MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 E παληκαρια προσεχετε μην πτωχευσει ο ΟΠΑΠ (και οι υπολοιποι bookers) με τη δημοσιευση των τακτικων νικης σας στο στοιχημα. Btw γενικα οποτε ακουω συζητηση για στοιχημα, παντα αναρωτιεμαι πως εχει τοσα κερδη ο ΟΠΑΠ, αφου ολοι οσοι ακουω, και κερδιζουν συνεχως και ξερουν στρατηγικες και συστηματα και ειναι ψαγμενοι απο "ειδικα site" και εχουνε κονε με ανθρωπους απο μεσα και ειναι καλα ενημερωμενοι και διαφορα τετοια
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και φυσικα αναρωτιεται καποιος , αν ειναι τοσο επιτυχημενη η συνταγη γιατι δεν βαζει καποιος χοντρο χρημα (ακομα και με δανεικα ) αλλα το παει λαου λαου... .Εκτος αν εννουμε με το''κερδιζω'' οτι εχω μαμηθει να μελεταω βαθμολογιες αποδοσεις κλπ κλπ και μεσα στο χρονο εβγαλα.. 300 Ε (που μπορεις να τα βγαλεις με μια παιξια ) ενω περισυ εχασα αλλα δεν το λεω
tarantules Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Και φυσικα αναρωτιεται καποιος , αν ειναι τοσο επιτυχημενη η συνταγη γιατι δεν βαζει καποιος χοντρο χρημα (ακομα και με δανεικα ) αλλα το παει λαου λαου... .Εκτος αν εννουμε με το''κερδιζω'' οτι εχω μαμηθει να μελεταω βαθμολογιες αποδοσεις κλπ κλπ και μεσα στο χρονο εβγαλα.. 300 Ε (που μπορεις να τα βγαλεις με μια παιξια ) ενω περισυ εχασα αλλα δεν το λεω -edit-
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Στατιστικη φορμα και αφανεια ? :lol: Τελωσπαντων ασχετο με το στοιχημα αλλα... http://www.tovima.gr/relatedarticles/article/?aid=152819 αλλα αυτο , και αλλοι αυτοι που παιζουν στο ''γηπεδο'' του book..
tarantules Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Στατιστικη φορμα και αφανεια ? :lol: Ναι.Τι δεν κατάλαβες; Στατιστική στην επιλογή των αγώνων και των γεγονότων που σου εξασφαλίζουν πχ 60% νίκες και 40% ήττες κάθε χρονιά και διαχείρηση παικτικού κεφαλαίου ώστε να παίζεις το κατάληλλο κάθε φορά ποσό ώστε να μην φας φραγή από τις εταιρίες... Να υποθέσω είναι το γέλιο της άγνοιας; αλλα αυτο , και αλλοι αυτοι που παιζουν στο ''γηπεδο'' του book.. Όπως και να το κάνουμε την Μπαρτσελόνα και την κάθε Μπαρτελόνα την ξέρει πολύ καλύτερα ο book πριν από σένα για σένα... Αλλά είπαμε...Τα lemming ακολουθούν το υπόλοιπο "κοπάδι"...
bluesattack Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι.Τι δεν κατάλαβες; Στατιστική στην επιλογή των αγώνων και των γεγονότων που σου εξασφαλίζουν πχ 60% νίκες και 40% ήττες κάθε χρονιά και διαχείρηση παικτικού κεφαλαίου ώστε να παίζεις το κατάληλλο κάθε φορά ποσό ώστε να μην φας φραγή από τις εταιρίες... Να υποθέσω είναι το γέλιο της άγνοιας; Κατσε για να τα ξεμπερδεψουμε γιατι με λογια χτιζω και εγω παλατια Πχ θα μπορουσε ισως καποιος να κοιταξει τις διαφορετικες αποδοσεις καποιου αγωνα απο διαφορες εταιρειες , αμελητεα διαφορα , αλλα ισως να υπαρχει , κοιταζοντας δε και τυχον αλλαγη των αποδοσεων. Αλλα στατιστικη στην επιλογη των αγωνων που σου εξασφαλιζει 60-40 υπερ σου ? Ξερεις τι πλεονεκτημα ειναι αυτο ? ΤΕΡΑΣΤΙΟ , ΑΒΒΥΣΑΛΕΟ, ΧΑΩΔΕΣ Ας ακομα μια φορα και ας ειναι απο αγνοια
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μάλον τα έχεις λίγο μπερδεμένα μιας και αυτό που αναφέρεις λέγεται arbitrage και εγώ δεν ασχολούμαι με αυτό το άθλημα... Τώρα το να κάτσω να σου αναλύσω τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνω μέσω στατιστικής και επιλεκτικής απόδοσης σε κάθε γεγονός να πετυχαίνω 60% (περίπου) νίκες το χρόνο τη στιγμή που το πάλεβα σχεδόν δυο χρόνια για να το βρώ και να το προσαρμόσω στα μέτρα μου, δεν νομίζω οτι θα ήταν πρέπων από τη μεριά μου.Πόσο μάλλον σε κάποιον που χασκογελάει με το παραμικρό Είπαμε...Τα lemming πέφτουν όλα στο γκρεμό...Ακολουθήστε τα
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ε καλα μην το μοιραστεις τοτε .Καλα κερδη ευχομαι (τυχη δεν χρειαζεται προφανως )
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ε καλα μην το μοιραστεις τοτε .Καλα κερδη ευχομαι (τυχη δεν χρειαζεται προφανως ) Ευχαριστώ πολύ... Όσο για την τύχη , φυσικά και χρειάζεται ειδικά στους αδαείς.Είναι το μέτρο το οποίο δείχνει πόσο αργά ή γρήγορα θα φτάσουν τα λεφτά τους στους book...Είναι επίσης το καταφύγιο τους ώστε να έχουν κάποιον να βρίσουν όταν χάνουν.... Στην περίπτωσή μου η τύχη έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα επιτύχω το στόχο που βάζω κάθε χρονιά.Εαν είμαι τυχερός τον πετυχαίνω και μέσα σε 6 μήνες λιγότερο από το προβλεπόμενο.Συνήθως όμως είμαι από τους άτυχους και μου βγαίνει στο χρόνο (+-2 μήνες πάνω κάτω).
