vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το εχει στο site αν πατησεις προπαραγγελια...αναφερει λιανικη τιμη 499!super!!!!!!! ρε φιλε δεν δινεις κανενα λινκ? εχω ψαξει τη λιστα με ολα τα κινητα δεν το εχει και επιλογη προπαραγγελια δεν μπορω να βρω αμα μπορεις κανε ενα κοπο
bi171184 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ρε φιλε δεν δινεις κανενα λινκ? εχω ψαξει τη λιστα με ολα τα κινητα δεν το εχει και επιλογη προπαραγγελια δεν μπορω να βρω αμα μπορεις κανε ενα κοπο εδω εισαι.. http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=701
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 βρε παιδια η vodafone φερνει αμεσα το lg optimus 2x στα 499 ευρω!τι λεμε τωρα???παταγο θα κανει!τον αλλο μηνα που εχω επιδοτηση,παω κατ'ευθειαν για εκει!!! το εχει στο site αν πατησεις προπαραγγελια...αναφερει λιανικη τιμη 499!super!!!!!!! Κάπου εκει αναμενόταν η τιμη του. Μόνο που πολλές φορές στην Ελλαδα, έρχονται όλα παραπάνω του αναμενόμενου. Προφανώς η οικ. κρίση βοήθησε να μη συμβεί ξανα αυτο. (Ασχετο χτες αλλαξα λάστιχα στο αυτοκινητο, και τα πλήρωσα φθηνότερα απο όσα είχα πληρώσει το 2006 για τα ίδια λάστιχα. Άρα φθηναινουν κάποια πράγματα..) Στα 500€ ειναι πολυ καλη επιλογη, ειδικά αν κάποιος εχει επιδότηση ή το πάρει με συμβόλαιο πχ 18 μηνών και πληρώσει λιγότερο. Και θα σμπρωξει προς τα κάτω και την τιμη του galaxy2 σίγουρα.
bi171184 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Κάπου εκει αναμενόταν η τιμη του. Μόνο που πολλές φορές στην Ελλαδα, έρχονται όλα παραπάνω του αναμενόμενου. Προφανώς η οικ. κρίση βοήθησε να μη συμβεί ξανα αυτο. (Ασχετο χτες αλλαξα λάστιχα στο αυτοκινητο, και τα πλήρωσα φθηνότερα απο όσα είχα πληρώσει το 2006 για τα ίδια λάστιχα. Άρα φθηναινουν κάποια πράγματα..) Στα 500€ ειναι πολυ καλη επιλογη, ειδικά αν κάποιος εχει επιδότηση ή το πάρει με συμβόλαιο πχ 18 μηνών και πληρώσει λιγότερο. Και θα σμπρωξει προς τα κάτω και την τιμη του galaxy2 σίγουρα. συμφωνω,καπου εκει πηγαινε η τιμη του,αλλα ειναι απιστευτο οτι τελικα η ιδια η vodafone με την τιμολογιακη πολιτικη της( ) το φερνει στα 499!για να δουμε πως θα πεσουν οι τιμες ολων των αλλων συσκευων γιατι πραγματικα για την τιμη+τα χαρακτηριστικα του,δεν βλεπω γιατι καποιος μπορει να παρει κατι αλλο εκτος απο αυτο το "θηριο"!!!
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εδω εισαι.. http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=701 ωραιος πολυ καλη τιμη, και ενα παρα πολυ καλο κινητο, εχει τα παντα πραγματικα, μονο η 2.3 του λειπει αλλα θα την παρει συντομα πιστευω
bi171184 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ωραιος πολυ καλη τιμη, και ενα παρα πολυ καλο κινητο, εχει τα παντα πραγματικα, μονο η 2.3 του λειπει αλλα θα την παρει συντομα πιστευω σιγουρα θα την παρει..καλυτερα να φορεθει λιγο πρωτα και μετα την βαζουμε και αυτην!και η froyo μεχρι στιγμης,μια χαρα ειναι!
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Την 2.3 θα την πάρουν αναγκαστικά όλα τα 2πυρινα. Αφου ειναι η 1η έκδοση που θα υποστηρίζει 2 πυρήνες. Στην πραγματικότητα αυτές οι συσκευές βγαίνουν με λάθος software, δεδομένου ότι μέχρι 2.2 υποστηρίζει ουσιαστικά 1 πύρινα. Και 2.4 εάν και οταν βγει θα τις υποστηρίξουν. Απο εκει και περα το χάος.. Τωρα που το σκέφτομαι σε λίγο θα υπάρχουν στην αγορά , desire hd 600€ και lg optimus x2 500€ ... Καλο ε;
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ναι ρε παιδια, εννοειται οτι θα παρει την 2.3, εδω το galaxy θα την παρει, απλα λεω οτι απο το εργοστασιο ερχεται με 2.2 που ισως ειναι ενα αρνητικο το hd ξεκιναει απο 430ε αν και παλι στα 499ε το optimus εχει καλυτερο vfm
bi171184 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τωρα που το σκέφτομαι σε λίγο θα υπάρχουν στην αγορά , desire hd 600€ και lg optimus x2 500€ ... Καλο ε; μονο καλο?για να βλεπουμε τις τιμες να πεφτουν γιατι στο τελος θα τους μεινουν στα ραφια!
