Προς το περιεχόμενο

εισητηρια αστικων αισχος

astak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιοι ομως μονο γλεντανε και καποιοι μονο πληρωνουν...

αυτοι οι 2 ρολοι πρεπει να αλλαξουν μεταξυ τους...

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χααααχαχα! Πολύ καλό Ντινάρα! Κάτσε να σου πω και γω δυο τρία καινούρια που έμαθα: ήταν λοιπόν ο Τοτός...

Οι ρόλοι φίλε για να αλλάξουν, πρέπει να χυθεί αίμα.

Δημοσ.

χααααχαχα! Πολύ καλό Ντινάρα! Κάτσε να σου πω και γω δυο τρία καινούρια που έμαθα: ήταν λοιπόν ο Τοτός...

Οι ρόλοι φίλε για να αλλάξουν, πρέπει να χυθεί αίμα.

Δε χρειάζεται κι ο Gandhi κατάφερε πολλά με την παθητική αντίσταση.

http://www.youtube.com/watch?v=QfvLcozLwtE

Δημοσ.

Εμένα με ξαφνιάζει το γεγονός που όσες φορές αναφέρονται σε παράνομη κατακράτηση ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δε κάνει μήνυση. Ή είναι μαλάκες ή μας περνάνε για μλκς οι Επιβάτες Θεσσαλονίκης. Σε κράτησε παράνομα; Κάντου τη μήνυση να τελείωνουμε να δούμε κ που θα καταλήξει. Γνώμη μου; Ράδιο αρβύλα είναι.

Δημοσ.

"οι ελεγκτές οδηγήθηκαν στο τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας για να εξακριβωθεί αν ευσταθεί η κατηγορία της παράνομης κατακράτησης, που διώκεται αυτεπαγγέλτως, χωρίς να χρειάζεται δηλαδή να υποβληθεί μήνυση.

Το συμβάν καταγράφηκε και οι ελεγκτές αφέθησαν ελεύθεροι".

Προφανέστατα είναι αρβύλα. Επίσης, οι ελεγκτές οδηγούνται στο τμήμα για να γίνει η εξακρίβωση στοιχείων του παραβάτη που αρνείται να δώσει ταυτότητα. Πάντα. Κανένας δεν οδηγήθηκε ούτε φυσικά κρατήθηκε γιατί κράτησε επιβάτη αιχμάλωτο.

Δημοσ.

Πριν απο καιρο δεν θυμαμαι ποσο γιατι ηταν οταν σταματησα να μενω και να ειμαι φοιτητης στην Σαλονικη ειχαν αλλαξει τις τιμες προς τα πανω κει απο τετραπλη ακυρωση μεσα σε 70' εγινε μονη ( + την αυξηση που προειπα!! )

ο κοσμος αντεδρασε και κερδισαν την τετραπλη ακυρωση..

οποτε καπου οδηγουν αυτα τα κινηματα..

Τωρα δε ξερω τι επικρατει..

Επισης:

Γιατι μεσω κρισης ανεβαινουν οι τιμες διοδιων;

Ξαφνικα χρειαζονται extra εσοδα;

Αφου οταν πηραν δανειο ( οι ιδιωτικες εταιριες ) εγινε καποιος υπολογισμος στα χρονια αποπληρωμης..Δε φανταζομαι να πηγαν σε μεντιουμ να συμβουλευτουν τις τιμες..

Φτιαξανε τον παραδρομο που οριζει η συμβαση;

Οσοι ταξιδευουν Θεσσαλονικη - Αθηνα σιγουρα εχουν δει καποια κομματια που ειναι και τα πιο ακριβα διοδια πως ο δρομος ειναι απο μια λωριδα χωρις διαζωμα..

( πολλα χρονια ετσι )

Εγω αντε να χτυπαω πλεον 10 εισητηρια τον χρονο σε Αθηνα&Θεσσαλονικη

( και αυτα μισα λογω αναπηριας )

οποτε και 10€ να τα πανω στα παλια μου τα παπουτσια..

διοδια δε πληρωνω λογω αναπηριας οποτε και 200€ να τα πανε στα παλια μου τα παπουτσια..

