Προς το περιεχόμενο

eμπειρίες από e-gate ?

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει αγοράσει ποτέ κανείς από το www.e-gate.gr γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν αλλά φοβάμαι μην είναι τίποτα refurbished-ανακατασκευασμένοι σαν του πλαίσιο και την πατήσω....

Δημοσ.

έχω αγοράσει αρκετές φορές hw απο εκεί πότε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα και σε περίπτωση βλάβης vga μου την αντικατέστησαν σε 2 μέρες

Δημοσ.

Κακό δίσκο διάλεξες... Ο WD10EARS έχει ακουστεί να παρουσιάζει αρκετα προβλήματα... Μπες στην ενότητα των Σκληρών Δίσκων και ρώτα/ ψάξε να δεις... Γενικά το φόρουμ έχει πάθος με αυτόν τον 1 ΤΒ...Samsung Spinpoint F3 1 TB.... Όλοι λένε ότι έχει τέλεια benchmarks και ταχύτητες... Προτείνω να δημιουργήσεις ένα τόπικ ανάμεσα στους 2 δίσκους να πειστείς και από μόνος σου! Καλή η WD αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι καλό... Τυχαίνει καμιά φορά...

Δημοσ.

Όχι ρε συ... Απλά καμία φορά πουλάει κάποια κομμάτια που έχουν την ενδειξη RECERTIFIED... που σημαίνει ότι τους έχει ανακατασκευάσει η εταιρεία και τους πουλάει ξανά... Για αυτό καμία φορά μπορεί να πετύχεις φτηνό δίσκο και αν δεν ξέρεις τι σημαίνει η ένδειξη να την πατήσεις! Όσο ζούμε μαθαίνουμε!

Δημοσ.

Κακό δίσκο διάλεξες... Ο WD10EARS έχει ακουστεί να παρουσιάζει αρκετα προβλήματα... Μπες στην ενότητα των Σκληρών Δίσκων και ρώτα/ ψάξε να δεις... Γενικά το φόρουμ έχει πάθος με αυτόν τον 1 ΤΒ...Samsung Spinpoint F3 1 TB.... Όλοι λένε ότι έχει τέλεια benchmarks και ταχύτητες... Προτείνω να δημιουργήσεις ένα τόπικ ανάμεσα στους 2 δίσκους να πειστείς και από μόνος σου! Καλή η WD αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι δεν είναι καλό... Τυχαίνει καμιά φορά...

Εχεις μεγαλο δικιο.Εμπειρικα να πω οτι 2 WD GREEΝ 1TB(ακριβως ιδιοι με αυτον του egate)μου χαλασαν με διαφορα 1 εβδομαδας το πολυ μετα απο κανα 6μηνο που τους ειχα αγορασει απο το e-shop.

Δημοσ.

Μόλις είδα αυτό... Αξίζει???

Εκθεσιακό κομμάτι από Πλαίσιο = Μακριά και αλλάργα... Το πιθανότερο είναι ότι ήταν κομμάτι κανενός Η/Υ... ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ πάρε από όπου πάρεις!!!!

Δημοσ.

μια χαρα σκληρος ειναι. εχω 2 εδω και κανα 6μηνο πολυ ευχαριστημενος. το συγκεκριμενο καταστημα το συνιστω ανεπιφυλακτα

Δημοσ.

Με ΄γεια λοιπόν! Και να μην ξεχνάς ποτέ να παίρνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε όσα αρχεία σου είναι σημαντικά για την δουλειά/σπουδές/ζωή σου! ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ... Μόνο αν καείς μία φορά(καλή ώρα εγώ παλιά...) τον τηρείς από τότε και μετά με τα χίλια!!!

Δημοσ.

Με ΄γεια λοιπόν! Και να μην ξεχνάς ποτέ να παίρνεις ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ σε όσα αρχεία σου είναι σημαντικά για την δουλειά/σπουδές/ζωή σου! ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ... Μόνο αν καείς μία φορά(καλή ώρα εγώ παλιά...) τον τηρείς από τότε και μετά με τα χίλια!!!

Από άποψη συμβατότητας είμαι καλυμμένος???

Δημοσ.

Eπειδη ψαχνω και εγω για σκληρο (και για αλλα) αυτον τον καιρο,παρατηρησα οτι το egate δινει εγγυηση 2χρονια μονο για τον samsung f3.

Γιατι ετσι?

Το vision studio,για παραδειγμα δινει 3χρονια.

• Moderators
Δημοσ.

Να πω και εγω οτι 1-2 φορες αγορασα απο το συγκεκριμενο καταστημα πριν 2-3 χρονια και ολα καλα.

Το θεμα ειναι για την ενοτητα ιντερνετ βεβαια (αντε στην χειροτερη "μοναδες αποθηκευσης") - δεν εχει θεση εδω στις προσφορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...