Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!

Έχω προσέξει πως το Ping μου σε online παιχνίδια είναι πραγματικά υψηλό και αυτό με εμποδίζει πολύ από το να μπορώ να παίξω ευχάριστα το παιχνίδι μου. Διάβασα σε ένα forum ελληνικό πως μπορείς να ζητήσεις από τον πάροχό σου να σου κάνει την γραμμή fastpath από interleave που πιθανότατα είναι τώρα με αποτέλεσμα τα Ping τα μειωθούν αισθητά και να απολαμβάνεις το online gaming.

Το έχει επιχειρείσει κανείς? Θα δω όντως αποτελέσματα και η όλη διαδικασία είναι χρονοβόρα ή απλώς ένα τηλεφώνημα?

Αυτή την στιγμή έχω 6mbps Hellas On Line και δεν είμαι ικανοποιημένος από την online εμπειρία στα παιχνίδια

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι απλώς ένα τηλεφώνημα αλλα το πιο πιθανό είναι να σου πουν το ίδιο που είπαν σε εμένα.

Ειναι πολιτική της εταιρίας μας να έχουμε τις γραμμες σε interleave και δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Δημοσ.

Η διαδικασία είναι απλώς ένα τηλεφώνημα αλλα το πιο πιθανό είναι να σου πουν το ίδιο που είπαν σε εμένα.

Ειναι πολιτική της εταιρίας μας να έχουμε τις γραμμες σε interleave και δεν μπορεί να γίνει κάτι.

Και σε άλλους πως το έκαναν? Μήπως έχει να κάνει άμα θα πετύχεις κανέναν που να μην βαριέτε την δουλειά του?

Δημοσ.

forthnet το κανει,οτενετ το κανει ,on telecoms νομιζω επισης γινεται καιτο κανεις και μεσα απο το site Μονος σου.για Hol δεν ξερω.πολλοι δνε βαζουν fastpath γιατι συγχρονιζεις λιγοτερο και η γραμμη ειναι πιο ασταθης.

Δημοσ.

H hol δεν το κανει, αλλα στη Forthnet μπορεις να ζητησεις αλλαγη σε fastpath με ενα τηλεφωνημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

η HOL δυστυχώς δεν έχει fastpath...

αν θες καλά pings πας OTE και μετά Wind ή On...

• Super Moderators
Δημοσ.

σιγά την διαφορά τιμής που έχει το Double Play της Forthnet/HOL από αυτό του ΟΤΕ. Δεν έχει διεθνείς κλήσεις ο ΟΤΕ στο πακέτο του αλλά ελάχιστοι ενδιαφέρονται γι' αυτές...

Δημοσ.

kala oxi και ελαχιστοι.αφου κανεις δεν εχει μεινει ελληνας στην ελλαδα ολο και περισσοτεροι θελουν διεθνεις.ειδικα αν πας σε περιοχες αθηνα και κατω δεν θα πεις οτι ειναι λιγοι.αλλο εκει στα Highlands thresh:P

Δημοσ.

Πρέπει να είσαι ξένος για να παίρνεις τηλέφωνο στο εξωτερικό? Εμένα αρκετοί φίλοι μου σπουδάζουν ή δουλεύουν έξω και με εξυπηρετεί αρκετά. Άλλωστε όταν με λιγότερα λεφτά σου δίνουν και έξτρα πράγματα γιατί να μην τα πάρεις.

Δημοσ.

και εγω αυτο λεω οτι ειναι μεγαλη βλακεια του οτε να μην εχει δωρεαν κλησεις εξωτερικο.οπως παει πιο πολλα θα ειναι τα τηλεφωνηματα στο εξωτερικο παρα εδω στην ελλαδα αφου λογω της καταστασης δεν θα μεινουν και πολλοιελλαδα:P

Δημοσ.

στο τελος αστο θα περασουμε και τα εκατο ευρω βαλε το ενα βαλε το αλλο.:P

θα πληρωσουμε και την αναγνωριση στο τελος οπως γινοταν τοσο καιρο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...