αλλα αντι να πω δε με νοιαζει εμενα δε με αγγιζει αυτο επαναστατω, παρολο που εχω καρτα για τα διοδια απο τσαμπουκα στον παραλογισμο τους σηκωνω την μπαρα, δινω το εισητηριο μου οταν βγαινω απο τα ΜΜΜ κλπ κλπ

και προσπαθω να ενημερωσω τον κοσμο..

Τοσα χρονια στην Θεσσαλονικη εβλεπα ελαχιστους

( μετρημενους στα δακτυλα του ενος χεριου ) να μην πληρωνουν εισητηριο

και σαν αποτελεσμα

beastgr βελτιωθηκαν παρα πολυ οι συγκοινωνιες..Φερανε μετα απο 20 χρονια ΜΕΡΙΚΑ καινουρια λεωφορεια τα οποια ηταν τα παλια της Αθηνας και καποια που ειχαν παρει απο για τους Ολυμπιακους..

Εσυ λες πως αν πληρωνουμε ολοι θα γινει μειωση...

ΔΕΗ πληρωνουμε ολοι γιατι δε γινεται μειωση..

θα αυξηθουν οι φοροι λες αν δε πληρωνουμε..

Τωρα με τον καλλικρατη το ξερεις οτι πολλοι δημοσιοι υπαλληλοι θα γινουν δημοτικοι;

οι οποιοι θα πληρωνονται απο τα δημοτικα τελη..

οποτε φορο στο κρατος γιατι πληρωνεις πες μου...;;

Δρομοι: πουλημενοι,

σχολεια θα πληρωνονται απο τον Δημο: αρα απο Δημοτικα τελη,

υγεια: προσωπικα 3 μηνες αναμονη για να κανω μαγνητικη

( μπορει να μην τη βγαλω μεχρι τοτε οποτε πιο καλα για το ΙΚΑ )

φακελακια συνολικα 10 χρονια πανω απο 30.000 γιατι αλλιως θα ημουν σε καροτσακι ακομα..

αστυνομοι: φυλανε τους πολιτικους και την βουλη

Εγω γιατι πληρωνω φορους λοιπον και γιατι να συνεχισω να πληρωνω;;

Τι σκατα μου προσφερει το κρατος απο τους φορους πες μου σε παρακαλω.....

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

koulouri αυτά που λες για τους "πολιτικά ορθούς" του ινσομνια είναι ψιλά γράμματα. Περίμενε απαντήσεις. Και να δείς που θα έχουν τις λέξεις" Λαϊκισμός,πρέπει, ψευτοεπαναστάτες," και φράσεις"δεν οδηγεί πουθενά, είναι λάθος". Όταν γυρίσει ο καιρός και του τσούξει στο κωλί κ αυτούς θα λένε άλλα μετά. Αλλά παίζει να κάνουν παιχνίδι έτσι ώστε να αργήσει να τους τσούξει. Δεν μπαίνουν μόνο απλοί άνθρωποι μέσα στο insomnia.

Χαρακτηριστικά παλιότερα όταν λέγαμε για την αύξηση στη βενζίνη, τους λέγαμε πάρτε ΜΜΜ εκεί που σας βολεύει στην πόλη σας ή δίκυκλο ώστε κατα κάποιο τρόπο να μποϋκοταριστεί η βενζίνη. Οι απαντήσεις ήταν : Τα MMM είναι βρώμικα,οι μηχανές επικίνδυνες, τι το πληρώνω τα αυτοκίνητο κ.ο.κ. Είπαμε όλα είναι μια ρόδα κ γυρίζει. Αυτοί που δεν πληρώνουν διόδια καλά κάνουν. Οι δημαγωγοί είναι που θέλουν σκουπόξυλο. Απλά οι εταιρίες από τη μεριά τους αντί να το παίζουν μάγκες κ να λένε θα φαληρίσουν τα έργα, να τα φτιάξουν όπως ορίζουν οι ευρωπαϊκές οδηγίες ώστε να μην αφήνουν δικαιολογία στους "τσαμπατζήδες". Αλλά είναι ΤΟΣΟ ΓΛΟΙΩΔΕΙΣ που προσπάθησαν με συμβάσεις κουτοπονηριάς να τα βγάλουν πέρα. Θες να σου πω τι υπολόγιζαν το 2005; Τον εξής σημαντικό παράγοντα" ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΟΙ ΜΛΚΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ" . Δεν υπολόγισαν όμως το ότι οι "ΜΛΚΣ" μπορεί να μην έχουν να πληρώσουν. Κι έτσι έβαλαν μπρός σχέδια τα οποία ΗΞΕΡΑΝ ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στις τοπικές κοινωνίες με τους παραδρόμους, ΗΞΕΡΑΝ τα προβλήματα με τους ΚΟΜΒΟΥΣ. ΗΞΕΡΑΝ τα πάντα. Απλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο.Την ύφεση δηλαδή. Και να κλείσουν τα έργα εγώ το βρίσκω υπερβολικά λογικό. Είναι σαν μια επιχείρηση που ξεκίνησε με λάθος δεδομένα κι έκλεισε. Επιθυμώ όμως να κλείσει κάτι που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο; ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ. Απλά είναι απόλυτα λογικό να φαληρήσει σε περίοδο ύφεσης.

