γρηγορο?

εγω προσωπικα βρησκω το nexus s στο πληκτρολογιο ακομα καλυτερο απο του iphone 4, 6 Μηνες το χα Κ ειμαι poweruser...απλα ειπα πως το nexus ειναι για μενα το καλυτερο μεχρει στιγμης κ μετα το iphone 4 αν κ με κενενα desire-nexus one-galaxy s-n8-htc hd2 δεν ειχα ποτε προβλημα

ειχες ολα αυτα τα κινητα? :rolleyes:

Δημοσ.

Άλλο το lagfix και άλλο το root. Μόνος σου το είπες τώρα.

Άσχετο, τί ηλικία έχεις; (Αν θες απαντάς)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...