Προς το περιεχόμενο

Πήρα Macbook!! Και τώρα??

leonidas_fs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως δεν εχω μετανοιώσει ουτε στο ελάχιστον την αγορά του Macbook..και πραγματικά ισχύει οτι αν δεν το πάρεις δεν θα καταλάβεις!! παντως εγω ακόμα ψάχνομαι γα προγράμματα και οχι μόνο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου δεν μπορείς να καταλάβεις ...

πριν χρόνια όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα μηχανήματα της apple που τρέχουν το MAC OS , μου φανήκαν λίγο <<δύστροπα>> σε σχέση πάντα με τα μηχανήματα που τρέχανε windows .

αν τους δώσεις λίγο χρόνο θα καταλάβεις πόσο πιο --απλά-- είναι όλα σε αυτά τα μηχανήματα .

δεν νομίζω ότι μπορεί να δώθεί κάποιο παράδειγμα παρα μόνο πως ότι χρειάζεσαι δουλεύει όπως το χρειάζεσαι ....(ξέρω ότι θα βρεθούνε μερικοί να υποστηρίξουνε το αντίθετο , σε αυτούς το μόνο που λέω είναι .. keep walking)

για τους άλλους :

once you mac you never go back .....!!!

Λεωνίδα πες μας τι προγράμματα δούλευες να σε βοηθήσουμε

Δεν εχω κάποιο πρόβλημα με προγράμματα προς το παρον..Απλα πήρα macbook και πραγματικά δεν ηξερα τι να το κάνω. Ημουν πολυ ενθουσιασμένος με την αγορα του που πραγματικά νομιζα οτι τα κλασσικά που έκανα δεν ήταν αρκετα!! :P Τωρα καταλαβαίνω τι εστι Apple. :)

Δεν έχετε βαρεθεί να γ...τε άλλο ένα topic???

Μεγαλώστε λίγο. Μην είστε το "δικό μου κάνει αυτό ενώ το δικό σου όχι..."

Γι αυτό υπάρχουν ΟΛΑ αυτά τα λειτουργικά. ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Δεν σου υποχρεώνει κανένας να το αγοράσεις. Ακούς απόψεις. Ζυγίζεις και επιλέγεις. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Έχει δίκιο ο Thresher. Παρακαλώ μείνετε on topic.

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από georgeadams, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Έχει δίκιο ο Thresher. Παρακαλώ μείνετε on topic.

[OFF Topic Mode: ON]

Με όλο το σεβασμό προς τον Moderator, αλλά γιατί θα πρέπει θεωρείται τόσο μεγάλο "ταμπού" το συγκεκριμένο θέμα?

Προσωπικά είμαι χρήστης και των 2 λειτουργικών και με κάθε ειλικρίνεια ουδέτερος στην άτυπη "κόντρα" που κατά καιρούς διαμορφώνεται. Με λύπη μου όμως βλέπω να κλειδώνεται σχεδόν κάθε thread που κάποιος θα αμφισβητήσει την "κυριαρχία" του ενός ή του άλλου λειτουργικού. Εγώ βρίσκω μάλλον εποικοδομητικό το να ακούγονται και διαφορετικές απόψεις, αν αυτές διαμορφώνονται σε κόσμια και λογικά επίπεδα.

Πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο για να κλειδώνεται ένα θέμα που συγκρίνει 2 λειτουργικά ! Την ίδια σύγκριση δεν κάνουμε σε browsers, επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, προγράμματα, κόμματα, ποδοσφαιρικές ομάδες κτλ κτλ ??? Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κλειδώνονται όλα τα thread που αφορούν οποιαδήποτε σύγκριση.

Άποψη μου, ίσως και λανθασμένη, αλλά με το να "αποστειρώνουμε" το συγκεκριμένο forum, μοιάζει πολλές φορές σαν φαγητό χωρίς αλάτι και πιπέρι.

Εντελώς φιλικά.

[OFF Topic Mode: OFF]

[OFF Topic Mode: ON]

Με όλο το σεβασμό προς τον Moderator, αλλά γιατί θα πρέπει θεωρείται τόσο μεγάλο "ταμπού" το συγκεκριμένο θέμα?

Προσωπικά είμαι χρήστης και των 2 λειτουργικών και με κάθε ειλικρίνεια ουδέτερος στην άτυπη "κόντρα" που κατά καιρούς διαμορφώνεται. Με λύπη μου όμως βλέπω να κλειδώνεται σχεδόν κάθε thread που κάποιος θα αμφισβητήσει την "κυριαρχία" του ενός ή του άλλου λειτουργικού. Εγώ βρίσκω μάλλον εποικοδομητικό το να ακούγονται και διαφορετικές απόψεις, αν αυτές διαμορφώνονται σε κόσμια και λογικά επίπεδα.

