zervinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παιδια θα ηθλενα να ξερω με σιγουρια αν μπορω να αλλαξω τον επεξεργαστη μου στο λαπτοπ και αν θα χρειαστει να γινει φορματ. εχω ρωτησει πολυ κοσμο και οι γνωμες διχαζουν. ας μου πει καποιος που ξερει σιγουρα. ενα τουρμπο-x εχω του 2007 με 1,6 GHz..
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ποιο είναι ακριβός το μοντέλο του laptop. Όχι δεν χρειάζεται να κανείς format όταν αλλάξεις τον επεξεργαστή
zervinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μοντελο ενοεις το ονομα που του εχει δωσει το πλαισιο η αυτο που γραφει απο κατω?
akis_94 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το να αλλαξεις εναν επεξεργαστη σε λαπτοπ ειναι λιγο δυσκολο φιλε μου... αλλα μια πρωτη γνωμη πας σε ενα καταστημα και του λες σε αυτο το μοντελο τι επεξεργαστες περνει και βλεπεις και περνεις ενα 2πλοπυρινο 3 ghz ...!!!
zervinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το να αλλαξεις εναν επεξεργαστη σε λαπτοπ ειναι λιγο δυσκολο φιλε μου... αλλα μια πρωτη γνωμη πας σε ενα καταστημα και του λες σε αυτο το μοντελο τι επεξεργαστες περνει και βλεπεις και περνεις ενα 2πλοπυρινο 3 ghz ...!!! περιπου τιμες ξερεις? γιατι αμα ειναι να δωσω 300αρι ευρω για επεξεργαστη 2πυρινο 3ghz καλυτερα να δωσω αλλα τοσα και να παρω ενα desktop με ηλεκτρικα παραθυρα που θα το ευχαριστηθω κιολας!
LeoNaXe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πες μας εσυ το μοντελο του λαπτοπ να δουμε τα χαρακτηριστικά του. ο επεξεργαστής αλλαζει πολυ εύκολα, θα σε βοηθήσουμε εμεις αμα υπαρξει καποιο κώλυμα (αμα χρειαζετε αλλαγή)
zervinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πες μας εσυ το μοντελο του λαπτοπ να δουμε τα χαρακτηριστικά του. ο επεξεργαστής αλλαζει πολυ εύκολα, θα σε βοηθήσουμε εμεις αμα υπαρξει καποιο κώλυμα (αμα χρειαζετε αλλαγή) http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Prime-GMNT-84-232.htm αυτο ειναι το λαπτοπ.. οπως και στο περιοδικο του πλαισιου ελεγε οτι ειναι 2.6 ο επεξεργαστης. αλλα δυστυχως δεν ειναι. ειναι 1,6.
LeoNaXe Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 με το μοντέλο που λέει δεν παίζει να είναι στα 1,6. καλύτερα κατέβασε το CPU-Z και βγάλε φότο απο τον επεξεργαστή της πρώτης σελίδας να το δούμε
kadaka80 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 παιδια θα ηθλενα να ξερω με σιγουρια αν μπορω να αλλαξω τον επεξεργαστη μου στο λαπτοπ και αν θα χρειαστει να γινει φορματ. εχω ρωτησει πολυ κοσμο και οι γνωμες διχαζουν. ας μου πει καποιος που ξερει σιγουρα. ενα τουρμπο-x εχω του 2007 με 1,6 GHz.. http://www.plaisio.g...GMNT-84-232.htm αυτο ειναι το λαπτοπ.. οπως και στο περιοδικο του πλαισιου ελεγε οτι ειναι 2.6 ο επεξεργαστης. αλλα δυστυχως δεν ειναι. ειναι 1,6. Αποκλείεται να είναι αυτό το σωστό μοντέλο και να είναι αγορασμένο το 2007...Ο επεξεργαστής αυτός βγήκε από την Ιντελ το 3ο τετράμηνο του 2008. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35569 Κάνε ότι προτείνει ο LeoNaXe και βρες το σωστό μοντέλο επεξεργαστή με το Cpu-z Υ.Γ Το λάπτοπ που παραθέτεις δεν λεέι πουθενά για 2.6 Ghz αλλά για 2.26
akis_94 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 αποκλειεται να λεει ειναι 2.6 και να ειναι 1,6 μπορει να πηρες το ιδιο μοντελο απλα οχι τοσο δυνατο στο λαπτοπ η τιμη που κανει περιποθ ειναι στα 130 ευρω... και θα σου κανει και κολοτουμπες το πς )
zervinho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αποκλείεται να είναι αυτό το σωστό μοντέλο και να είναι αγορασμένο το 2007...Ο επεξεργαστής αυτός βγήκε από την Ιντελ το 3ο τετράμηνο του 2008. http://ark.intel.com/Product.aspx?id=35569 Κάνε ότι προτείνει ο LeoNaXe και βρες το σωστό μοντέλο επεξεργαστή με το Cpu-z Υ.Γ Το λάπτοπ που παραθέτεις δεν λεέι πουθενά για 2.6 Ghz αλλά για 2.26 εχεις δικιο για το 2.26.. μπερδευτηκα.. και εχεις δικιο και για το 2008.. μπερδευτηκα με την αλλαγη του χρονου.. αλλα το πηρα την βδομαδα μετα το πασχα του 2008.. οποτε δεν ειχε μπει 3ο 4μηνο.. :/ αυτα μου δειχνει.. χωρίς τίτλοfshdb.bmp
Simos805 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ξέρετε αν αλλάζει ο επεξεργαστής στο laptop Toshiba Satellite L655-11U? Να και φωτό από το CPU-Z: Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από Simos805
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα