kenmitsakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τι θερμοκρασια πρεπει να εχει ο επεξεργαστης μου και ποσο η μητρικη μου ; κατα μεσων ορων; επεξεραστης intel core2duo μητρικη asus
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σίγουρα δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση αλλά θα βοηθούσε αν έλεγες ποιος C2D είναι και αν έχεις κάνει overclocking.
kenmitsakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σίγουρα δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση αλλά θα βοηθούσε αν έλεγες ποιος C2D είναι και αν έχεις κάνει overclocking. Intel® Pentium® Dual CPU E2220 @ 2.40GHz o επεξεργαστης. που θα βρω το overclocking ;
kosegdit Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Λογικά δεν θα έχεις κάνει overclocking για να μην ξέρεις καν τι είναι. Πες μας τι θερμοκρασίες έχεις να σου πούμε αν είναι καλά.
rafail1994 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν έχεις κάνει overclocking δηλαδή να μεγαλώσεις τα mhz/ghz του επεξεργαστή
kenmitsakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν έχεις κάνει overclocking δηλαδή να μεγαλώσεις τα mhz/ghz του επεξεργαστή οχι δεν εχω κανει τιποτα τετοιο. απλος ρωταω επειδη ειχα ενα παλιο κουτι και η θερμοκρασια εφτανε σχεδον 40-45. πηγα σαν χαζος σε εναν στην γειτονια μου που οτι εχω παρει απο εκει δεν δουλευουν και τα εχω επειστρεψει σχεδον ολα και πηρα ενα κουτι 50ευρω max η μαρκα που γραφη ειναι ip ideasplus (τωρα αυτο τη ειναι);;;;;;;;;;;;;;; και η θερμοκρασια που κοιταξα σημερα ειναι 40 επεξεραγαστης και μητρικη. εσεις τι λετε εγω λεω να το πουλεισω αυτο ετσι σε κανεναν για απλη χρειση και να παρω αυτο εδώ. ε τι λετε ;;;;
Benton Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν δεν συμμαζεψεις τα καλωδια,βαλεις δυνατους ανεμιστηρες (μπροστα-πισω κτλ),οσα κουτια και ν αλλαξεις δεν θα δεις τρελες διαφορες...
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πάντως για την ώρα δεν έχεις αναφέρει κάποια ανησυχητική θερμοκρασία.
kenmitsakos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παντως οι ανεμοιστηρες που κοιταξα γυρνανε ξεψυχεισμενη
antonl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δε λέει κάτι αυτό. Το θέμα είναι να μην έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες.
lionheart75 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Όπως είπε και ο @antonl οι θερμοκρασίες σου είναι καλές. Δεν βρίσκω το λόγο να αλλάξεις το κουτί σου. Απο την άλλη με την ορθογραφία και την σύνταξη έχεις ένα θεματάκι, δες το λίγο αυτό. Φιλικά στο λέω.
kenmitsakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ειδα οτι η καρτα γραφηκων πιανει 56-58 βαθμους αυτο δεν πρεπει να ειναι καλο ε; με το smart dictor μου το εβγαλε.
antonl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ποια είναι η κάρτα γραφικών σου και κάτω από τι φορτίο είχε αυτούς τους βαθμούς; Αναλόγως του load οι 56C μπορεί να ναι ακόμα και λίγοι. Για να βγει κάποιο συμπέρασμα συνηθίζεται να κοιτάμε τη θερμοκρασία κάτω από full load.
kenmitsakos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Ποια είναι η κάρτα γραφικών σου και κάτω από τι φορτίο είχε αυτούς τους βαθμούς; Αναλόγως του load οι 56C μπορεί να ναι ακόμα και λίγοι. Για να βγει κάποιο συμπέρασμα συνηθίζεται να κοιτάμε τη θερμοκρασία κάτω από full load. η καρτα γραφικων μου ειναι η asus 8800
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.