Πραγματικά δεν βλέπω κανένα λόγο για να κλειδώνεται ένα θέμα που συγκρίνει 2 λειτουργικά ! Την ίδια σύγκριση δεν κάνουμε σε browsers, επεξεργαστές, κάρτες γραφικών, προγράμματα, κόμματα, ποδοσφαιρικές ομάδες κτλ κτλ ??? Με την ίδια λογική θα έπρεπε να κλειδώνονται όλα τα thread που αφορούν οποιαδήποτε σύγκριση.

Άποψη μου, ίσως και λανθασμένη, αλλά με το να "αποστειρώνουμε" το συγκεκριμένο forum, μοιάζει πολλές φορές σαν φαγητό χωρίς αλάτι και πιπέρι.

Εντελώς φιλικά.

[OFF Topic Mode: OFF]

+1

Δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο .. γιατί κανένα από τα 2 δεν είναι τέλειο !!! απλά το καθένα έχει τα θετικά και αρνητικά ! επιλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου όπως κάνεις με τις υπόλοιπες αγορές στην ζωή σου …ή και όχι χεχε :D

+1

Δεν μπορείς να πεις ότι το ένα είναι καλύτερο από το άλλο .. γιατί κανένα από τα 2 δεν είναι τέλειο !!! απλά το καθένα έχει τα θετικά και αρνητικά ! επιλέγεις ανάλογα τις ανάγκες σου όπως κάνεις με τις υπόλοιπες αγορές στην ζωή σου …ή και όχι χεχε :D

Χμ...

post-204506-0-99159200-1300192435_thumb.png

Το παρόν θέμα έχει σκοπό να βοηθήσει νέους χρήστες Mac στις πρώτες τους απορίες. Όχι να συγκρίνει διάφορα λειτουργικά μεταξύ τους. Παρεμπιπτόντως, όσα χρόνια παρακολουθώ το insomnia, όσα θέματα έχουν ανοιχθεί για σύγκριση μεταξύ λειτουργικών συστημάτων, ΟΛΑ αν τα αφήσεις για λίγες μέρες, καταλήγουν σε flame wars...

Το παρόν θέμα έχει σκοπό να βοηθήσει νέους χρήστες Mac στις πρώτες τους απορίες. Όχι να συγκρίνει διάφορα λειτουργικά μεταξύ τους. Παρεμπιπτόντως, όσα χρόνια παρακολουθώ το insomnia, όσα θέματα έχουν ανοιχθεί για σύγκριση μεταξύ λειτουργικών συστημάτων, ΟΛΑ αν τα αφήσεις για λίγες μέρες, καταλήγουν σε flame wars...

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ....

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 16 Μαρτίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ....

Εγώ θα διαφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ.

Ναι να κλειδώνει ένα thread που έχει ξεκινήσει flame war, όχι όμως να προκαταβάλουμε το αποτέλεσμα κλειδώνοντας το εκ των προτέρων.

Και φυσικά να ξεκαθαρίσουμε ότι διαφωνία δεν σημαίνει απαραίτητα και flame.

Επίσης το section λέγεται MACOS και συζητάμε θέματα που αφορούν το MACOS, ακόμη και αν αυτά είναι συγκρινόμενα με κάποιο άλλο λειτουργικό ή αναφέρουν μειονεκτήματα του λειτουργικού. Το section δεν λέγεται ούτε "MACOS_UBER ALLES" ούτε "I LOVE MACOS", ούτε "MACOS FAN CLUB" για να μας αποτρέπει από κάτι τέτοιο.

Ως ένας από τους πρώτους ταπεινούς moderators σε forums (στα σπάργανα ακόμη του internet στην χώρα μας) θα ήθελα να διαφωνήσω ανοιχτά με την επιλεκτική διαγραφή κάποιων μηνυμάτων, όταν αυτά μας βρίσκουν αντίθετους.

Τέλος το βρίσκω εξαιρετικά αγενές να απαντάει κάποιος σε μηνυμα δικό μου & ενός άλλου φίλου του forum, ενώ τα έχει διαγράψει . Πόσο μάλλον όταν αυτά έχουν φιλικό χαρακτήρα και δεν περιέχουν οτιδήποτε προσβλητικό ή υβριστικό. Δεν το έχω κάνει ποτέ και με βρίσκει ιδεολογικά αντίθετο.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ να συμφωνήσω και εγώ μαζί σου γιατί ο moderator ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ οποιοδήποτε διαφορετικό μήνυμα και κρατάει μόνο αυτά που συμφωνούν ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί του! Απαράδεκτος κατά την γνώμη μου (προς θεού όχι εσύ Thresher) και κρίμα για το Insomnia αν αποδέχεται τέτοιες πολιτικές. Λογοκρισία στο έπακρο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...