JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ε? δεν το κατάλαβα... απο εδώ το κατέβασα http://www.ubuntu.gr/getubuntu/download σε έκδοση 32bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 δεξί κλίκ στο flash μετά format και αλλαζεις απο fat32 σε ntfs ή το ανάποδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εννοείς δεξί κλικ στο αρχείο? δεν βλέπω κάποια τέτοια ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 οχι δεξί κλίκ μεσα στο υπολογιστής μου πάνω στο φλασάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 δεξί κλικ πατάω διαμόρφωση και μετά έχει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 διάλεξε στο τύπος fat32 και κάντου διαμόρφωση και ξαναδοκίμασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 άκου επιλογές: συμβατό με όλα τα συστήματα (fat) κρυπτογραφημένο, συμβατό με linux (fat) συμβατό με linux (ext2) συμβατό με linux (ext4) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αν είχες πρόσβαση σε windows θα σου πρότεινα το HP USB Disk Storage Format Tool - v2.1.8,ίσως με το wine να τρέξει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 έχω πρόσβαση και σε windows και σε linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Η παραπανω εικονα ειναι απο το palimpsest ή αλλιως gnome-disk-utility? Βαλε μια σοβαρη εφαρμογη σαν το gparted καλυτερα. Παντως, απο τα οσα λες πως σου προτεινει στο μηνυμα 22, το σωστο ειναι το fat σκετο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 γτ τί έχει το gnome? πιο πολύ για ίντερνετ το θέλω και για να ακούω και κανένα τραγουδάκι... σκέτο FAT δεν υπάρχει υπάρχει: συμβατό με όλα τα συστήματα (fat) κρυπτογραφημένο, συμβατό με linux (fat) τι προτιμάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Αυτο λεω σκετο fat, δηλαδη οχι κρυπτογραφημενο. συμβατό με όλα τα συστήματα (fat) Ας μην αρχισω για το τι εχει το gnome-disk-utility... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 μμμ... επειδή τώρα από εδώ που είμαι (windows) μπορώ να βάλω αυτό το Disk Storage Format tool το έβαλα λοιπόν και έχει τις επιλογές που συζητούσαμε στην αρχή Fat32 & NTFS για πες λοιπόν γενικώς τι επιλογές να βάλω: HP USB Disk Storage Format Tool.bmp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ετσι οπως ειναι, πατα απλα start. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 οκ το έκανα για να το τρέξω όμως στο BIOS, ποια συσκευή πρέπει να βάλω πρώτη ??? έχω τις εξής επιλογές floppy LS120 HDD_0 SCSI CDROM HDD-1 HDD-2 HDD-3 ZIP USB-FDD USB-ZIP USB-CDROM USB-HDD LAN Disabled απέκλεισα αυτά που είμαι σίγουρος πως δεν είναι μήπως είναι αυτό που boltάρισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.