koulouri Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 ο μονος σιγουρος τροπος κερδους ειναι να μην παιξεις.. γλυτωνεις κανα 2€ την βδομαδα!! :Ρ περα απο την πλακα εχω παιξει 4 φορες ΣΚ και κερδισα μονο το πρωτο που εβαλα κατι για κορνερς κλπ.. παιζω 1,20€ το δελτιο για να μην με νοιαζει και πολυ αν θα χασω.. Ετσι κι αλλοως λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν & πρεπει να παιζει πολυ στησιμο στους Ελληνικους αγωνες! μουφα προταθλημα καλη Σαρακοστη παιδες! Sent from my iPhone using Insomnia
Teaser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπορει αλλα επειδη δεν εχω ασχοληθει γιατι ειναι απατη ? Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σου το εξηγήσω επιστημονικά, αλλά είναι! Κάτι πάω να πω στο ποστ ΝΟ 12 με ένα σενάριο παιξίματος αλλά δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτό που θέλω. Το κεντρικό νόημα αυτού που θέλω να πω είναι ότι οι πιθανότητες είναι κατά σου. Που σημαίνει ότι μπορεί να βγάζεις 2€ κάθε βδομάδα, με αυτά τα 2€ να έχεις μαζέψει ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά σε μεγάλους αριθμούς παιχνιδιών (πχ 100 προσπάθειες, 200 κτλ) θα βγεις χαμένος, θα χάσεις όλα όσα μάζεψες τόσο καιρό σπυρί σπυρί. Κοινώς θα έρθει κάποια στιγμή που θα παίξεις 10 πχ φορές συνεχόμενες και δεν θα πιάσεις ούτε τη μία, που σημαίνει ότι έχασες όσα κέρδισες, όσα έβαλες αρχικά για να παίξεις + τον χρόνο σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μια στρατηγικη που στεκει αλλα οχι χωρις κανενα ρισκο ειναι στη ρουλετα να πονταρεις ενα χρωμα συνεχεια και αν χανεις να διπλασιαζεις το ποσο.Οταν κερδισεις θα εχεις κερδισει οσα στο αρχικο πονταρισμα.Παντα ξεκιναμε με μικρο ποσο πχ 1 ευρω για αυξανεται πολυ γρηγορα 1,2,4,8,16,32,64 κλπ οποτε αν εχεις χασει 7 συνεχομενες φορες (στατιστικα δυσκολο αλλα οχι απιθανο) την εκατσες αν υπαρχει οριο πονταρισματος 100 ευρω.!!! Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να σου το εξηγήσω επιστημονικά, αλλά είναι!Κάτι πάω να πω στο ποστ ΝΟ 12 με ένα σενάριο παιξίματος αλλά δεν μπορώ να εκφράσω ακριβώς αυτό που θέλω.Το κεντρικό νόημα αυτού που θέλω να πω είναι ότι οι πιθανότητες είναι κατά σου. Που σημαίνει ότι μπορεί να βγάζεις 2€ κάθε βδομάδα, με αυτά τα 2€ να έχεις μαζέψει ένα αξιοσέβαστο ποσό, αλλά σε μεγάλους αριθμούς παιχνιδιών (πχ 100 προσπάθειες, 200 κτλ) θα βγεις χαμένος, θα χάσεις όλα όσα μάζεψες τόσο καιρό σπυρί σπυρί.Κοινώς θα έρθει κάποια στιγμή που θα παίξεις 10 πχ φορές συνεχόμενες και δεν θα πιάσεις ούτε τη μία, που σημαίνει ότι έχασες όσα κέρδισες, όσα έβαλες αρχικά για να παίξεις + τον χρόνο σου. Αυτο που λες ετσι ειναι αν υπαρχει , που συνηθως υπαρχει, οριο πονατρισματος.
