zxcv Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 φιλοι μου γεια σας. εχω διαβασει αρκετα πραγματα στο φορουμ αλλα δυστηχως δεν με βοηθησαν στο να αποφασισω πιο media player να αγορασω, ισα ισα με μπερδεψαν(εχετε τοσες πληροφοριες που χανομαι). θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας. Θελω εναν media player που να εχει 1. πολυ καλη ποιοτητα εικονας 2. να μην κανει σπασιματα στην αναπαραγωγη 3. να συνδεεται δικτυακα με το mac μου 4. να εχει ενα ομορφο interface και απο εκει και περα ολα ειναι καλ0δεχουμενα. Εαν το apple tv επαιζε 1080p θα επαιρνα αυτο, αλλα δυστηχως οχι. εχω δει για d-link boxee, acryan, xtreamer wd live πιο μου προτινεται????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Προχτές παρήγγειλα το Western Digital WD TV Livehub. Το περιμένω μάλλον Δευτέρα - Τρίτη θα το έχω. Επειδή το έχω ψάξει αρκετά, φαίνεται να είναι αρκετά καλό. Ψηνόμουν πολύ να πάρω το Logitech Revue With Google TV που απλά είναι φοβερό - αλλά δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα ακόμα. Σε τηλεφώνημά μου στην Logitech μου είπαν ίσως μετά το καλοκαίρι.. Η τιμή που έχει στην Ελλάδα τώρα είναι πολύ τσιμπημένη σε σχέση με την τιμή του στις ΗΠΑ. Γι' αυτό και δεν το πήρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 αν δεν βιάζεσαι περίμενε τα νέα από ac-ryan hd2, xtreamer PRODIGY - ULTRA , αν βιάζεσαι δες το mede8er med500x πολύ καλό μηχάνημα και καλή υποστήριξη Ελλάδα θα το βρεις εδώ http://www.twindigital.gr/main.php?wpage=products&view=series&sid=136&lm_1=3&lm_2=11&lm_3=136 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Σωστος.Περιμενε λιγο ακομα για τα καινουργια,αν και τα παλια μπορουν να σου δωσουν αυτα που ζητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 επειδη ψαχνω και γω για ενα καινουριο media player, τι καινουριο εχει βγει που να εχει υποστηριξη δικτυακου βιντεο (youtube Κλπ.) και DTS ηχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 http://www.futeko.com/products/MP00028.php Ότι καλύτερο για τα λεφτά του και κάνει αυτά που θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony_Montana Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 εγω θα σου λεγα να περιμένεις να πάρεις το καινουργιο της Crystal Audio MediaMatchbox ειναι το Pico 5.1 εξελιγμενο ,πιο μικρο πιο ομορφο με πιο δυνατο τσιπακι και θα παιζει τα παντα. στα + οτι ειναι ελληνικο οποτε δεν θα εχεις προβλημα ουτε με υποτιτλους ουτε με τιποτα και η εταιρεία προσφερει αμεση υποστήριξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 τονυ μην συγκρίνεις το ένα με το άλλο, το mediamatchbox είναι πατάτα μπροστά στο himedia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ρε παιδια, το mede8er med500x ποιος το πουλαει, γιατι δεν το βρισκω? το himedia μονο απο κινα απευθειας μπορω να το παρω? τελωνειο? για το popcornhour Α210 τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 ρε παιδια, το mede8er med500x ποιος το πουλαει, γιατι δεν το βρισκω? το himedia μονο απο κινα απευθειας μπορω να το παρω? τελωνειο? για το popcornhour Α210 τι λετε? και τα δύο που ρωτάς έχω λινκ παραπάνω το himedia απο futeko έρχεται από Αγγλία δεν έχει τελωνείο το μεντειτερ 500 ο Έλληνας αντιπρόσωπος δεν έχει φέρει το καινούργιο μοντέλο ακόμα. το καλαμπόκι Α210 είναι σε άλλη κατηγορία αν έχεις τα λεφτα να το πάρεις είναι αστέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αμα εχεις τα λεφτα παρε το xtreamer ultra.Πεταει φωτιες.Αλλα ειναι ακριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftys Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τελικα μαλλον για το ποπκορν με βλεπω... το Α210 φαινεται αρκετα σοβαρο και αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 τελικα μαλλον για το ποπκορν με βλεπω... το Α210 φαινεται αρκετα σοβαρο και αξιοπιστο. καλορίζικο από τις καλύτερες επιλογές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.