Προς το περιεχόμενο

gaming-encoding pc στα 600-700€

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! θα ήθελα να πάρω ένα pc για χρήση σαν home studio ο οποιος θα χρησιμοποιηθεί για ΕΛΑΧΙΣΤΟ gaming κανα Pro και κανα Need For Speed το ΠΟΛΥ..καθώς επίσης και ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση photoshop..

ο υπολογιστής(τα κομμάτια) πρέπει να είναι απο το e-shop για να γίνει το building του pc καθως εγώ δεν γνωρίζω πως γίνετε..κομμάτια που μπορώ να αποφύγω το e-shop είναι μνήμες ram,κάρτα γραφικών(αν είναι η σύνδεση με pci) δεν το χω επιχειρήσει αλλά νομίζω πως μπορώ..ΊΣΩΣ σκληροί δίσκοι,δεν ειμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να τους συνδέσω,λειτουργικό εννοείτε πως αποφεύγω.τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 600 το πολύ 700€..οθόνη δεν χρειάζομαι(19άρα έχω) είναι εφικτό,ή ζητάω πολλά;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

το κουτι εμεις το διαλεγουμε η εσυ ?

πληκτρολογιο, ποντικη ?

δεν περιμενεις λιγο μπας και φερει το e-shop (μια και που τα θες απο εκει) τις καινουργιες μητρικες με το socket 1155 ?

Δημοσ.

πόσο να περιμένω; μπορώ να περιμένω ναι,δεν υπάρχει πρόβλημα.. το κουτί εσείς ναι,πληκτρολόγιο ποντίκι υπάρχει και ηχεία κλπ.

Δημοσ.

λοιπον φιλε μου δεν χρειαζετε σαν αρχη να δωσεις τοσα πολλα!!! αλλα αν θελεις να δωσεις αυτα θα παρεις κατι καλο...!!

θα σου προτεινα για ram: να παρεις 4 gb (4 απο ενα 1 gb)! ddr 3 dual chanel... επεξεργαστη... ενα intel core duo 3 ghz ειναι πολλυ καλο για ολα και με λιγη καταναλοση ρευματος!! καρτα γραφικον παρε μια n-vidia geforce 9600 gt αρκετα καλη και φτηνη και συκονει τα παιχνιδια που θες και αλλα...!! καμια dvd να εχεις... και σκληρο 500 ωστε να εχεις μεσα χωρο!! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ DDR 3! τροφοδοτικο ενα 300 βατ μια χαρα... ενα κουτι.. απλο με 40 ευρω λοιπον θα σου κανω μια σουμα ποσα βγενουν...

ραμ ευρω 60

επερξεγαστης 140

τροφοδοτικο 40

κουτι 40

dvd 20

γραφικα 50

σκληρος 60

τελος............................ 410 μας βγενουν ευρω και ειναι μια χαρα για αυτα που ζητας οτι ξεχασα επειδη το εκανα γρηγορα μου λες και σου λεω,,,, ελπιζω να βοηθησα...

Δημοσ.

ανεμιστιράκια για τον επεξεργαστή;

α! και λινκ αν μπορούσες να μου δώσεις ξεχωριστά αν σου είναι εύκολο..ευχαριστώ!

Δημοσ.

πόσο να περιμένω; μπορώ να περιμένω ναι,δεν υπάρχει πρόβλημα.. το κουτί εσείς ναι,πληκτρολόγιο ποντίκι υπάρχει και ηχεία κλπ.

δεν γνωριζω ποτε θα τα φερουν, το plaisio τα εχει φερει....

με αυτα τα λεφτα που δινεις +90,21(700 + 90,21 + το λειτουργικο συστημα εκτος και αν εχεις + αυτον που θα πληρωσεις να στο φτιαξει)περνεις: 4GB ram ddr3, i5 επεξεργαστη(socket 1155), μητρικη καρτα, καρτα γραφικων GTX 460 , τροφοδοτικο, DVD WRITER, σκληρος δισκος, κουτι

βεβαια με αυτα παιζεις και πιο βαρια απο αυτα που ειπες εσυ, για κατι πιο οικονομικο και κοντα στις απαιτησεις σου αν θες παρε 500GB σκληρο, i3 η i5 , και μην παρεις core 2 duo και 9600 GT

φιλικα παντα

Δημοσ.

αυτά τα κομμάτια υπάρχουν σε έτοιμο pc;

δυστυχως ειναι απο 2 διαφορετικα μαγαζια (plaisio και e-shop), η τα φτιαχνεις εσυ η πας σε κανεναν που ξερει :(

Δημοσ.

αυτα που λετε ρε παιδια ειναι ολα καλα αλλα πειστευο πως δεν χρειαζετε να παρει ι5 γιατι αυτα που δινει το ι5 δεν θα το εκμεταλευτη τσαμπα λεφτα δλδ!!!! θα προτεινα κιολας να παρει εναν ι3 ειναι πολλυ καλος επερξεγαστης τον εχω δουλεψει κανει πολλυ καλα την δουλεια του!! τωρα για την καρτα ειπα αυτην γιατι ειναι φτυνη και καλη..... ανεμιστιρακια για τον επερξεγαστη πειστευω μια χαρα ειναι και με 15 ευρω αυτο εδω

Δημοσ.

Καλησπέρα! θα ήθελα να πάρω ένα pc για χρήση σαν home studio ο οποιος θα χρησιμοποιηθεί για ΕΛΑΧΙΣΤΟ gaming κανα Pro και κανα Need For Speed το ΠΟΛΥ..καθώς επίσης και ΕΛΑΧΙΣΤΗ χρήση photoshop..

ο υπολογιστής(τα κομμάτια) πρέπει να είναι απο το e-shop για να γίνει το building του pc καθως εγώ δεν γνωρίζω πως γίνετε..κομμάτια που μπορώ να αποφύγω το e-shop είναι μνήμες ram,κάρτα γραφικών(αν είναι η σύνδεση με pci) δεν το χω επιχειρήσει αλλά νομίζω πως μπορώ..ΊΣΩΣ σκληροί δίσκοι,δεν ειμαι σίγουρος αν θα μπορέσω να τους συνδέσω,λειτουργικό εννοείτε πως αποφεύγω.τα λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι 600 το πολύ 700€..οθόνη δεν χρειάζομαι(19άρα έχω) είναι εφικτό,ή ζητάω πολλά;

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

λοιπον ενα all-round μηχανημα και σχετικα τουμπανο για πολυ περισσοτερα απο αυτα που θες απο visionstudio στο συναρμολογουν επισης. αυτα απο μενα. σορρυ αν εκανα κανα λαθος λογω της ωρας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...