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 το hd ξεκιναει απο 430ε αν και παλι στα 499ε το optimus εχει καλυτερο vfm Με έκανες να μπω στο skroutz να το ελενξω Δεν ήξερα ότι είχε πέσει τόσο πολυ. Εδω στις αγγελιες μεταχειρισμένο το πουλάνε καποιοι παραπάνω. Παντως στα καταστήματα , τα περισσότερα 600€ το πουλάνε ακόμα. μονο καλο?για να βλεπουμε τις τιμες να πεφτουν γιατι στο τελος θα τους μεινουν στα ραφια! Δε τους μένουν στα ράφια.. Ευτυχώς (γι αυτούς) δεν ασχολούνται όλοι με την τεχνολογία..
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θέλω να δω σύγκριση Galaxy S vs Galaxy S2, αμφότερα με stock 2.3 Gingerbread. Να δω δηλαδή κατά πόσο φαίνεται η διαφορά στο hardware.
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θέλω να δω σύγκριση Galaxy S vs Galaxy S2, αμφότερα με stock 2.3 Gingerbread. Να δω δηλαδή κατά πόσο φαίνεται η διαφορά στο hardware. Και εγω θέλω να δω αυτη την σύγκριση, αν και στην 2.3 φανταζομαι τη διάφορα. Στις περισσότερες εφαρμογές θα ειναι πολυ μικρη. Μη σου πω στην πράξη δεν θα το καταλαβαίνεις καν και θα ειναι ανύπαρκτη. Στο μέλλον όμως, με 2.4 αν θυμάμαι καλα, και όχι 2.3 που γράφω παραπάνω , που θα υποστηρίζει καθαρά 2 πυρήνες, + οι εφαρμογές και τα παιχνίδια σιγά σιγά ειναι κάτι περισσότερο απο βέβαιο ότι θα υποστηρίξουν 2 πυρήνες η διάφορα θα μεγαλώσει πολυ. Τη μεγαλύτερη διάφορα που θα δεις σήμερα θα ειναι στα μετροπρογραμματα που επηρεάζονται πολυ απο την κάρτα γραφικών , και τα games. Δεν είπε κανείς ότι όσοι έχουν galaxy 1 κλπ πρέπει να τα πετάξουν ή ότι δεν τους καλύπτει σήμερα και για αρκετό χρόνο ακόμα. Απλά κάποιος που παιρνει σήμερα καλυτερα να παει σε 2 πυρήνες. Επισης το galaxy s2 προσωπικα θεωρώ ότι εχει και αλλα συν. Καλύτερο design ,πλαστικά κλπ, μεγαλύτερη οθόνη, μπαταρία , κάμερα , βίντεο κλπ.
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 για το qwerty desire z μονοδρομος,αν μπορεις να κανεις κ χωρεις αυτο παμε σε πολυ καλυτερα κινητα desire hd(αν δεν σε χαλαει το μεγεθος του κ η κακη αυτονομια μπαταριας),galaxy s (αν δεν σε πειραζει οτι δεν εχει φλας) απο την αλη αν περημενεις θα ερθει το lg optimous 2 που στην τιμη του δεν πηστευω να δουμε για πολυ καιρο κατι καλυτερο....εγω αν ειχα τα 500 το περνα σημερα...
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Θέλω να δω πόσο θα κάνει το galaxy2 οταν βγει. Και μέχρι τότε θα εχει παλαιωσει λίγο και το lg, και πιθανώς να ειναι λίγο φθηνότερο. Μη σου πω αν το πάρεις απο έξω θα ειναι ακόμα πόιο φθηνό. Αν κάνει 700€ που λένε δεν θα το πάρει κανείς οσο καλο και να ειναι. Μέχρι 600€ το πολυ το βλέπω. Μετα το lg, πολλα κινητά πρέπει να πέσουν ακόμα και 100€ κάτω.
marvelakias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 700e απο oσο διαβαζω θα κανει κ γιατι ν αμην κανει τοσο οταν το iphone 4 εχει 800e.... το καλο ειναι ομως πως θα πεσουν πολοικ τα παλια αλα κ τα καινουργια που θα βγουν γτ πηστευω πως το lg βαση τιμης θα ξεσκτιστει αν κανει εδω 500e εξω θα ναι τραγικα φθηνο.... αυτο για το εξωτερικο συμφωνω καμια σχεση οι τιμες τωρα ανοιξα θεμα γιατι ειμαι μεταξυ galaxys:captivate η fascinate θα μου φερει οποιο διαλεξω στα 250ε-300e ξεκλειδωτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.