bluesattack Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Πόσο μάλλον σε κάποιον που χασκογελάει με το παραμικρό Η αμφισβητηση μεχρι και το να 'χασκογελαει' καποιος ειναι μεσα στο προγραμμα , ιδιως οταν ''παρουσιαζονται'' σιγουροι τροποι που δεν λενε ..τιποτα.Ειναι και αυτο ενα τιμημα της αφανειας..οφειλεις να το αποδεχθεις
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ το αποδέχομαι.Εσύ όμως μπορείς να αποδεχθείς οτι δεν υπάρχει μια στο εκατομμύριο να βρεθεί κάποιος (όχι μόνο εδώ μέσα αλλά παντού στον κόσμο) που όντως να δουλεύει το σύστημά του και να το μοιραστεί μαζί σου ή με κάποιον άλλο; Απλά μπορεί να σου επιβεβαιώσει οτι όντως υπάρχει τρόπος να κερδίζει κάποιος και τίποτα παραπάνω. Εσύ αν είχες βρει τον τρόπο και μάλιστα με κόπο θα το μοιραζόσουν μαζί μας;
greekparot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Εγώ δηλαδή που έκατσα μόνος μου και έβγαλα τα μάτια μου 2 χρόνια να φτοιάξω πρόγραμμα στατιστικό που σου δίνει εγγυημένο κέρδος στο τέλος κάθε χρονιάς ποιος ο λόγος να το βγάλω να το πουλήσω τη στιγμή που έχω πάρα πολύ ικανοποιητικά κέρδη; Για να τα κάνω ακόμα περισσότερα; Και πως θα διασφαλιζόμουν όταν κάποιος το αγόραζε από μένα και το διέρρεε στο νετ; Μάλον θα έπαιρνα τον πούλο... Άρα ποιος είναι ο ηλίθιος της υπόθεσης; Και γιατί να μην πουλησεις την υπηρεσία φίλε μου; Δεν είναι ανάγκη να δώσεις το μυστικό σου (προγραμμα / μέθοδος) για πώληση γιατι όπως είπες θα βγεις χαμένος. Αλλα αν δίνεις σωστές υπηρεσίες (επιλογές αγώνων) τότε θα έχεις σίγουρα ένα σεβαστό αριθμο συνδρομητών κ´ θα είσαι 2πλα κερδισμένος. Sent from my iPhone using Insomnia
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Και γιατί να μην πουλησεις την υπηρεσία φίλε μου; Δεν είναι ανάγκη να δώσεις το μυστικό σου (προγραμμα / μέθοδος) για πώληση γιατι όπως είπες θα βγεις χαμένος. Αλλα αν δίνεις σωστές υπηρεσίες (επιλογές αγώνων) τότε θα έχεις σίγουρα ένα σεβαστό αριθμο συνδρομητών κ´ θα είσαι 2πλα κερδισμένος. Sent from my iPhone using Insomnia -edit-
tarantules Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Άμα σου έλεγα , παίξε αυτές τις ομάδες με αυτές τις αποδόσεις και με αυτό το ποσό,μετά τις ίδιες ομάδες με άλλες αποδόσεις και άλλο ποσό κλπ,κλπ και σου έδινα τον τρόπο και το σκεπτικό με το οποίο βγαίνει κάθε συνδυασμός , τότε πολύ απλά θα με παρέκαμπτες και εσύ και ο οποιοσδήποτε γιατί πολύ απλά γνωρίζοντας το σκεπτικό , φτοιάχνεις ένα πρόγραμμα πχ σε Visual και στα κάνει όλα αυτοματοποιημένα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.