paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Εγώ το ίδιο το απλό το πληκτρολόγιο θέλω...όχι τπτ άλλο.Αυτό που έχει ήδη πάνω πόσο να κοστίζει? Να αγοράσω άλλο πληκτρολόγιο είναι καλή ιδέα...Μιας και πριν μου πείτε να το αφήσω κλειστό το εκλεισα το άφησα 1-2 λεπτα στο καλοριφέρ και το ξανάνοιξα....Δεν είδα να κάνει κανά πρόβλημα με το bootαρισμα απλά δεν μπορούσα να γράψω κωδικό για να μπώ... Είπες να μην σκονίζεται.να το καλύψω με μια μπολύζα και να το αφήσω πόσο μέχρι αύριο(βράδυ) λες να είναι οκ?
filip123go Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Υπολόγιζε γύρω στα 70 ευρώ (10 πάνω, 10 κάτω για να είσαι σίγουρος) όχι μέχρι αύριο βράδυ. Σου είπα 4-5 μέρες ΚΑΙ όχι πάνω στο καλοριφέρ...! Σκέπασε το με ένα λεπτό πανί η με μια πετσέτα...!
paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Ωραία το τύλιξα με μια πετσέτα.Δεν θα σκονιστεί με τπτ. Τώρα την τρίτη θα το ξανβγάλω απο εκεί...Και μου φάινεται θα πάω να αγοράσω ένα πληκτρολόγιο καλού κακού. Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τι 70 ευρώ και κουφά μας λες! το πληκτρολόγιο ζήτημα να κάνει 25-30 ευρώ αλλά στην στάση /\ 95% θα φτιάξει. Στείλε μου το μοντέλο ή ψάξε κατευθείαν στο ebay αμιλο χχχ keyboad
ra62 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 έχω κι εγώ ένα παλιό fujitsu. λογικά έχεις κλασσικό πληκτρολόγιο κ όχι chicklets (όπως τα mac). άναψε ένα καλό φως πάνω απο το πληκτρολόγιο και στο παρατήρησε τα πάνω όρια του πληκτρολογίου με τ σώμα του λάπτοπ. εκεί πιθανόν να δεις 2-3 γατζάκια που κρατάνε το πληκτρολόγιο στη θέση του. βάλε ένα μικρό κατσαβίδι να ανασηκώνει το πληκτρολόγιο και ακόμα ένα για να σπρώξεις με τη σειρά αυτά τα γατζάκια. όταν βγει το πληκτρολόγιο μένει η καλωδιοταινία που το συνδέει ουσιαστικά στον υπολογιστή. δεν νομιζω οτι είναι απαραίτητο να το αποσυνδέσεις προκειμένου να το καθαρίσεις από κατω. σεκάθε περίπτωση νομίζω οτι θα βοηθήσει το να το βγάλεις από το σώμα του λαπτοπ κ να το αφήσεις να στεγνώσει ξεχωριστά
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 το καλύτερο είναι να μας πει ο φίλος αν νοιώθει ότι μπορεί να το κάνει και να μας βγάλει μια φωτό από την εμπρός όψη του υπολογιστή για να τον καθοδηγήσουμε. Σε αυτές τις φωτογραφίες, το "θύμα" αφού έριξε τσίπουρο, πήρε μετά το πιστολάκι να το στεγνώσει και έλιωσε τα πλήκτρα!!!
filip123go Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 τι 70 ευρώ και κουφά μας λες! το πληκτρολόγιο ζήτημα να κάνει 25-30 ευρώ αλλά στην στάση /\ 95% θα φτιάξει. Στείλε μου το μοντέλο ή ψάξε κατευθείαν στο ebay αμιλο χχχ keyboad Για πάνε μια βόλτα στα multirama να ρωτήσεις και θα δεις πόσο θα σου πούνε...!!! Σε αυτές τις φωτογραφίες, το "θύμα" αφού έριξε τσίπουρο, πήρε μετά το πιστολάκι να το στεγνώσει και έλιωσε τα πλήκτρα!!! Γι αυτό είπα από την αρχή, όχι πιστολάκι..! Και εκτός από αυτό, το πιστολάκι, ναι μεν στεγνώνει τα πάνω-πάνω αλλά ότι μένουν, τα σπρώχνει πιο μέσα...!
paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πιστεύω οτι μπορώ να το κάνω και γενικά είμαι αρκετά προσεκτικός με αυτά(άσχετα με αυτό που έγινε...) Θα βγάλω αμα είναι μερικές φωτογραφίες απο το μπρόστα και απο το πίσω και θα τις ανεβασω εδώ αλλα θα το κάνω μετα τις 4 γτ αυτή την στιγμή δεν μπορώ... Τον σκληρο τον έχω βγάλει.Εκεινη η βιδα που λες δεν νομιζω να ειναι για το dvd-rw γτ το αυτο ειναι στα δεξια της φωτογραφίας και χαμηλα. Το μοντέλο ειναι Fujitsu Siemens Αmilo Xi2426. Το έχω βάλει σε Λ με μια πετσέτα γύρω γύρω και το έχω αφησει εκει εδώ και κανά 2ωρο.Αλλα ομώς μέσα στην πετσέτα η υγρασια δεν θα μεέινει εκεί μέσα και συνεπώς δεν θα φύγει.... Ευχαριστώ όλους σας.
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Η πετσέτα έχει νόημα αν το αφήσεις έξω στον αέρα και ήλιο. Αν το έχεις μέσα στο σπίτι κάπου δεν χρειάζεται πετσέτα παρά μόνο για να μαζέψει τα νερά (αν έχει τόσα πολλά)
paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Οχι ρε σεις σιγα μια γουλια νερό έπεσε...Θα το αφήσω χωρίς την πετσέτα. Ορίστε και φωτογραφίες Για πείτε πως το ανοίγουμε απο πάνω...Γτ εγω δεν βλέπω κατι να βγάλω το περίβλημα...
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δες το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=P2GlTaNvG7g
paranoid_gr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μετα την εγχείρηση που μπορώ να πώ ότι πέτυχε καταλήξαμε στην "καρδιά" του ασθενή... Πίσω όψη Μπροστά όψη Και το πληκτρολόγιο.... Τώρα τι κάνουμε??
lefta_yparxoun Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πρώτα πρώτα, δώσε μου το τηλέφωνο για να σε στείλω σε κανα δυό δουλειές στην Αθήνα για κάτι μικροεπισκευές!!! χε χε Δεύτερο και σημαντικό, αφού το σκουπίσεις καλά με χαρτί κουζίνας, θα το αφήσεις απλά ανοιχτό να στεγνώσει δύο μέρες. Ελπίζω να μπορέσεις να ξανασυνδέσεις το πληκτρολόγιο. (στην πίσω όψη του πληκτρολογίου έχει έναν αριθμό, στη δική μου φωτογραφία λεει model:K020329B1 το K020329B1 βάλτο στο ebay.com και στο ebay.co.uk και ψάξε να δεις αν υπάρχει και πόσο κάνει, δεν θα αγοράσεις αν δεν σιγουρευτούμε ότι έχει πρόβλημα, απλά για να ξέρεις την τιμή. Μετά από δύο μέρες, τα συνδέεις όλα και δοκιμάζεις, αν δεν λειτουργεί καλά το πληκτρολόγιο, παραγγέλνεις από ebay. Εγώ πιστεύω πως θα λειτουργεί. Α! Να μην το ξεχάσω... Μην βάλεις ηλεκτρική σκούπα επάνω, και αν το κάνεις προσοχή να μην γυρίζει το ανεμιστηράκι, γιατί βγάζει ρεύμα και μπορεί να κάψεις τη μητρική!!!
paranoid_gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Mικροεισκευές??Να κάνω ή να μου κάνουν??Άμα είναι το 2ο μπας και βγάλουμε και το πληκτρλόγιο Τα έχω όλα ανοικτά απο χθές το μεσημέρι και το έχω σε Λ για να στεγνώσει.Λέω απόψε το βράδυ να το στήσω και να το ανοίξω.Λετε να το αφήσω και άλλο?? Θα το κοιτάξω..Αν και ήδη έιχα κάνει ενα search στο ebay με το μοντέλο αλλά δεν βρήκα τπτ. Και μένα το πληκτρολόγιο μου φάνηκε οτι δύσκολα θα μπαίνει...και είναι και μικρή η ταινία και δεν μπαίνει και εύκολα. Σκούπα στο πίσω μέρος δεν έβαλα και δεν σκόπευα να βάλω ούτως ή άλλως.Πρέπει να βάλω λες...
lefta_yparxoun Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Βγάλε μια κοντινή το μέρος που συνδέεται η καλωδιοταινία από το πληκτρολόγιο για να σου δώσω οδηγίες. Με το μοντέλο έκανα κι εγώ και δεν βρήκα, αν δεν βρίσκεις και με τα στοιχεία από το πληκτρολόγιο, βάλε τα εδώ να ψάξω κι εγώ! ΟΧΙ να μην βάλεις σκούπα, φαίνεται πεντακάθαρο. Αλλά να μας πεις νέα σε κάθε βήμα που κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.