Alex1098 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα.Πρόσφατα μου χάρισαν κάτι φίλοι μου μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon Powershot A3100IS.Αυτές τις μέρες λοιπόν ψάχνω να βρώ την καταλληλότερη κάρτα μνήμης γι'αυτήν. Ξέρει κάποιος να μου πει αν υποστηρίζει ταχύτητες Class 10 όσον αφορά μνήμες SDHC? Ή μόνο μέχρι Class 6? Ποιες θα είναι οι αισθητές διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις δύο κλάσεις? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το class υποδηλωνει την ελαχιστη ταχυτητα εγγραφης στη καρτα σε mb/s αν γραφει HD βιντεο παρε πιο γρηγορη. οι διαφορες στις τιμες ειναι μικρες για να το τσιγκουνευτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex1098 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Όχι, HD βίντεο δεν βγάζει.. Αν πάρω Class 4,ποιο θα είναι το μειονέκτημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Όχι, HD βίντεο δεν βγάζει.. Αν πάρω Class 4,ποιο θα είναι το μειονέκτημα; Κανένα. Η 4άρα σε υπέρκαλύπτει εφόσον δεν έχεις HD-video. Και οι πραγματικές διαφορές ανάμεσα σε 6άρα και 10άρα κάρτα είναι τίποτα για τίποτα, στο πλαίσιο του στατιστικού λάθους... Άρα με μία καλή 6άρα, ο περισσότερος κόσμος είναι καλυμμένος για όλες τις δουλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.