Teaser Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Αυτο που λες ετσι ειναι αν υπαρχει , που συνηθως υπαρχει, οριο πονατρισματος. Και να μην υπάρχει όριο, πάλι θα χάσεις κάποια στιγμή θεωρητικά. Εκτός και αν έχεις τόσα χρήματα που σου επιτρέπουν να ποντάρεις επ'άπειρον...Και πάλι, και να τα έχεις, να τα ρισκάρεις γιατί; Για 2€ κέρδος ανά σειρά; Αν σου πω οτι διαθέτεις σε λογαριασμό 1 δις ευρώ, και ξεκινάς από 2€ ποντάρισμα, θα το έκανες;
opera Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 γνωρίζω άτομο που βγάζει χρήματα από το ανταλλακτήριο (betfair) μου εξήγησε το πως αλλά δεν έχω το μαθηματικό μυαλό για να τον μημηθώ πάντως δεν έχει να κάνει με πρόβλεψη αποτελέσματος περισσότερο είναι αγοραπωλησία αποδόσεων,μου θυμίζει λίγο το χρηματιστήριο.
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδιά μη το ψάχνετε.Δείτε απλά πως κανένας παίκτης δεν έχει τολμήσει ποτέ να δημοσιοποιήσει κάποιο αρχείο κινήσεων. Επίσης το χρηματιστήριο προσφέρει και άλλα εργαλεία εκτός από το money management που μπορείς να κάνεις και στο betting οπότε δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμα τα δύο.
tarantules Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Παιδιά μη το ψάχνετε.Δείτε απλά πως κανένας παίκτης δεν έχει τολμήσει ποτέ να δημοσιοποιήσει κάποιο αρχείο κινήσεων. Επίσης το χρηματιστήριο προσφέρει και άλλα εργαλεία εκτός από το money management που μπορείς να κάνεις και στο betting οπότε δεν είναι ακριβώς συγκρίσιμα τα δύο. Και ποιος σου είπε οτι κάποιος που έχει βρει τρόπο να κερδίζει στο στοίχημα θα ήθελε να δημοσιοποιήσει το αρχείο κερδών του; Μόνο ένας ηλίθιος θα το έκανε αυτό... btw μιας και το ανάφερες, μπορεί κάποιος πολύ εύκολα εαν έχει παρατηρητικότητα όσον αφορά τη στατιστική και τις αποδόσεις να βγάλει πολύ καλά χρήματα τη χρονιά.Χωρίς διαχείρηση χρημάτων όμως δεν θα πας και πολύ μακρυά...
FilipposMD Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Πάντως, το "έχω έναν φίλο που ακολούθησε την στρατηγική Α και έβγαλε κέρδος" δεν είναι το ίδιο με το "η στρατηγική Α είναι κερδοφόρος". Εδώ νομίζω ότι ψάχνουμε για στρατηγικές που να είναι βέβαιο ή σχεδόν βέβαιο ότι φέρνουν κέρδος. Αν μια στρατηγική είναι κερδοφόρος στο 20% των περιπτώσεων, σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί που κέρδισαν με αυτόν τον τρόπο. Και πάλι όμως, για έναν νέο παίκτη, 8 στις 10 φορές θα είναι αποτυχημένη αυτή η στρατηγική. Στρατηγική για εγγυημένα κέρδη, με τα κριτήρια που βάζω, δε νομίζω ότι υπάρχει στον τζόγο.
skiabox Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Και ποιος σου είπε οτι κάποιος που έχει βρει τρόπο να κερδίζει στο στοίχημα θα ήθελε να δημοσιοποιήσει το αρχείο κερδών του; Μόνο ένας ηλίθιος θα το έκανε αυτό... btw μιας και το ανάφερες, μπορεί κάποιος πολύ εύκολα εαν έχει παρατηρητικότητα όσον αφορά τη στατιστική και τις αποδόσεις να βγάλει πολύ καλά χρήματα τη χρονιά.Χωρίς διαχείρηση χρημάτων όμως δεν θα πας και πολύ μακρυά... Δε σου λέω να φανερώσει τον τρόπο αλλά να προσφέρει ένα subscription service οπού θα γινότανε άμεσα πάμπλουτος μόνο από τα subscriptions. Μόνο ένας ηλίθιος δε θα το έκανε αυτό (εάν υπήρχε στα αλήθεια βέβαια μεθοδολογία που να κερδίζει συνέχεια).
