Luciddream Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 αποφάσισα μετά απο πολύ καιρό να δώσω το iphone 3G και να πάρω άλλο κινητό... το θέμα είναι το εξής. θέλω ένα κινητό με καλή κάμερα (τουλάχιστον 5mp) ώστε να μην κουβαλάω την φωτογραφική όπου πάω, και αν γίνεται θα ήθελα να είναι με πλήκτρα γιατι γράφω πολλά μηνύματα και τα touch μου την έχουν δώσει στα νεύρα επίσης θα ήθελα να έχει android αν γίνεται ... για βασικά πράγματα, κανα email, κανα facebook, τέτοια πράγματα... Ξέρω οτι ζητάω πολλά, αλλα ίσως υπάρχει κάτι... προτεραιότητα επιλογής είναι κάμερα > εμφάνιση > android > πλήκτρα ... επίσης λόγω κάποιας επιδότησης θα το πάρω απο vodafone (αν και δεν θέλω να ξαναπατήσω εκει μέσα) .. οπότε θα ήθελα να είναι απο εκεί .. ευχαριστώ για τον χρόνο σας υ.γ ααα θα ήθελα επίσης να έχει και καλή ποιότητα ήχου όταν μιλάω σε κλήση...
nikoskon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Περίμενε για το Galaxy S2. Υποτίθεται πως το Android είναι touch-based λειτουργικό. Μόνο το Milestone και το X10 Mini Pro γνωρίζω που έχουν slide up QWERTY πληκτρολόγιο αλλά δεν έχουν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που λες. Για αυτό, αφού θα πάρεις και επιδότηση, πήγαινε για Galaxy S2.
dimitris_pa Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 HTC Desire Z 5 Mpixel, android 2.2 http://www.htc.com/gr/product/desirez/overview.html
Luciddream Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ωραίο φαίνεται αυτό...(Galaxy S2) αλλα πότε έρχεται? ψιλοβιάζομαι το mini pro είναι άθλιο το είδα απο κοντά.. είδα ένα της nokia με symbian με 5mp κάμερα και πλήκτρα... αλλα δεν ξέρω τι άλλα παίζουν.
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ωραίο φαίνεται αυτό...(Galaxy S2) αλλα πότε έρχεται? ψιλοβιάζομαι το mini pro είναι άθλιο το είδα απο κοντά.. είδα ένα της nokia με symbian με 5mp κάμερα και πλήκτρα... αλλα δεν ξέρω τι άλλα παίζουν. το z κυκλοφορει ηδη, και ειναι αρκετα καλο αν και ακριβο σχετικα παντως στους επομενους 2-3 μηνες θα κυκλοφορησει η htc νεο κινητο με qwerty αν δεν κανω λαθος ακυρο, νομιζα ελεγες για το z
Luciddream Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 απο ένα site που έψαξα: Unfortunately this phone can only be delivered in late May 2011. για το galaxy... οπότε μάλλον θα πάρω κάποιο άλλο..
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 απο ένα site που έψαξα: Unfortunately this phone can only be delivered in late May 2011. για το galaxy... οπότε μάλλον θα πάρω κάποιο άλλο.. λεγεται οτι σε Ευρωπη και Αμερικη θα κυκλοφορησει γυρω στο πασχα και με μια τιμη γυρω στα 700ε :lol:
vasilisga Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 κάτι σε πιο φθηνό δεν έχουμε?? :-D για qwerty η καλυτερη επιλογη ειναι το desire z, αν συμβιβαζεσαι και χωρις qwerty, αυτη τη στιγμη τα καλυτερα android ειναι deire hd, samsung galaxy s, nexus s αν δινεις πολυ βαση στην καμερα δες το hd που εχει 8αρα αν και γενικα δεν ειναι πολυ καλη αν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες το πολυ θα υπαρξουν πολλες νεες συσκευες
nikoskon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το Z το είχα ξεχάσει. Καλή περίπτωση και αυτό και έχει όλα όσα θες.
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 @Lucidream: αν θές τη γνώμη μου περιμενε για το galaxy s2. Εκτός και αν χάνεις την επιδότηση, και πρέπει να πάρεις κάποιο άμεσα. Τότε κοιτα και το lg optimus x2 (2πυρινο) που ακούω ότι όπου να ειναι φέρνει 1η η vodaphone. Επισης εχει βίντεο και φωτο σε κορυφαία επίπεδα. Για να έχεις ακόμα το 3G, σημαίνει ότι κρατάς χρόνια ένα κινητο φανταζομαι. Οποτε ένα 2πυρινο θα εχει την απαραίτητη ισχυ για νέες αναβαθμισεις για 2-3 χρόνια. Ανεπίσημες πάντα , μιας και το android δεν εχει την υποστήριξη του iOS σε αναβαθμισεις λογισμικού. Φυσικα πολυ μεγαλύτερη (ανεπίσημη) υποστήριξη αναμένεται να εχει το galaxy.
nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Νομίζω το Galaxy S2 μπορεί να προπαραγγελθεί στην Vodafone, άρα δεν χάνεις χρόνο!
oldnew Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.pcw.gr/Article/Latest/First_dualcore_smartphone_in_Greece_by_Vodafone-LG/179-5656.html
vasilisga Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 http://www.pcw.gr/Article/Latest/First_dualcore_smartphone_in_Greece_by_Vodafone-LG/179-5656.html στο site της vodafone απο λιγο που ειδα, δεν το εχει καν :lol: καπου ακουσα οτι θα ερθει στα 499ε, τιμη παρα πολυ καλη, αν και η vodafone απο οτι βλεπω στο site βαραει αλυπητα, θα δουμε
bi171184 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 για qwerty η καλυτερη επιλογη ειναι το desire z, αν συμβιβαζεσαι και χωρις qwerty, αυτη τη στιγμη τα καλυτερα android ειναι deire hd, samsung galaxy s, nexus s αν δινεις πολυ βαση στην καμερα δες το hd που εχει 8αρα αν και γενικα δεν ειναι πολυ καλη αν μπορεις να περιμενεις 1-2 μηνες το πολυ θα υπαρξουν πολλες νεες συσκευες βρε παιδια η vodafone φερνει αμεσα το lg optimus 2x στα 499 ευρω!τι λεμε τωρα???παταγο θα κανει!τον αλλο μηνα που εχω επιδοτηση,παω κατ'ευθειαν για εκει!!! στο site της vodafone απο λιγο που ειδα, δεν το εχει καν :lol: καπου ακουσα οτι θα ερθει στα 499ε, τιμη παρα πολυ καλη, αν και η vodafone απο οτι βλεπω στο site βαραει αλυπητα, θα δουμε το εχει στο site αν πατησεις προπαραγγελια...αναφερει λιανικη τιμη 499!super!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.