Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ο ηχος οταν παιζω HD ταινιες ειναι πολυ χαμηλος, ας πουμε πρεπει να τον ανεβασω στο τερμα για να ακουστει κανονικα... χρησιμοποιω VLC και win7. κατεβασα και το ac3 και το k-lite αλλα τιποτα... ευχαριστω...
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 βγάλε λίγο ένα screenshot τις ρυθμίσεις ήχου στο vlc και ανέβασε το μου να δω λίγο.. επίσης,τι κάρτα ήχου έχεις; έχεις ενημερωμένους drivers;
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το κουτί μέσα το έχεις ανοίξει ποτέ,η είσαι με την OnBoard Κάρτα ήχου; αν μπορείς πες μου και τί ηχεία έχεις.. 5.1 ή 2.1 πχ.. εκεί που λέει ενότητα εξόδου κάντο: DirectX Audio Output τικάρεις το κάτω κουτάκι.. Dolby Surround: ON
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 δοκίμασες τις ρυθμίσεις που σου πρότεινα; ελπίζω,να έχεις δοκιμάσει να ανεβάσεις την ένταση απο το κύριο μενού έτσι; επίσης, τι HD ταινία είναι; 5.1 γράφει;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ευχαριστω για τιν βοηθεια. δοκιμασα τις ρυθμισεις και παλι το ιδιο. νομιζω ολες οι HD 5.1 ειναι...
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μερικές είναι ψευτο5.1 για αυτό σε ρώτησα μήπως αυτό φταίει που έχεις χαμηλή ποιότητα-ένταση ήχου
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το προβλημα το εχω σε ολες (170 ταινιες περιπου) πρεπει να βαλω τερμα τα ηχεια μου για να ακουστει κανονικα...
maparios Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 οφτοπικ,αλλα ποσα terabyte είναι; xD δοκίμασες να ανεβάσεις την ένταση στον βι-ελ-σι στο 200% έτσι;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 περιπου 1ΤΒ... μα και στο 200% να το βαλω ειναι φυσιολογικο στις dvdrip να ακουγετε κανονικα και στις hd χαμηλα??
mrpink Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ αλλά μόνο στα BRrip που είναι σε mp4. Στα mkv ή στα DVDrip/screener/R5 που παίζω κατά καιρούς δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έχω mpc-hc και κανένα codec στο σύστημα
micos000 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Οι hd ταινίες έχουν ή AC3 ή DTS ήχο. Ο 1ος έχει νορμάλ ένταση ενώ ο DTS είναι συνήθως κατεβασμένος, αλλά σε σχέση με τον mp3 ήχο των avi η ένταση είναι και στα δύο αρκετά χαμηλότερη. Αφού έβαλες το km, φόρτωσε εκεί μια ταινία hd κάνε δεξί κλικ->Options->Preferences και κάνε την παρακάτω ρύθμιση: Αν δεις στο screenshot το έχω στα 30. Αν είναι ακόμα χαμηλά δώσε κι άλλο, αν παραμορφώνει χαμήλωσε το.
mrpink Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Στον mpc-hc δε βλέπω να χει κάτι, έτσι? Οι κόπιες που λέω micos έχουν ήχο AAC. Είναι αυτά τα mp4 μέχρι 2,5 GB το πολύ
micos000 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Στον mpc-hc δε βλέπω να χει κάτι, έτσι? Οι κόπιες που λέω micos έχουν ήχο AAC. Είναι αυτά τα mp4 μέχρι 2,5 GB το πολύ Τα BRRip λες. Αυτά τα προτιμώ κι εγώ. Στο mpc έχει μια επιλογή Regain Volume στο View->Options->Internal filters->Audio Swicher που κάνει κάτι παρόμοιο. Το τσεκάρεις και με το boost αυξάνεις την προενίσχυση ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.