Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το πληκτρολόγιο laptop

paranoid_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια!!!!Καταλάθως πριν απο λίγο έριξα νερό στο πληκτρολόγιο του laptop μου(1 Fujitsu).

Δεν παρατηρώ να έχει κανα πρόβλημα με τις λειτουργίες του.Ολα τα μέσα και η οθόνη δουλεύουν κανονικά!!Μόνο το πληκτρολόγιο κάνει κάτι τρελά και τα κουμπιά του έχουν μπερδευτεί.Αλλο πατάω και άλλο κάνει.Πχ αμα πατήσω το delete μου ανάβει τα caps και το Flock,To caps πατάει το 6 και το tap και το ` μου βγάζει `6 και λοιπα παρόμοια με τα γράματα.

Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?Μπορώ να κάτι εγώ η πρέπει να το πάω οπωσδήποτε σε τεχνικό??

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κλείνεις το λαπ τοπ τώρα, το ανοίγεις από κάτω, βγάζεις ότι μπορείς, το σκουπίζεις καλά και το αφήνεις κλειστό σε σχήμα "Λ" για 4-5 μέρες..!

ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις πιστολάκι για να το στεγνώσεις..!

Δημοσ.

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι..!

Αλλά δεν μπορείς να κάνεις κ τίποτα άλλο για την ώρα...!

Κάνε αυτό, και αν δεν πετύχει, τότε μπορείς να ανοίξεις το καπάκι από πάνω και να καθαρίσεις το πληκτρολόγιο..

Δημοσ.

Έχω ρτην εντύπωση οτι το πληκτρολόγιο έχει κάλυμα για να προστατέει την μητρική απο κάτι τέτοιο...Άρα το πληκτρολόγιο θα πρεπει να καθαριστεί καλά.

Δημοσ.

Έχω ρτην εντύπωση οτι το πληκτρολόγιο έχει κάλυμα για να προστατέει την μητρική απο κάτι τέτοιο...Άρα το πληκτρολόγιο θα πρεπει να καθαριστεί καλά.

Δεν ισχύει σε όλα τα lap-top αυτό...!

Δημοσ.

Δεν έχει ειδικά κομμάτια από κάτω που βγαίνουν ξεχωριστά για να βγάλεις σκληρούς, ραμ, κλπ..?

Αν όχι, βγάλε ολόκληρο το καπάκι (προσεκτικά)και μετά αφαίρεσε ότι μπορείς..

Δημοσ.

Δες και πες μου νομιζω οτι το ασημι στην μέση ειναι ο σκληρός

εδιτ:η φωτογραφια

DSC00571.jpg

Δεν είναι τοσο ευκολο να το βγάλω....μετά το σημείο της μπαταρία μπυ φαίνεται οτι δεν βγαίνει.Να βάλω λίγη δύναμη παραπάνω??

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να κάνεις ολόκληρη εγχείρηση... :wacko:

Άστο, καλύτερα μην το πειράξεις..!

Βαλ'το στην στάση που σου είπα για μερικές μέρες...

Πιστεύω (αν είσαι και λίγο τυχερός) να φτιάξει μόνο του, μόλις εξατμιστεί το νερό...

Δημοσ.

Να ξαναβάλω μέσα αυτά που έβγαλα η να το αφήσω έτσι σε Λ...

Και αμα δεν φτιάξει μετα δεν θα είναι αργά να το πάω σε τεχνικό.Μήπως να το πάρω τώρα να το πάω?

Δημοσ.

Να ξαναβάλω μέσα αυτά που έβγαλα η να το αφήσω έτσι σε Λ...

Και αμα δεν φτιάξει μετα δεν θα είναι αργά να το πάω σε τεχνικό.Μήπως να το πάρω τώρα να το πάω?

Άστο σε Λ έχοντας βγαλμένα, αυτά που έβγαλες (προσοχή να μην σκονίζονται ούτε τα κομμάτια, ούτε το pc)...

Δεν νομίζω να κάτσει ο τεχνικός να ασχοληθεί (εκτός αν είναι κανένας γνωστός σου), θα σου πει κατευθείαν ότι θέλει αλλαγή το πληκτρολόγιο, η, στην καλύτερη περίπτωση να κάνει αυτό που σου είπα να κάνεις...!

Βέβαια, δικό σου είναι το λαπ-τοπ, στο φιναλε, εσύ αποφασίζεις.... :rolleyes:

Δημοσ.

για αλλα΄γη το πληκτρολόγιο τι κόστος είναι??

Αρκετά τσουχτερό... :eek: :eek: :eek:

Ξεκινάει από 70-80 ευρώ και ανεβαίνει (ειδικά αν θέλεις κανένα φωτιζόμενο η τίποτα τέτοιο, μπορεί να φτάσει και τα 200 ευρώ).

Εναλακτικά μπορείς να αγοράσεις ένα πληκτρολόγιο σιλικόνης και να ξεμπερδεύεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...