oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 800€ δεν εχει το iphone 4. Γύρω στα 650 κάνει. Και για το 5 κάτι ακούγεται ότι μπορει να ειναι και φθηνότερο για πρώτη φορα, λόγω ανταγωνισμού. Ασε που στο iPhone κάνουν το γνωστο κόλπο κάθε φορα. Το τιμολογουν ακριβά, αλλα αν το πάρεις πχ με 18μηνο σύμβολο σχεδόν πάντα πέφτει πολυ. Συνηθως περισσότερο απο αλλα κινητά σε παρόμοια λεφτά.
Luciddream Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 απο ότι είδα έχει για παραγγελία η vodafone το optimus στα 500 ... λέτε να το χτυπήσω? απο ότι άλλο είδα δεν μου άρεσε κανένα... και είναι όλα με 5mp camera οπότε δεν δίνουν και κάτι το φοβερό.. επίσης το iphone θα το δώσω 250 ευρώ δεν έχει πλέον εγγύηση αλλα είναι σε πολύ καλη κατάσταση δεν έχει ούτε γρατζουνιά... λέτε να πιάσει παραπάνω αν το ψάξω λίγο? ?
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 να το χτυπησεις το κινητο σπερνει κ εχει κ φοβερη εμφανηση.μηλαγα για το 32 gb οταν το χα παρει εσκασα 800e κ πλεον η τιμη του ειναι 750e http://www.skroutz.gr/s/274130/Apple-iPhone-4-32GB.htm οτι κ να κανουν θα βγουν τερατα(στα οποια μπορεις να κανεις οτι θες δεν εχουν το κλειστο λειτουργικο του iphone που ουτε san flasaki δεν μπορεις να το κανεις το κινητο αν δεν μπεις itunes) galaxy s 2 -lg optimous x2 κ περημενουμε την motorola που εδω εβγαλε το xt720 που σε χαρακτηριστικα το κινητο εσπερνε (αλα motorola ακουει ο αλος κ τρεχει) για την sony οτι κ να βγαλει αδιαφορο με βρησκει. το 3g 250e πολυ καλα ειναι για παραπανω δεν σε βλεπω...
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 απο ότι είδα έχει για παραγγελία η vodafone το optimus στα 500 ... λέτε να το χτυπήσω? απο ότι άλλο είδα δεν μου άρεσε κανένα... και είναι όλα με 5mp camera οπότε δεν δίνουν και κάτι το φοβερό.. επίσης το iphone θα το δώσω 250 ευρώ δεν έχει πλέον εγγύηση αλλα είναι σε πολύ καλη κατάσταση δεν έχει ούτε γρατζουνιά... λέτε να πιάσει παραπάνω αν το ψάξω λίγο? ? Μιας και εγραφες ότι σε ενδιαφέρει φωτο/βίντεο διαβασε και αυτο να πορωθεις παραπάνω http://www.navimania.gr/showthread.php?t=26217 Υπόψιν, ο Πανος που γράφει εκει το ψάχνει πολυ στο θέμα φωτο/βίντεο. Αν δεν μείνεις ευχαριστημένος σε αυτο τον τομέα, να ξέρεις πως ότι και να επαιρνες σε κινητο (android ειδικα) χειρότερα θα ήταν. (Ποσταρω και εγω ως Sosimple στο παραπάνω link) Πάρε και 2 video με παρουσίαση του κινητού στα Ελληνικα μιας και το εχω ψάξει το θέμα : http://www.youtube.com/watch?v=u20xhMywzeA&feature=youtube_gdata_player http://www.youtube.com/watch?v=TzPfP-1Vp0Y&feature=youtube_gdata_player Τα 250€ για το 3G μια χαρα ειναι αν καταφέρεις να τα πάρεις. Αλλιως ισως πρέπει να πέσεις στα 200 για να φύγει. Παραπάνω δεν το βλέπω..
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τα 250€ για το 3G μια χαρα ειναι αν καταφέρεις να τα πάρεις. Αλλιως ισως πρέπει να πέσεις στα 200 για να φύγει. Παραπάνω δεν το βλέπω.. (συμφωνω απολυτα )εχεις βαλθει να μου κανεις ζημια με το Lg εσυ σημερα.μπαταρια 1500mah επειδη ειναι δειπηρηνο θα εχει καλητερη αυτονομια γιατι κατι τετοια διαβαζα ισχυει ?
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τα 250€ για το 3G μια χαρα ειναι αν καταφέρεις να τα πάρεις. Αλλιως ισως πρέπει να πέσεις στα 200 για να φύγει. Παραπάνω δεν το βλέπω.. (συμφωνω απολυτα )εχεις βαλθει να μου κανεις ζημια με το Lg εσυ σημερα.μπαταρια 1500mah επειδη ειναι δειπηρηνο θα εχει καλητερη αυτονομια γιατι κατι τετοια διαβαζα ισχυει ? Θεωρητικά ναι. Στην πράξη καλό είναι να δούμε κανένα review. Η βασική θεωρία είναι ότι ενας CPU με load 100% καταναλώνει πολύ περισσότερο απο 2 στο 50% ο καθένας. Αυτο όντως ισχύει αποδεδειγμένα. Μόνο που προϋποθέτει λειτουργικό, και εφαρμογές που αξιοποιουν πλήρως τους 2 πυρήνες. Κάτι δηλαδή που δεν υπάρχει σήμερα αλλα θα έρθει σιγά σιγά απο εδώ και πέρα. Οπότε η αντοχή στο χρόνο μιας τέτοιας συσκευής είναι πολύ μεγαλύτερη, και έχεις να περιμένεις πολύ περισσότερα στο μέλλον και σε αυτονομία και σε επιδόσεις σε σχέση με ένα μονοπυρινο. Σημερα θα κερδίσεις άμεσα και σε επιδόσεις και σε αυτονομία απο την νέα βελτιωμένη αρχιτεκτονική του chip. Πόσο είναι αυτο κανείς δεν ξέρει ακόμα μέχρι κάποιο review να μας το πει. Τα 1500 ma του lg είναι κάτι μέτριο. Θεωρώ πολυ σημαντική την μεγαλύτερη μπαταρία του galaxy2 , αλλα 1ον δεν έχει βγει ακόμα , 2ον κάτσε να δούμε πόσο θα κάνει όταν βγει.
