captainrodos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Γειά σας. . . εχω το thomson tg585 v7 και θελω να του κανω αναβαθμισε να του βαλω το τελευταιο firmware κ κατεβασα το thomson wizard αλλα οταν ψαχνει να βρει το rooter λεει δεν ειναι δυνατον να το εντοπισει. . . κανω κατι λαθος? ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 α.ειναι ρουτερ router οχι rooter. β.κλεισε firewall στο pc κτλ γ.το Thomson με καλωδιο το συνδεεις. δ.δοκιμασε με πιο νεο wizard. http://leoforeia.gr/thomson/ αλλιως δοκιμασε να κλεισεις τον ρουτερ να πατησει το reset συνεχεια μεσα και να το αναψεις με το reset πατημενο.αντι να γινει το Power πρασινο θα μεινει πορτοκαλι που σημαινει οτι περιμενει να το βρει το προγραμμα και να περαστει το update. μερικες φορες πετυχαινει να εχεις δωσει και καρφωτα Ip.
captainrodos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το εκανα οπως μου ειπες αλλα παλι δεν το βρισκει με τιποτα. . . δοκιμασα και με διαφορετικα wizard και με καρφωτη ip. . . γιατη να μην το βρισκει??
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 poulinos...θυμασαι την περιπτωση μου που ουτε εμενα το εβρισκε οτι κι αν εκανα και που το βρηκε μονο οταν μπηκα στα 7 με safe mode with network support; ας δοκιμασει κι αυτο ο φιλος...πιστευω θα του δουλεψει.
captainrodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 alksnks να σε καλα. . . εχεις δικιο αυτο ηταν. . . ευχαριστω
Alxnks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 alksnks να σε καλα. . . εχεις δικιο αυτο ηταν. . . ευχαριστω τιποτα φιλε μου. δεν ξερω τι ζορι τραβαει το speedtouch σε normal mode, αλλα σε safe mode with network support δουλευει το update. κατι ειναι κι αυτο
captainrodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ναι παλι καλα. . . και ελεγα τι δεν κανω καλα κατεβαζα αλλα και αλλα μηπως φταιει το προγραμμα η κατι και τελικα ηταν αυτο. . . ελεος κατα τα αλλα ομως μια χαρα router ε?
Alxnks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ειχα κι εγω θεμα με το δικο μου που τελευταια μου χτυπαγε συχνα restart στα καλα καθουμενα και γι αυτο ειχα αγορασει κι ενα vigor αλλα επεσε κι ενα baudtec στα χερια μου (και τα 2 για pstn αλλα τα γυρισα σε isdn που εχω). τελικα αλλαξα firmware στο speedtouch και απο τοτε ειναι βραχος σταθεροτητας και δεν το εχω αλλαξει...τα αλλα εχουν μεινει στα κουτια τους.
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 για το Thomson εχουν βγει αρκετα firmware μετα το 7.4.4.χ οποτε καλο ειναι να γινεται η αναβαθμιση. β.για τον φιλο η μαλλον τους φιλους πιο πανω που λετε οτι επαιξε μονο απο safe mode κατι πρεπει να σας κοβει.εχω κανει παρα πολλα thomson firmware update και αντε με την δευτερη να πετυχαινε.παταγα ενα back και next again και οκ.ισως καποιο προγραμμα firewall Ποιος ξερει τι.τα περισσοτερα τα εχω κανει απο λαπτοπ με xp βεβαια.
captainrodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 ειχα απενεργοποιηση ολα τα firewall και των windows και απενεργοποιησα τα σχετικα (antivipus,spy bot) και δεν εκανε τιποτα ουτε με την εκατοστη. . . δεν ξερω τι το κοβει. . . το Intrusion Detection μηπως ξερει κανενας πως απενεργοποιητε?
Alxnks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Νομίζω δεν. Γιατί; τι σε χαλάει, άστο να υπάρχει. Για το update...κι εγώ όλα off τα είχα και το πάλευα μιάμιση ώρα και τίποτα. Με safe mode έγινε με τη μια. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
captainrodos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εχω προβλημα με το pro evolution 2011 sto on line και δοκιμασα και εκει τα παντα και ελεγα μπας και ειναι αυτο. . . με αλλο ρουτερ μπενει κανονικα με αυτο οτι και να εκανα τ απενεργοποιησα ολα τ firewall ανοιξα πορτες τα παντα και παλι τιποτα.. . κ ελεγα μπας και ειναι αυτο. . .
poulinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 an kai soy απαντησα και στο αλλο θεμα για το ids θα πας σε παραθυρο command prompt telnet 192.168.1.254 username Administrator με α κεφαλαιο password τιποτα εκτος αν το εχεις αλλαξει εσυ μετα γραφεις menu και enter με τα βελακια πας στο ids μπαινεις μεσα στο config και κανεις στο state enter και το κανεις disable μετα οκ για να ξαναβγεις πιο πισω και back και μετα οταν βγεις στην αρχικη οθονη κανεις saveall για να το σωσει. και εχει βγει.μονο απο telnet βγαινει.
captainrodos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 γραφω το telnet 192.168.1.254 sto cmd και δεν την αναγνωριζει αυτη την εντολη κανω κατι λαθος?
poulinos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ξεχασα να πω.αν εχεις windows vista η windows 7 το Telnet δεν υπαρχει απο default η θα πας πινακα ελεγχου και add/remove WINDOWS COMPONENTS και θα προσθεσεις το telnet client καπως ετσι (οχι το Telnet server αν το θυμαμαι σωστα) η θα κατεβασεις το Putty ενα προγραμμα που εχει telnet. Η τραγικη ειρωνεια.εχουν βαλει στα σκατο windows 50000 εξτρα σαχλαμαρες και μια εντολη ππου ειναι χρησιμη δεν εβαλαν.λες και θα πιανε χωρο για 100.000 kilobytes παραπανω.ελεος.ποιος ηλιθιος το σκεφτηκε.αντι να μην βαλουν μεσα ολες τις σαβουρες εκοψαν την Telnet.λες και πιανει χωρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.