Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασια ;

kenmitsakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι θερμοκρασια πρεπει να εχει ο επεξεργαστης μου και ποσο η μητρικη μου ;

κατα μεσων ορων;

επεξεραστης intel core2duo

μητρικη asus

Δημοσ.

Σίγουρα δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση αλλά θα βοηθούσε αν έλεγες ποιος C2D είναι και αν έχεις κάνει overclocking.

Δημοσ.

Σίγουρα δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση αλλά θα βοηθούσε αν έλεγες ποιος C2D είναι και αν έχεις κάνει overclocking.

Intel® Pentium® Dual CPU E2220 @ 2.40GHz

o επεξεργαστης.

που θα βρω το overclocking ;

Δημοσ.

Λογικά δεν θα έχεις κάνει overclocking για να μην ξέρεις καν τι είναι. Πες μας τι θερμοκρασίες έχεις να σου πούμε αν είναι καλά.

Δημοσ.

Αν έχεις κάνει overclocking δηλαδή να μεγαλώσεις τα mhz/ghz του επεξεργαστή

οχι δεν εχω κανει τιποτα τετοιο.

απλος ρωταω επειδη ειχα ενα παλιο κουτι και η θερμοκρασια εφτανε σχεδον 40-45.

πηγα σαν χαζος σε εναν στην γειτονια μου που οτι εχω παρει απο εκει δεν δουλευουν και τα εχω επειστρεψει σχεδον ολα και πηρα ενα κουτι 50ευρω max η μαρκα που γραφη ειναι ip ideasplus (τωρα αυτο τη ειναι);;;;;;;;;;;;;;;

και η θερμοκρασια που κοιταξα σημερα ειναι 40 επεξεραγαστης και μητρικη.

εσεις τι λετε εγω λεω να το πουλεισω αυτο ετσι σε κανεναν για απλη χρειση και να παρω αυτο εδώ.

ε τι λετε ;;;;

Δημοσ.

Αν δεν συμμαζεψεις τα καλωδια,βαλεις δυνατους ανεμιστηρες (μπροστα-πισω κτλ),οσα κουτια και ν αλλαξεις δεν θα δεις τρελες διαφορες...

Δημοσ.

Όπως είπε και ο @antonl οι θερμοκρασίες σου είναι καλές. Δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξεις το κουτί σου. :)

Απο την άλλη με την ορθογραφία και την σύνταξη έχεις ένα θεματάκι, δες το λίγο αυτό. Φιλικά στο λέω. :)

Δημοσ.

ειδα οτι η καρτα γραφηκων πιανει 56-58 βαθμους αυτο δεν πρεπει να ειναι καλο ε;

με το smart dictor μου το εβγαλε.

Δημοσ.

Ποια είναι η κάρτα γραφικών σου και κάτω από τι φορτίο είχε αυτούς τους βαθμούς; Αναλόγως του load οι 56C μπορεί να ναι ακόμα και λίγοι. Για να βγει κάποιο συμπέρασμα συνηθίζεται να κοιτάμε τη θερμοκρασία κάτω από full load.

Δημοσ.

Ποια είναι η κάρτα γραφικών σου και κάτω από τι φορτίο είχε αυτούς τους βαθμούς; Αναλόγως του load οι 56C μπορεί να ναι ακόμα και λίγοι. Για να βγει κάποιο συμπέρασμα συνηθίζεται να κοιτάμε τη θερμοκρασία κάτω από full load.

η καρτα γραφικων μου ειναι η asus 8800

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...