Προς το περιεχόμενο

κάρτα γραφικών για 26αρα οθόνη;

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η οθόνη είναι πολύ μεγάλη αλλά η ανάλυση της είναι χαμηλή(1366x768) εγώ θα σου πρότινα μια AMD 6850 και θα μπορείς να παίξεις ΟΛΑ τα παιχνίδια με τα γραφικά τέρμα πολύ ικανοποιητικά.

Δημοσ.

Η 6850 που σου προτείνει ο φίλος είναι overkill για την οθόνη σου με μια 5770 και κάτω θα παίζεις όλα τα παιχνίδια ικανοποιητικά .

Δημοσ.

διαθέτω για 26-27 ιντσών 250 ΜΑΧ 300...

τηλεόραση δεν βλέπω πολύ,αλλα αυτά που βλέπω θέλω να τα βλέπω με καλό ήχο και εικόνα!

Δημοσ.

Αν δεν κάνω φριχτό λάθος, αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται οθόνη την έχει φίλος και το έχω μισήσει. Ούτε ένα προ δεν μπορώ να παίξω, χωρίς να μου κακοφανεί. Το συγκρίνω με την u2410, αλλά και ως προς πιο φθηνές προτάσεις να τη δεις, είναι απογοήτευση. Οι γωνίες θέασής της είναι πολύ μικρές, ενώ παρατηρείς tinting πολύ εύκολα. :-(

Άλλη, άλλη! ;)

υ.γ. Εντωμεταξύ δεν είναι και φθηνή..

Δημοσ.

Αν δεν κάνω φριχτό λάθος, αυτό το πράγμα που θέλει να λέγεται οθόνη την έχει φίλος και το έχω μισήσει. Ούτε ένα προ δεν μπορώ να παίξω, χωρίς να μου κακοφανεί. Το συγκρίνω με την u2410, αλλά και ως προς πιο φθηνές προτάσεις να τη δεις, είναι απογοήτευση. Οι γωνίες θέασής της είναι πολύ μικρές, ενώ παρατηρείς tinting πολύ εύκολα. :-(

Άλλη, άλλη! ;)

υ.γ. Εντωμεταξύ δεν είναι και φθηνή..

διαφωνώ κάθετα, η οθόνη (2762) είναι μια χαρά για τα λεφτά της και μια χαρά σαν Tn πανελ γενικότερα. Τηνέχω 2 μήνες τώρα πρίν είχα τη samsung 2333hd. αλλά έχω παίξει και σε non-tn πανελ.

άμα είναι να συγκρίνουμε διαφορετικά πάνελ μεταξύ τους δε βγαίνει άκρη.

ούτως ή άλλως στην u2410 και u2310 κάποιος που πάιζει fps και έχει καλό μάτι θα δεί ghosting..... κάτι ποθ η φτημή lg δεν το έχει

2762d πολύ καλή λύση για φτηνές ίντσες. και η επιφάνεια που προσφέρει δίνει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με οποιαδήποτε 23-24 άρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...