dark_banishing Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δε σου λέω να φανερώσει τον τρόπο αλλά να προσφέρει ένα subscription service οπού θα γινότανε άμεσα πάμπλουτος μόνο από τα subscriptions. Μόνο ένας ηλίθιος δε θα το έκανε αυτό (εάν υπήρχε στα αλήθεια βέβαια μεθοδολογία που να κερδίζει συνέχεια). Φυσικά δεν υπάρχει τρόπος να κερδίζεις συνέχεια αλλά και απλά κερδοφόρος να είσαι τα subscription services τα παρακολουθούν και οι εταιρίες.. Οπότε με το που βγάζει το "pick" ο επιτυχημένος παίκτης αμέσως αλλάζουν τις αποδόσεις. Αυτό γίνεται σε όλα τα κερδοφόρα services που παρακολουθώ. Άμα είσαι τυχερός μπορεί να βρεις μια εταιρεία που καθυστέρησε να αλλάξει τις αποδόσεις αλλά σπάνια.. Γενικά τα subscriptions δεν έχουν νόημα αν απλά ψάχνεις το κέρδος. Αν είναι αποτυχημένα τότε απλά χάνεις, και αν κερδίζουν τότε οι εταιρείες το καταλαβαίνουν και αλλάζουν τις αποδόσεις. Υπάρχει ένα πολύ μικρό παράθυρο "μέχρι να τον πάρει χαμπάρι η εταιρεία ότι είναι καλός" αλλά και πάλι αντί να ρισκάρεις στις ομάδες ρισκάρεις στον εκάστοτε "tipster"... Τα subscriptions έχουν νόημα για λίγο για να μάθεις μερικά πράγματα. Πως κάνουν διαχείριση κεφαλαίου, πως αποφασίζουν για το αν αξίζει μια απόδοση κλπ..
tarantules Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δε σου λέω να φανερώσει τον τρόπο αλλά να προσφέρει ένα subscription service οπού θα γινότανε άμεσα πάμπλουτος μόνο από τα subscriptions. Μόνο ένας ηλίθιος δε θα το έκανε αυτό (εάν υπήρχε στα αλήθεια βέβαια μεθοδολογία που να κερδίζει συνέχεια). Εγώ δηλαδή που έκατσα μόνος μου και έβγαλα τα μάτια μου 2 χρόνια να φτοιάξω πρόγραμμα στατιστικό που σου δίνει εγγυημένο κέρδος στο τέλος κάθε χρονιάς ποιος ο λόγος να το βγάλω να το πουλήσω τη στιγμή που έχω πάρα πολύ ικανοποιητικά κέρδη; Για να τα κάνω ακόμα περισσότερα; Και πως θα διασφαλιζόμουν όταν κάποιος το αγόραζε από μένα και το διέρρεε στο νετ; Μάλον θα έπαιρνα τον πούλο... Άρα ποιος είναι ο ηλίθιος της υπόθεσης;
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Εγώ δε πιστεύω κανέναν.Ακόμα και αυτοί που κερδίζουν προσωρινά μπορεί να κάνουν ένα curve fitting με στατιστική ανάλυση και ενώ κερδίζουν από τύχη να νομίζουν ότι κερδίζουν από ικανότητες. Αυτό είναι και το τελευταίο post στο thread γιατί έχουμε και δουλειές. Αν κάποιος συνεχίσει κάποιο flame εναντίον μου θα φάει ignore κατευθείαν όπως έχω κάνει και με μερικούς άλλους επαγγελματίες flamers. Ευχαριστώ.
tarantules Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πίστευε ότι νομίζεις. Πάντως πρέπει να είμαι πολύ τυχερός για να κερδίζω 3 χρόνια συνεχόμενα... Μήπως να άρχιζα να παίζω και κανένα joker;
stekont Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γνωρίζω άτομο που βγάζει χρήματα από το ανταλλακτήριο (betfair) μου εξήγησε το πως αλλά δεν έχω το μαθηματικό μυαλό για να τον μημηθώ πάντως δεν έχει να κάνει με πρόβλεψη αποτελέσματος περισσότερο είναι αγοραπωλησία αποδόσεων,μου θυμίζει λίγο το χρηματιστήριο. δεν χρειάζεται μαθηματικό μυαλό... όλα αυτοματοποιημένα είναι... απλά θέλει να έχεις εμπειρία..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.