varemarious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Καλημέρα με έχει πονοκεφαλιάσει από χτες το συγκεκριμένο θέμα.. Όταν θέλω να κάνω εκτύπωση μιας εικόνας που μου έχει έρθει μέσω mail μου ανοίγει τον οδηγό εκτύπωσης των windows και μου φορτώνει ένα κάρο εικόνες μαζί με αυτή που θέλω να εκτυπώσω.. πήγα στα temp του internet explorer άνοιξα το φάκελο και έσβησα ότι εικόνα βρήκα εκεί από 810 μου έγιναν 550.. στη συνέχεια πήγα εκκαθάριση δίσκου και έσβησα τα προσωρινά αρχεία και πήγαν 524.. έχω κάνει στο pc αναζητήσεις με *.jpg *.jpeg *.gif *.png μου εμφανίζει αυτές που έχω στο pc αλλά όχι αυτές που βγαίνουν στον οδηγό εκτύπωσης. έχω ψάξει μέσα σε local settings ότι temp υπάρχει.. μέσα στα windows το ίδιο .. δεν μπορώ να καταλάβω που στο κέρατο είναι καταχωρημένες ... και επειδή το pc είναι του boss και δε θέλει να του σβήσω τα cookies, ιστορικό λέω μήπως τελικά κρύβεται εκεί το πράγμα .. αλλά δεν το νομίζω.. Παρακαλώ παιδιά όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί δεν μπορώ τη μουρμούρα του..
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πρώτον κατέβασε το Everything να βρεις την υγεία σου, και ξανά ψάξε για αυτά που έψαξες,και ψάξε και για .bmp Το καλλίτερο βέβαια είναι να κατεβάζεις την φωτογραφία στον Η/Υ,να την ανοίγεις με το IrfanView και να την εκτυπώνεις χωρίς να σου βγαίνουν οι υπόλοιπες.
varemarious Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πρώτον κατέβασε το Everything να βρεις την υγεία σου, και ξανά ψάξε για αυτά που έψαξες,και ψάξε και για .bmp Το καλλίτερο βέβαια είναι να κατεβάζεις την φωτογραφία στον Η/Υ,να την ανοίγεις με το IrfanView και να την εκτυπώνεις χωρίς να σου βγαίνουν οι υπόλοιπες. ναι συμφωνώ μαζί σου αλλά δεν την κάνω εγώ τη διαδικασία και ότι και να πω στο βρόντο θα πάει .. αφού έτσι το χρησιμοποιεί τέλος έτσι έχει μάθει. δε πρόκειται να αλλάξει.. θα ψάξω και για bmp πολύ σωστά όπως είπες.. θα δοκιμάσω και το προγραμματάκι ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Φίλε το προγραμματάκι σου με έσωσε .. τις βρήκα τις καριόλες τις εικόνες.. ήταν μέσα στον ίδιο φάκελο που τα windows μου έδειχναν ότι είναι άδειος... άβυσσος το λογισμικό των Windows !!!! έμειναν 3 εικόνες που δε μπόρεσα τελικά να τις βρω αλλά πιστεύω είναι οκ.. ευχαριστώ και πάλι..
TheELF Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 άβυσσος το λογισμικό των Windows !!!! Όχι άβυσσος,αλλά εντελώς άχρηστα κάποια από αυτά,και ιδίως αυτή η αναζήτηση είναι για πολύ κλάμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.