Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εχω προβλημα εδω και αρκετο καιρο με το Audio CD στο A140 που εχω. Αργει αρκετα να διαβασει τα περισσοτερα CD, μπορει ακομα και μετα απο 30 λεπτα! Επισης πολλες φορες ενω παιζει το CD, πηγαινει στο Ραδιο. Μαλλον θελει αλλαγη; Μπορω να βαλω MP3 ή οχι; Δε πρεπει να ειναι κουμπωτο οπως ειναι συνηθως στα αμαξια. Εστω να βαλω καποιο αλλο audio cd ή ακομα και το ιδιο, εκτος αν και το προβλημα δε οφειλεται σε αυτο. Τελος, ειχα γραψει εχθες ενα cd audio και οχι data cd και μου εβγαλε error. Γιατι;
Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δε εχω κανενα αυθεντικο. Αλλα το τελευταιο καιρο εχει αυτο το προβλημα, εδω και 1 χρονο. Παλαιοτερα μια χαρα τα επαιζε ολα.
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 mp3 επαιζε η οχι; αν οχι...δεν θα τα παιξει ξαφνικα. κατα τα αλλα...δειχνει να ειναι προβλημα με το laser, δοκιμασε να το καθαρισεις (ειτε καποιο καθαριστικο cd, ειτε αν πιανουν τα χερια σου να το βγαλεις, να το ανοιξεις και με μια μπατονετα και λιγο οινοπνευμα να καθαρισεις την κεφαλη). αν το καθαρισεις και παλι δεν παιζει..πας για αλλαγη.
Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Θα δοκιμασω με καθαριστικο cd. Μα δε εγραψα σε mp3. Απλα σε audio cd, δλδ cd που ειναι αποκλειστικα για μουσικη. ( TDK κτλ ) Τα συνηθισμενα cd που αγοραζουμε και ειναι και φθηνοτερα ειναι τα data cd.
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εγω σε data cd παντως γραφω (verbatim συνηθως αλλα και αλλα) και δεν εχω ποτε προβλημα. δοκιμασε με το καθαριστικο cd (αν και καλυτερα θα ηταν με το οινοπνευμα κτλ)...αλλα απο το τιποτα καλο ειναι κι αυτο και βλεπεις πως θα παει. λογικα μπορεις να βαλεις οτιδηποτε θελησεις αν δεν σου δουλεψει. το πολυ πολυ, αναλογα με το αν βγαινοντας το εργοστασιακο μενει καποιο κενο στο ταμπλω, να χρειαστεις καποιο διακοσμητικο φιλετακι που ειτε θα το βρεις σε καταστημα, ειτε θα στο βαλουν εκει που ισως πας το αμαξι για να βαλουν νεο στερεο, ειτε θα μπορεις να παραγγειλεις απο κανα ebay η αλλο ιντερνετομαγαζο.
Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Νομιζω οτι δε γινεται οτιδηποτε σε Mercedes. Μονο το μαμισιο πρεπει να παιρνει.
Alxnks Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 απαπα...μην το ξαναπεις αυτο οτι θελεις θα βαλεις ..και απο οτι ειδα και σε photos, μια χαρα ειναι το ταμπλω οταν βγει το εργοστασιακο, δεν αφηνει κενα. αυτο ας πουμε δεν μου μοιαζει πολυ με εργοστασιακο: http://i1.photos.scar.gr/1293/1293169_4_b.jpg ουτε αυτο: http://i3.photos.scar.gr/1258/1258947_d_b.jpg
Luxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δε το ηξερα αυτο! Δλδ ειναι κουμπωτο και το μαμισιο που εχω; Ειναι ευκολο να το βγαλω και να βαλω το καινουριο ή θελει διαδικασια;
Alxnks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Όλα κουμπωτα είναι...το θέμα είναι αν έχεις η αν μπορείς να βρεις τα κατάλληλα κλειδιά η έστω τι πατέντα να κανείς για να ξεκουμπωσει και να το τραβηξεις έξω. Τι μοντέλο είναι η 140 σου; έχει τίποτα κουμπιά στο τιμόνι η οθόνη στο ταμπλώ που να συνδέονται με το στέρεο; αν ναι..θα χρειαστεί να παρεμβληθεί ανταπτορας για να ξαναδουλευουν αυτα, αν όχι...χαλαρά! Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Luxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Οχι, δεν εχει τιποτα απο αυτα! Μπορω να το παω σε καποιο μαστορα να μου βαλει καποιο mp3 player; Θα μου κοστιζει ακριβα; Αν του το παω εγω ενα που θα αγορασω;
Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 στο mediamarkt ειχε μια προσφορα που με καθε Mp3 σου κανανε δωρο την εγκατασταση δεν ειναι δυσκολο παντως κατσαβιδι θελει και ολα τα αλλα ειναι σα να συνδεεις τα πισω καλωδια στο πισι
Luxx Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Αυτο λετε να ειναι μια καλη προσωρινη λυση; Θελω επειγοντως mp3 στις διακοπες! http://power21.gr/product.php?productid=61&cat=27&page=1
elvisjedi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 δεν θα στο προτεινα , ειχα παλιοτερα στο αυτοκινητο μου για να παιζω mp3 αλλα δεν ειχε καλη αποδοση, ακουγοταν σαν μην επαιζε καλα ο σταθμος γιατι εχουν πολυ περιορισμενη εμβελεια, του ειχα κανει μια πατεντα με μεγαλυτερη κεραια αλλα και παλι δεν αξιζε. με 50ε τωρα παιρνεις mp3 με usb, sd κτλ και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. οσο για την συνδεση δεν ειναι κατι δυσκολο ψαξε λιγο στο νετ για το μοντελο σου και σιγουρα θα βρεις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.