Δημοσ.

Lord

εγω εχοντας χαρακτηριστικο παραδειγμα 1 κολλητο μου, οσο ειχε φραγκα πολλα απο γονεις ελεγε:

ΖΗΤΩ οι φοροι

ΖΗΤΩ το κρατος

ΖΗΤΩ οι αυξησεις στα σουπερ μαρκετ

ΖΗΤΩ οι μειωσεις μισθων

κλπ κλπ

με την δικαιολογια οτι ΠΡΕΠΕΙ να γινουν ( πριν 10 χρονια μιλαμε.. )

για να παει το τοπος καλυτερα..

( ειδαμε ολοι ποσο καλυτερα πηγε )

γιατι οταν ολοι πεινανε και εσεις εχεις 5 παραδες μετρας..

Τωρα ο πατερας του εφυγε απο αντιδημαρχος συμφωνει σε αυτα που λεω&εγω&εσυ..

Τωρα ανελαβε συμβουλος νομαρχη (κολλητος-συγγενης) ο πατερας αλλου κολλητου στην παρεα..

απο εκει που ηταν και αυτος σαν κι εμας αλλαξε τελειως αποψεις καθως και το πορτοφολι του εχει γεμισει απο την μια μερα στην αλλη..

δεν κολλαει απολυτα αλλα αποτυπωνει την κοινωνια μας

( for admins: δεν ειναι πολιτικο σχολιο αλλα κονωνικο και δειχνει πως η κοινωνια μας αλλαζει οταν εχεις χρημα και εξουσια )

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι οι εικασίες του αέρα για τα κίνητρα όσων διαφωνούν μαζί μας είναι η συντομότερη οδός προς το λουκέτο.

Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι οι εικασίες του αέρα για τα κίνητρα όσων διαφωνούν μαζί μας είναι η συντομότερη οδός προς το λουκέτο.

των επιχειρησεων, των ΔΕΚΟ ή του κρατους;

γιατι και τα 3 εχουν ηδη κλεισει αν ασχολεισαι εστω και λιγο με οικονομια..

Δημοσ.

De@th L0rd : Συμφωνώ με αυτά που γράφεις και να προσθέσω ότι οι τωρινοί έλληνες αυτό που δεν υπολογίζουν είναι ότι με τα μυαλά που κουβαλάνε δε θα προλάβουν να ξαναδούν καλές μέρες. Το σύστημα θα γίνει reset μετά από καμιά 30αρια χρόνια και αν οι τότε έλληνες ή όσοι κατοικούν τέλος πάντων τότε στην ελλάδα δεν ξανακάνουν τα ίδια λάθη τότε κάτι μπορεί να αρχίσει να γίνεται.Γενικά αν συζητήσεις έξω με κόσμο κανείς δε καταλαβαίνει ότι το κακό έχει γίνει τώρα και δε τη γλιτώνουμε με τίποτα.Βέβαια αυτός είναι και ο λόγος της χρεοκοπίας. Η μαζική ύπαρξη ανδρείκελων που έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν τον εγκέφαλο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...