marvelakias Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 σ ευχαρηστουμε που μας ενημερωνεις,συμφωνω σε οσα λες να βγει το galaxy s να το δουμε αλα εχεις καταλαβει τι γινετε ετσι επιτελους τα κιντα θα πεσουν αυτο το κρινω βασει τις αρχικης τιμης του optimous x2 κ τα χαρακτηριστικα του κ επιτελους ναι ετσι πρεπει να γινει ...
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ένα μεγάλο review εδώ http://www.gsmarena.com/lg_optimus_2x-review-564.php Μεταξυ άλλων το συγκρίνει και με το galaxy s1 που λέγαμε παραπάνω. Στην αυτονομία, όσο το τεσταραν μέχρι στιγμής, μόνο σε βίντεο, δεν με εντυπωσίασε. Στον συγκεκριμένο τομέα είναι μαλλον στο μέσο όρο, και λίγο ποιο κάτω. Έπαιξε βίντεο περίπου 6 ώρες όταν ο πρωταθλητής σε αυτόν τον τομέα (iPhone 4) κοντεύει τις 10 ώρες.
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 το galaxy s ποση ωρα βγαζει βιντεο ? 7.5 ώρες. http://blog.gsmarena.com/iphone-4-battery-life-test-is-over-–-turns-out-undisputed-video-playback-champ/ Πάντως επειδή δεν τα παει καλά σε αυτονομία σε προβολή βίντεο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους τομείς. Στο μέλλον με αναβαθμισεις λειτουργικού και εφαρμογών, μη φανεί καθόλου παράξενο αν ξεπεράσει το iPhone.
bi171184 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 7.5 ώρες. http://blog.gsmarena.com/iphone-4-battery-life-test-is-over-–-turns-out-undisputed-video-playback-champ/ Πάντως επειδή δεν τα παει καλά σε αυτονομία σε προβολή βίντεο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους τομείς. Στο μέλλον με αναβαθμισεις λειτουργικού και εφαρμογών, μη φανεί καθόλου παράξενο αν ξεπεράσει το iPhone. +1 μην ξεχναμε οτι το froyo με το οποιο θα κυκλοφορησει το κινητο,δεν εκμεταλλευεται πληρως τον διπυρινο επεξεργαστη του τοσο σε θεμα επιδοσεων αλλα κ μειωμενης καταναλωσης..οταν με το καλο παρει την 2.3 σε συναρτηση με τις καινουργιες εφαρμογες,θα δουμε σιγουρα αυξηση της αυτονομιας..
oldnew Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 +1 μην ξεχναμε οτι το froyo με το οποιο θα κυκλοφορησει το κινητο,δεν εκμεταλλευεται πληρως τον διπυρινο επεξεργαστη του τοσο σε θεμα επιδοσεων αλλα κ μειωμενης καταναλωσης..οταν με το καλο παρει την 2.3 σε συναρτηση με τις καινουργιες εφαρμογες,θα δουμε σιγουρα αυξηση της αυτονομιας.. Για την ακρίβεια, για να το ξεκαθαρίσω και αυτό , η froyo (2.2) δεν εκμεταλευεται σχεδον καθόλου τον 1 πύρινα. Ως μονοπυρινο δουλεύει γι αυτο δε βλέπετε μεγάλες βελτιώσεις αλλα κάπου 20-30%. Και αυτο οφείλεται στην βελτιωμένη σχεδίαση του soc, και όχι τόσο στο 2ο πύρινα. Η 2.3 θα "δει" τον 2ο πύρινα, αλλα όχι πλήρως. Η 3.0 βλέπει πλήρως 2 πυρήνες αλλα θα βγει μονο για tablet. Γι αυτο η google σχεδιάζει να βγάλει την 2.4 η οποία ουσιαστικά θα είναι η 3.0 των κινητών και θα βλέπει πλήρως 2 πυρήνες. Απο εκεί και πέρα κάθε νέα έκδοση θα βελτιστοποιει πολλά πράγματα στα 2πυρινα.
Luciddream Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 παιδιά επανέρχομαι γιατι ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα... και 99% θα πάω αύριο.. !! αρχικά θα ρωτήσω για http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42184.action τι γνώμη έχετε για αυτό..?? το έχω δεί απο κοντά (το παλιό) και μου αρέσει... διάβασα όμως οτι η κάμερα δεν λέει και πολλά...
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Blackberry μόνο Torch και μην ξεχνάς πως πρέπει να ενεργοποιήσεις υπηρεσίες BB στην γραμμή σου. Αλλά τί να το κάνεις το BB; Έχεις σκοπό να λιώσεις στην αποστολή/λήψη e-mails από ένα σωρό accounts; Αν όχι, το BB είναι ψιλοfail αγορά.
Luciddream Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 βασικά είναι το μόνο κινητό με πλήκτρα και όχι touch (κάτι που το θέλω) και σχετικά καλή κάμερα και με καλή εμφάνιση... αυτά τα τρία θέλω.. μηνύματα στέλνω πολύ και θέλω να έχει καλή ποιότητα κλήσης... απλά δεν ξέρω απο μπαταρία τι λέει και πόσο καλή είναι η κάμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.